Kebimbangan situasional dan bagaimana untuk menguruskan

. Jika anda merasa bahawa serangan panik yang paling mungkin berlaku, mengambil masa untuk bergerak kepala, bahu, muka dan leher anda. Tumpuan yang kuat takut akan memburukkan lagi keadaan. Dengan menggerakkan badan anda, anda akan merangsang deria anda dengan perkara-perkara lain dan mengalihkan perhatian anda.

4.) Jika anda merasa ketegangan bangunan-up, genggaman pada roda dan cuba untuk melepaskan ia perlahan-lahan.Jika anda hanya menyekat ketegangan yang anda berasa dan tiada usaha untuk membuat kenyataan yang ia akan hanya menyebabkan anda menderita lebih teruk serangan terutama apabila anda sudah mempunyai pengalaman terlebih dahulu kepada serangan ini. Berpegang kepada sesuatu yang ketat hanya akan membuatkan anda berasa lebih ketegangan.

Jangan cuba untuk terus memandu jika anda merasakan serangan panik yang datang bersama-sama. Tempat letak kenderaan anda di tempat yang mudah dan cuba untuk menenangkan diri dengan teknik-teknik yang kami bernombor. Hanya apabila anda berasa benar-benar berehat, anda harus cuba untuk memandu lagi. Serangan panik ini akhirnya akan hilang sebaik sahaja anda tahu bagaimana untuk berurusan dengannya.

Satu lagi perkara penting untuk diingati adalah untuk belajar dan menerima kebimbangan sebagai gangguan mental yang boleh dikawal oleh anda kesukarelaan yang positif untuk mengatasinya.

Jawapannya terletak pada anda benar-benar. Perkara yang anda perlu lakukan adalah hanya untuk menyimpan pada mencari kunci dan kadang-kadang tidak lama lagi, anda akan membuka roomful kebimbangan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *