Kecergasan yang tegar & pembakaran dengan Jillian Michaels lemak

Kecergasan yang tegar & pembakaran dengan Jillian Michaels lemak

Jillian Michaels telah berada di hadapan dalam dunia kecergasan selama lebih 19 tahun apabila beliau menjadi jurulatih peribadi. Walaupun anda boleh tahu dia terbaik dari lakonannya di siri yang melanda, “The Loser terbesar,” dia adalah lebih daripada jurulatih kecergasan yang tegar dan bintang realiti TV.

Sejak Jillian bergelut dengan isu-isu berat badan sendiri yang membesar, dia tahu sendiri implikasi bahawa masalah-masalah ini boleh mempunyai dalam kehidupan seseorang. Malah, masalah yang dia alami sendiri adalah apa yang mendorong beliau untuk bukan sahaja memenuhi matlamat kecergasan sendiri, tetapi untuk juga membantu lain-lain yang tidak terkira banyaknya bertemu mereka.

Sebelum menjadi pelatih peribadi hampir dua dekad yang lalu, Jillian dimiliki dan dikendalikan sebuah kemudahan perubatan sukan. Tiada beliau bekerja sebagai seorang Pembantu terapi fizikal di bawah arahan ahli terapi fizikal, pakar psikiatri dan profesional perubatan lain.

Di samping itu, Jillian mempunyai pengalaman selama 17 tahun dalam seni mempertahankan diri. Pengalaman ini telah hanya berkhidmat untuk meningkatkan keghairahan beliau tentang kecergasan dan kekuatan yang meningkatkan kesihatan seseorang boleh membuat dalam kehidupan mereka. Seolah-olah sijil latihan peribadi beliau tidak cukup, beliau kini telah menguasai dunia buku, DVD dan permainan video juga. Empat daripada buku-buku beliau telah membuat senarai Bestsellers New York Times dan kecergasan beliau banyak DVD dan permainan akan berterusan bestsellers.

Mungkin terbaik dari semua, Jillian di fokus pada semua aspek sihat hidup. Ini melibatkan penurunan berat badan, pemakanan dan tingkah laku perubahan, perubahan gaya hidup dan kesejahteraan psikologi. Sebagai sebuah kehidupan jurulatih dan kecergasan guru, Jillian mempunyai kuasa pemikiran positif dan motivasi di sisi beliau. Syukurlah, dia berkongsi teknik-teknik ini penting dengan orang-orang yang ingin mempengaruhi perubahan yang berkuasa dalam kehidupan mereka.

Menyertai Program mingguan Jillian

Program mingguan Jillian membolehkan pengguna mempunyai capaian penuh ke rancangan penurunan berat badan melalui Internet. Sebaik sahaja data peribadi anda telah dimasukkan, sebuah rencana kecergasan dibina yang sesuai khususnya untuk keperluan individu. Merupakan Perancang kecergasan mingguan disediakan untuk menjejaki rutin senaman, semuanya boleh dilakukan dalam kemudahan rumah pengguna. Jillian juga menyelesaikan sekatan jalanraya mental untuk penurunan berat badan, yang merupakan komponen penting kejayaan.

Kisah-kisah kejayaan Jillian Michaels

Peminat tegar kecergasan di mana-mana sambutan hangat tentang Jillian Michales dan beliau sukar seperti kuku pendekatan untuk mendapatkan ke dalam bentuk. Dengan membaca Kisah-kisah kejayaan yang dikemukakan dari pelbagai pelanggan dan pelanggan-pelanggan yang berpuas hati, anda boleh mendapatkan idea daripada perubahan-perubahan yang boleh berlaku dalam hidup anda hasil daripada program-program di Jillian dan nasihat.

Mengambil, sebagai contoh, kisah Jessica. Dengan mengikuti program-program di Jillian, Jessica mendapati motivasi dia yang diperlukan untuk menurunkan 120 paun dalam hanya satu tahun. Selepas mengalami latihan untuk marathon satu, Jessica telah menemui keyakinan yang dia perlu mencapai apa-apa yang dia mahu hidup.

Satu lagi kejayaan cerita ciri-ciri Lorraine, yang, sebagai seorang ibu tunggal, memutuskan untuk membawa perubahan yang positif dalam hidupnya untuk dirinya dan anak-anaknya. Program di Jillian membantu Lorraine kehilangan hampir 50 paun dan mendapatkan hidupnya kembali di landasan yang betul.

Terdapat banyak kisah-kisah kejayaan lain yang tersedia untuk anda nikmati. Sama ada anda perlu untuk kehilangan 10 kilogram atau lebih daripada 100, kisah-kisah ini akan memberi anda motivasi yang anda perlukan untuk mencapai matlamat anda.

Kedai Jillian

Di kedai Jillian Michales, anda akan mendapati semua alat-alat yang diperlukan untuk membuat berat badan anda kehilangan dan kecergasan matlamat dicapai. Pilih kategori DVD dan buku-buku, peralatan kecergasan yang muktamad dan permainan Video dan aksesori. Perkara-perkara berikut adalah di antara produk terlaris dalam kategori mereka masing-masing.

* Buku & DVD

Buku-buku oleh Jillian merangkumi semua aspek dari cara motivasi teks untuk buku masakan yang akan membantu anda berpegang kepada pelan berat badan anda. “Bagaimana untuk membina kehidupan yang luar biasa” membantu pembaca untuk menggunakan kuasa pemikiran positif dan sikap yang betul untuk memberi kesan kepada perubahan yang lebih baik dalam kehidupan mereka. “Tuan metabolisma” membantu pembaca mengatasi aspek-aspek yang negatif daripada ketidakseimbangan hormon yang boleh menjejaskan metabolisme individu dan membuat ia lebih sukar bagi mereka untuk menurunkan berat badan.

* Kecergasan peralatan

Sama ada anda sedang mencari sesuatu sebagai asas sebagai sepasang dumbbells atau sesuatu yang kompleks sebagai sistem rintangan berat badan yang lengkap, ianya semua tersedia dari Jillian. Laras cerek loceng membuat tambahan yang bagus untuk beberapa video senaman di Jillian. StayBalls muktamad membantu peminat kecergasan yang membangunkan fleksibiliti dan kekuatan. Akhir sekali, krisis Yoga muktamad Kit membantu membawa senaman Yoga ke tahap yang baru. Apa sahaja yang memerlukan peralatan kecergasan anda, anda akan dapati yang anda inginkan di sini.

* Diet & produk Kecergasan

Sama ada anda inginkan pembakar lemak, makanan gantian shake atau protein tambahan, anda akan menemui semua yang anda perlukan untuk membuat penurunan berat badan lebih mudah di sini. Serbuk protein whey Jillian ini membantu pengguna membina jisim otot, oleh itu membakar lebih banyak kalori dan lemak. Program pembersihan & penulisan 14 hari beliau membantu menyingkirkan toksin badan dan memulakan proses pembakaran lemak. Akhir kata, beliau membantu pembakar lemak kekuatan maksimum yang anda letupan lemak yang sukar untuk sampai ke, kawasan degil. Apa-apa tambahan berat badan anda perlu, anda akan dapati beberapa item-item yang bermanfaat di sini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *