Kebolehan psikik – cara-cara membuat lilin ajaib yang akan memenuhi kehendak anda

Kebolehan psikik – cara-cara membuat lilin ajaib yang akan memenuhi kehendak anda

Seperti yang anda membangunkan anda psikik, faedah yang lebih anda akan mendapat daripada menggunakannya. Lebih banyak anda menggunakan keupayaan psikik anda, lebih banyak anda meningkatkan. Jadi, ia menjadi Hadiah yang sentiasa berkembang yang menarik manfaat yang lebih indah dalam hidup anda.

Sekarang, saya akan mengajar anda satu teknik yang menggunakan anda psikik dan berkembang pada masa yang sama. Teknik ini mengajar anda bagaimana untuk menjadikan lilin biasa lilin yang boleh memenuhi kehendak anda. Dari pemilihan alat-alat yang akan anda gunakan untuk keperluan ini, sehingga masa yang benar-benar membakar lilin turun, psikik anda akan aktif di tempat kerja.

Untuk menjalankan psikik ini, anda akan memerlukan:

Lilin dengan warna yang khusus untuk niat anda; satu putih akan lakukan saja jika satu berwarna tidak disediakan
Hidangan fireproof selamat untuk meletakkan lilin
Minyak wangi dengan pengurapan lilin; bau itu bergantung kepada niat anda
Padanan atau yang ringan kepada cahaya lilin dengan

Berikut adalah jenis lilin memenuhi Hajat yang anda boleh menggunakan kebolehan psikik anda. Warna tertentu bagi lilin dan yang bau tertentu bagi minyak akan diperlukan untuk setiap jenis.

Lilin Wang

Lilin hijau atau putih
Mana-mana daripada wangi minyak: Bayberry, kulit kayu manis, pudina oren atau Vanilla

Lilin Kesihatan

Cahaya lilin biru atau putih
Mana-mana daripada wangi minyak: gaharu, Blackberry, Eucalyptus atau Rosemary

Lilin cinta

Lilin putih atau merah jambu
Mana-mana daripada wangi minyak: Lotus, bunting, Jasmine atau Lavender

Perlindungan lilin

Lilin putih
Mana-mana daripada wangi minyak: Basil, Raspberi, Rose atau Violet

Kesedaran psikik lilin

Lilin biru atau putih
Mana-mana daripada wangi minyak: Serai, Citronella, Thyme atau pudina

Ikuti langkah-langkah berikut untuk membuat lilin untuk memenuhi Hajat:

1. Menyediakan perkara-perkara yang anda perlukan untuk teknik ini. Tempat duduk anda selesa, kemudian letakkan barang-barang di hadapan anda.

2. Tutup mata anda dan berehat dengan mengambil beberapa nafas yang mendalam. Buka mata anda apabila anda berasa sedia. Dengan niat anda terpilih dalam minda, anda akan perlu untuk memulakan dengan pengurapan lilin sekarang.

3. Anoint lilin, mempunyai beberapa minyak pada ibu jari dan jari tengah, dan perlahan-lahan sapukan ke seluruh lilin, kecuali Sumbu. Fokus pada apa yang anda inginkan apabila anda melakukan ini. Jika anda membuat lilin perlindungan, memberi tumpuan pada perlindungan yang datang mengelilingi anda.

4. Apabila anda telah diurapi lilin dan telah jelas digambarkan niat anda dalam fikiran, berehat lilin pada bekasnya. Menyalakan Sumbu.

5. Duduk secara senyap-senyap. Biarkan mata anda memberi tumpuan kepada api lilin tersebut. Tahu bahawa ia dibakar dan haba tersebar ke udara, niat anda yang diterima oleh alam semesta. Hajat anda adalah dalam proses untuk menjadi memenuhi.

6. Bermeditasi pada Hajat anda untuk seberapa lama yang anda mahu. Jika anda mahu kekal sehingga lilin yang membakar, anda boleh. Jika lilin anda besar, anda juga boleh meletakkan lilin dan menggunakannya lagi pada hari seterusnya.

7. Anda mungkin cahaya lilin anda dan bermeditasi pada niat anda setiap hari, sehingga ia dibakar sepenuhnya. Bilakah ia adalah benar-benar dibakar, mengucapkan terima kasih kepada alam semesta atas implementasinya. Anda kemudian boleh membuat dan cahaya lilin memenuhi Hajat lain. Ia boleh menjadi sama jenis lilin untuk memperkukuhkan niat anda, atau jenis lilin untuk jenis yang satu lagi Hajat yang lain.

Setiap kali anda melakukan senaman ini, psikik anda menjadi ditingkatkan kerana ia menjadi satu dengan tenaga alam semesta. Kebolehan psikik anda sendiri juga membantu dalam membawa kepada anda apa anda hajatkan. Pada masa yang sama, kebolehan psikik anda akan menjadi lebih kukuh kerana ia akan dilaksanakan dengan lebih kerap.

Senaman ini adalah hanya salah satu daripada beberapa cara di mana anda psikik boleh membantu anda kerana ia menanam sendiri. Sentiasa mengamalkan lebih – kerana anda menyuburkan kebolehan psikik anda, ia boleh memberikan anda apa-apa yang anda mahu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *