Kedua-dua kad Tarot cawan – selepas konflik yang bermaksud keamanan telah datang?

Kedua-dua kad Tarot cawan – selepas konflik yang bermaksud keamanan telah datang?

Kedua-dua kad tarot cawan boleh dilihat sebagai kad yang positif dalam membaca tarot. Tetapi tidak bermakna anda akan memenangi setiap peperangan, atau yang harmoni yang meramalkan bermakna anda perlu berkompromi?

Maksud asas kedua-dua kad tarot cawan ialah harmoni. Keharmonian di dalam rundingan dan perhubungan. Jika tidak ada pergaduhan dan perselisihan yang bakal runtuh. Imej-imej yang popular Kad tarot adalah dua cawan, dan air yang diluluskan antara mereka, menunjukkan baki, kesucian dan pengedaran.

Jika anda menerima Kad ini dalam bacaan tarot, salah satu yang dibuat untuk anda atau untuk bacaan kelakuan beliau, maka berikut adalah beberapa soalan yang dikemukakan oleh Kad ini. Ia juga mungkin berguna untuk anda apabila anda memberi tarot yang membaca kepada pelanggan atau rakan:

* Bilakah kali terakhir mereka mengaku mereka adalah salah? Anda sentiasa perlu betul, atau untuk sesetengah memberi dan mengambil, bagaimana untuk merundingkan kedudukan mereka pada perkara-perkara?

* Bilakah kali terakhir anda memberi tanpa mengharapkan apa-apa sebagai balasan?

* Pernahkah anda meletakkan perkara-perkara luar, menunggu untuk diselesaikan? Menikmati saat-saat hebat keharmonian dan keamanan dalam hidup anda untuk maju ke hadapan dengan rancangan yang telah ditangguhkan

Personaliti

Surat ini mencadangkan bahawa anda harus menumpukan pada komitmen. Mencabar, bercanggah dengan Islam dan yang negatif adalah pendekatan yang buruk kepada situasi yang pada masa ini. Hasil yang terbaik dengan sedikit memberi dan menerima.

Keluarga dan rakan-rakan

Pergaduhan dan percanggahan jauhnya dan rakyat akan dapat lihat lain sudut pandangan lebih baik. Komitmen dan keampunan yang masih perlu, tetapi Kad akan rakan-rakan dan keluarga dalam mood yang sesuai untuknya.

Kesihatan

Kad ini adalah mendesak penerima untuk mencapai keseimbangan yang lebih besar dalam kehidupan mereka. Mengurangkan ubat-ubatan preskripsi dan cuba ubat lebih semula jadi. Kesihatan yang lebih baik akan datang daripada diet yang seimbang dan gaya hidup seimbang, yang kurang memanjakan dan senaman yang lebih banyak.

Kehidupan cinta

Penerima Kad mungkin kira-kira untuk memenuhi mereka sepadan dengan sempurna. Keseimbangan dan keserasian berikut, menunjukkan Kesatuan dengan janji yang luar biasa. Bagi orang-orang dalam hubungan, menunjukkan bahawa percanggahan telah ketinggalan oleh komitmen dan akal.

Carrera

Kejayaan akan menjadi penerima ini Surat dua cawan tarot, bekerja dengan orang lain. Idea-idea yang boleh bangkit dari antara satu sama lain cara-cara baru untuk melakukan perkara-perkara yang timbul, manfaat semua.

Aspek-aspek umum

Dalam dua cawan mewakili efektif komunikasi, memberi dan mengambil, dan perkongsian. Ini menyerlahkan pertalian emosi di antara pihak-pihak, rahmat, perniagaan dan hubungan yang sihat, dengan keharmonian emosi dan mental.

Menunjukkan keperluan untuk mengembalikan keharmonian, menyelesaikan konflik dalam hubungan, dan keperluan untuk berdamai dengan orang-orang yang telah menjadi terasing.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *