Kebenaran tentang umur tempat pencuci

Kebenaran tentang umur tempat pencuci

Seorang pencuci tempat umur yang berkesan adalah sesuatu yang hampir semua daripada kita akan terpaksa mencari di beberapa titik dalam kehidupan kita. Masalahnya ialah bahawa kebanyakan produk di pasaran yang mendakwa untuk merawat masalah ini melakukan satu kerja yang tidak mencukupi. Sebab ini terletak dalam kekurangan pembangunan produk di kebanyakan syarikat-syarikat kosmetik yang utama, dan kualiti bahan-bahan yang mereka gunakan.

Hakikatnya bahawa kebanyakan produk-produk yang dibawa kepada kita oleh Syarikat-syarikat perkilangan utama tidak mempunyai bahan-bahan yang perlu untuk membantu anda mencapai matlamat anda. Syarikat-syarikat ini cenderung menggunakan gred terendah, tempahan bahan kos efektif yang mereka boleh dapati apabila membangunkan formula ini. Ini termasuk agen-agen kimia tidak perlu banyak.

Seorang pencuci tempat umur, mahupun mana-mana produk kosmetik yang lain perlu mengandungi bahan kimia ini, kerana terdapat pelbagai semua bahan-bahan semulajadi yang mudah boleh mengambil tempat mereka. Agen-agen kimia tidak memerlukan pemprosesan luas yang lakukan sebatian semulajadi, dan oleh itu kos jauh kurang untuk digunakan. Manakala simpanan ini boleh memberi manfaat kepada Syarikat yang membuat produk, ia tidak benar-benar apa-apa untuk anda.

Masalah terbesar yang banyak ada dengan agen-agen kimia dalam produk ini adalah tidak apa mereka boleh atau tidak boleh lakukan untuk anda, tetapi apa yang ia adalah bahawa mereka mungkin boleh lakukan untuk anda. Bahan-bahan kimia yang biasanya digunakan dalam produk penjagaan kulit telah berada di bawah pemerhatian selama bertahun-tahun, kerana keselamatan mereka untuk kegunaan manusia adalah suspek. Kajian klinikal telah dijalankan yang telah terbukti sekali dan untuk semua bahawa banyak bahan-bahan kimia ini adalah toksik kepada badan.

Bahan kimia ini menjadi disimpan dalam tisu lembut anda sebaik sahaja mereka telah diserap dan ini tidak memberi manfaat untuk anda. Ejen-ejen ini telah ditunjukkan untuk menyebabkan pembangunan ketoksikan organ, gangguan sistem saraf, kanser, dan mereka boleh mempunyai kesan estrogenik pada sistem anda.

Apa yang anda perlukan untuk menjamin keselamatan anda adalah seorang pencuci tempat umur yang benar-benar kimia percuma.

Terdapat banyak jenama semulajadi anti penuaan produk penjagaan kulit yang tersedia untuk anda, tetapi juga Kesemua mereka tidak cukup dicipta samarata. Jika anda mahu produk yang memberikan anda hasil yang terbaik untuk wang anda, maka anda perlu beralih kepada sebuah syarikat di New Zealand yang telah membangunkan satu formula yang selamat akan mengalih keluar bintik-bintik usia anda, dan akan membantu anda untuk tumbuh baru kolagen dan elastin.

Syarikat ini menggunakan ekstrak akar nutgrass Extrapone sebagai pencuci tempat umur mereka. Kompaun ini adalah penindas melanin yang paling berkesan yang menyediakan alam semula jadi, mengurangkan kandungan melanin kulit anda sehingga 40%. Kompaun ini akan mengimbangi semua bidang Hiper pigmented kulit anda, dan meninggalkan anda dengan kulit yang kaya dan berkrim.

Ramuan-ramuan lain yang saya sebutkan adalah Keratin yang berfungsi, yang secara dramatik meningkatkan sel-sel kulit anda yang membentuk kolagen dan elastin. Dengan mengurangkan kedutan dan menghalang kuasa bahan-bahan yang mengandungi melanin, formula ini sudah pasti yang terbaik umur tempat pencuci yang pernah disaksikan oleh dunia. Percayalah itu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *