Kebenaran tentang Super Beta prostat

Kebenaran tentang Super Beta prostat

Masalah prostat adalah biasa di kalangan lelaki lebih 50. Tanda-tanda masalah prostat termasuklah kerap kencing walaupun pada waktu malam dan kehilangan libido. Kira-kira separuh daripada lelaki di atas 50 mengalami masalah prostat dan Urinari, dan seperti yang anda pergi di atas tangga umur, isu-isu insiden prostat kenaikan. Orang-orang yang terlibat akan cenderung untuk mengambil produk-produk yang meningkatkan kesihatan prostat. Produk prostat Beta telah pabila di pasaran cukup lama. Adakah produk ini berkesan?

Super Beta prostat adalah salah satu produk di luar sana dipasarkan untuk lelaki dengan masalah prostat. Produk ini adalah tambahan semulajadi dengan bahan-bahan yang diambil daripada sumber semulajadi, seperti namanya. Jika anda membaca label sebelah kanan, anda akan mempunyai membaca bahan utama tambahan prostat yang Beta-Sitosterol. Sebatian ini didapati dalam beri Saw Palmetto, diketahui mempunyai manfaat untuk kesihatan prostat.

Bahan-bahan lain tambahan prostat yang dikatakan benar-benar semulajadi. Semua bahan-bahan kerja untuk mempromosikan kesihatan reproduktif lelaki yang baik. Walau bagaimanapun, tuntutan-tuntutan kesihatan lain dilaporkan. Pemaju produk tambahan prostat mendakwa bahawa ia boleh menstabilkan gula dalam darah dan meningkatkan imuniti.

Kebiasaannya, pengguna akan meragui tentang suplemen kesihatan. Oleh itu, kebanyakan Jangan cuba suplemen kesihatan kecuali mereka tahu seseorang yang boleh dipercayai yang mengesyorkan produk mereka. Biasanya, anda akan bertanya jika mereka telah menggunakan produk dan apa faedah-faedah yang mereka telah mendapat dari mengambilnya. Satu lagi kebimbangan pengguna ialah sama ada suplemen kesihatan yang telah menjalani penyelidikan dan makmal ujian.

Menurut pengiklan, tambahan prostat Beta yang telah menjalani ujian. Maklumat mengatakan bahawa ia adalah produk yang telah wujud selama sepuluh tahun. Sukar, mana-mana produk yang kekal dalam pasaran yang panjang jika ia tidak disokong oleh penyelidikan yang baik dan testimoni. Pada masa ini, lebih daripada 2 juta orang telah menggunakan produk ini. Tuntutan mengatakan bahawa ia adalah tambahan prostat yang paling banyak digunakan.

Syarikat yang membuat janji-janji Super Beta prostat 30 hari wang dikembalikan jika anda tidak berpuas hati dengan produk. Jaminan wang adalah janji bersama Syarikat yang ingin memenangi kepercayaan orang ramai. Walau bagaimanapun, ini tidak benar-benar menjamin produk yang baik untuk anda. Bilangan orang-orang yang menggunakan produk itu harus menjadi tanda bahawa ia boleh dipercayai. Sekali lagi, anda sentiasa berada pada tahap beberapa risiko.

Apakah risiko tambahan prostat yang boleh membahayakan anda? Melihat pada senarai bahan, anda boleh menganggap bahawa produk itu selamat untuk digunakan. Tetapi mengandungi bahan-bahan semulajadi bukanlah jaminan keselamatan. Bagaimana jika produk ini mengandungi bahan-bahan semulajadi tetapi tidak diingini? Dalam kes ini, ia adalah penting untuk ambil perhatian — sekali lagi — kandungan tambahan. Anda boleh membawa sebotol tambahan prostat ini kepada doktor anda dan melihat jika mana-mana bahan-bahan yang menimbulkan risiko kesihatan.

Selain daripada beta-sitosterol, tambahan prostat yang mengandungi zink, kuprum, mangan, iodin, kromium, molibdenum yang kaya, selenium, vitamin D, silikon, boron, vanadium dan germanium — semua dalam kuantiti yang disyorkan. Ia kelihatan seolah-olah anda memerlukan banyak khasiat untuk menjaga kesihatan prostat anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *