Kefir bijirin untuk menurunkan berat badan dan kekal sihat

Kefir bijirin untuk menurunkan berat badan dan kekal sihat

Pernahkah anda mendengar kefir? Atau bijirin kefir? Kefir bijirin terdiri daripada struktur yang kompleks daripada bakteria dan yis dengan protein, lipid dan gula. Pada pandangan pertama, bijirin kefir kelihatan banyak cauliflower. Di dalam kefir bijirin adalah bakteria yang tidak terkira banyaknya yang baik untuk badan. Ini bermakna bahawa dalam kefir terdapat trilion dan trilion daripada bakteria yang baik. Sebaik sahaja digunakan dan berada di dalam tubuh, bakteria probiotik yang baik ini akan benar-benar membersihkan anda. Ia membersih bahagian badan seperti perut yang paling penting dan kritikal. Perut adalah di mana penyakit daripada bakteria, virus dan organisma-organisma lain sakit menguatkuasakan sering menyebarkan. Dengan berkesan membersihkan dan memulihkan sistem penghadaman dan perut anda kepada keadaan yang sihat dan cergas, anda akan dengan cepat melihat seluruh tubuh anda berasa lebih baik.

Kefir adalah simbiosis banyak bakteria dan Yis yang membentuk bijirin yang kelihatan seperti struktur-struktur seperti cauliflower. Semasa penapaian dalam memproses susu biasa kefir bijirin perubahan ke dalam ‘hidup’ pro-biotik makanan yang sihat. Ia boleh mengambil masa antara 5 dan 24 jam untuk menghasilkan produk siap, bergantung kepada suhu dan jumlah susu yang digunakan. Anda boleh menggunakan lembu, kambing, atau santan untuk menjadikan kefir segar setiap hari. Minuman pro-biotik indah dengan banyak kali jumlah segar budaya yang bermanfaat ke atas kedai beli yogurt, kefir atau pro-biotik dalam bentuk kapsul. Tetapi Bagaimana jika anda boleh melakukan proses keseluruhan dalam masa 90 minit dan masih mempunyai kualiti yang sempurna Kefir?
.
.
Kefir bijirin juga telah didapati mengurangkan tahap kolesterol serum dalam tikus tetapi ujian masih belum boleh dibuat ke atas manusia. Kefir yogurt juga diketahui mempunyai unsur-unsur yang mengurangkan tekanan darah. Kefir dan minuman teh Kampuchea juga dikenali untuk membantu dalam mogok susu orang dengan mengapa asid folik diperlukan. Terdapat banyak kajian yang menunjukkan bahawa mereka meningkatkan nisbah kolesterol baik/buruk dalam badan dan membantu mencegah beberapa penyakit masa depan (seperti kanser kolon, dan jangkitan saluran pernafasan walaupun.

Bijirin kefir dipercayai dapat hadiah dari Tuhan. Penyelidikan membuktikan bahawa kefir mempunyai lebih daripada 20 bakteria dan yis. Kefir rasa sedikit masam, tetapi juga mempunyai kualiti yang terdapat kerana Yis yang semulajadi carbonate ia.
Kefir bijirin adalah kefir jerawat penyelesaian yang terbaik. Pernahkah anda mendengar biotin? Ianya vitamin b, yang membantu menyerap vitamin b yang lain. Katakan anda makan sesuatu dengan vitamin b12,
dan kemudian biotin menjadikannya lebih mudah untuk badan anda untuk menyerap ia. Dengan mendapat cukup vitamin b, badan anda akan mengawal buah pinggang anda dan kemudian mengurangkan peluang anda untuk penyakit kulit dan jerawat

Bagaimana untuk membuat air, beras, susu dan santan kefir bijirin. Kefir bijirin adalah satu bentuk komposit bakteria yang dibuat oleh fermenting air gula penyelesaian, susu lembu, beras susu atau santan. Ini yang dikutip dari sieving pergolakan menggunakan susu pada sehelai kain bersih atau penapis. Zarah-zarah dan goblets yang tinggal di ayak-ayak yang kemudian dibasuh dengan air bersih dan kering. Kefir grains pelbagai saiz dari putih kepada kuning cauliflower-seperti kelompok untuk seperti kecil seperti beras bijirin. Kefir bijirin biasanya digunakan sebagai bahan benih untuk membuat yogurt tradisional atau fermenting minuman. Jenis paling popular kefir adalah Caucasus kefir dan beberapa yang diimport dari Jerman.

Bijirin ini adalah makanan probiotik yang lampau. Satu-satunya alasan kefir bijirin wujud hari ini adalah kerana mereka telah dipupuk dan diwarisi generasi oleh orang-orang yang memahami manfaat untuk sistem penghadaman. Kefir bijirin telah hanya menjadi tersedia di Amerika Syarikat. Sekarang bahawa anda sudah agak biasa dengan Kefir, banyak manfaat daripada penggunaannya, mengapa anda tidak memakan produk ini paling indah? Jika anda seperti peratusan besar orang dalam dunia kita hari anda boleh berdiri untuk kehilangan beberapa kilogram tambahan yang tidak sihat. Dan hanya yang penting kita semua boleh menggunakan manfaat sistem organ dalaman yang sihat. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Kefir, dan kelebihan itu, anda boleh pergi ke laman web yang disediakan untuk menonton beberapa video percuma. terima kasih. Dan kesihatan yang baik untuk semua.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *