Kecergasan salib kajian jurulatih: Dalam visi kecergasan elit X 6100 HR

Kecergasan salib kajian jurulatih: Dalam visi kecergasan elit X 6100 HR

Pengenalan:

Ia adalah tertentu bahawa kecergasan salib jurulatih adalah sesuatu kerja yang paling popular keluar peralatan yang anda boleh mencari untuk dijual buat masa ini. Memandangkan kesibukan hidup kita hidup hari, kebanyakan daripada kita tidak mempunyai masa untuk lari ke gimnasium untuk bersenam. Menyedari bahawa menjaga dalam keadaan yang baik adalah penting, banyak orang telah memilih untuk bersenam di rumah, di sebalik pintu tertutup dan pada kelajuan mereka sendiri. Mesin tersebut adalah sempurna bagi orang-orang seperti ini kerana mereka menawarkan kepada mereka yang jumlah senaman yang mengambil kesempatan penuh daripada masa yang tersedia untuk bersenam. Berikut adalah gambaran ringkas salah satu yang kami amat menghargai: kecergasan visi The Elite X 6100 HR

Penilaian keseluruhan:

4.5 daripada bintang-bintang 5.0 yang berpotensi

Sifat-sifat yang penting:

X 6100 adalah hebat beli di sepenuhnya dimuatkan elliptical. Ia mempunyai tahan lasak, kuat ECB-PlusT rintangan motor berkuasa sistem yang membekalkan tindakan walaupun mengalir dan mudah dikawal dengan kawalan butang. Di samping itu, kami menghargai yang mudah untuk Baca, konsol LCD backlit yang terdiri daripada 5 program dan Pusat mesej perasankan. Ini adalah seorang jurulatih salib yang hebat bagi mereka yang mempunyai ruang terhad kerana lengan lipat setiap satu untuk simpanan yang mudah.

Anda membayar: Tutup ke? 799.00

Keterangan item:

Jurulatih HR Elite kecergasan visi X 61 mempunyai semua ciri-ciri yang anda inginkan pada mesin yang jauh lebih mahal. Ia membekalkan maklum balas yang mencukupi sepanjang rutin senaman anda, sebagai contoh, membolehkan anda untuk melihat kadar jantung, jarak, masa, watts, kelajuan, kalori, RPM program, tahap dan profil. Watts, ertinya penilaian tentera yang membolehkan anda untuk menyedari bagaimana bersungguh-sungguh anda akan bekerja. Ia menentukan jumlah tenaga yang anda gunakan semasa rutin senaman anda. Sebagai contoh, apabila anda telah bekerja pada kadar 42 watts 100 saat, anda telah menggunakan satu kalori. Salah satu ringkasan Tempahan dipaparkan dalam majalah Kesihatan kerjaya dinyatakan:

“Jurulatih elliptical ini diperbuat daripada keluli berat-tolok dan lipatan untuk kurang dari 4 kaki panjang, menjadikannya sesuai baik bagi hampir mana-mana bilik…Ini adalah satu unit yang padu, lancar dan tenang. Konsol mudah mentafsirkan menawarkan lima program pilihan… dan tiga lain-lain jenis senaman maklumbalas. X 6100 juga mempunyai genggaman tangan yang mengesan denyutan jantung anda pada orang hubungan dan rak bacaan sekiranya anda memerlukan satu gangguan”.

Produk khusus:

Membuka dimensi: 201 panjang x lebar x tinggi 175 (cm) (79 x 27 x 69 inci) 69
Dilipat dimensi: 107 panjang x lebar x tinggi 175 (cm) (42 x 27 x 69 inci) 69
Berkotak dimensi: 165 x 55 x 80 (cm)
Berat produk: 90 kg (199 kg)
Berat badan pengguna Max: 136kg (300 kg)
Kontrak perkhidmatan: jangka hayat dan brek, 10 tahun bahagian, tenaga kerja 5 tahun

Komponen-komponen produk:

Menawarkan 5 program: Manual, selang, penurunan berat badan, gunung dan watts berterusan
Melangkah panjang: 19.75 ”
Basikal lengan: lipatan BIO-RADIUST
Pedal: Standard footplates
Flywheel: 24 kg yang seimbang
Ciri-ciri pengangkutan roda
Pengukuran kadar jantung melalui Pengesan nadi genggaman tangan dan penting Polar penerima
Pemacu: tali pinggang Poli-V menakjubkan tenang TENANG-GLIDET
Tahap penentangan: 16
Bekalan kuasa: kuasa yang berkuasa

Kesimpulan:

Mempunyai sebuah ekonomi harga dan pakej yang menyenangkan komponen kecergasan HR Elite kecergasan visi X 6100 jurulatih salib adalah hanya alternatif betul bagi mereka yang akan hanya bermula sebagai tambahan kepada mereka yang sudah mahir ia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *