Kebenaran tentang rumah berdasarkan Ulasan perniagaan

Kebenaran tentang rumah berdasarkan Ulasan perniagaan

Jika anda sedang mencari jalan anda melalui Semua Tawaran untuk membuat wang dalam talian, atau ingin memulakan perniagaan dari rumah, Terdapat beberapa perkara yang anda perlu ingat apabila membaca Ulasan perniagaan berasaskan rumah.

Tamak adalah pencetus sangat kuat bagi orang-orang yang banyak – walaupun bagi orang-orang yang tidak biasanya menganggap diri mereka “tamak”. Walau bagaimanapun, Bilakah anda anda dijanjikan kereta sukan, mahligai dan kerap bercuti di luar negara, dengan apa-apa lebih daripada beberapa minit (atau kurang!) kerja, ia amat menakjubkan berapa cepat penghakiman yang boleh mungkin akan terpengaruh.

Jadi, dengan itu, berikut adalah beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan dalam pencarian anda untuk Ulasan perniagaan berasaskan rumah.

Ulasan perniagaan berasaskan rumah Tip # 1 – testimoni mengambil dengan sebutir garam
Pertama sekali, sesiapa sahaja boleh menulis testimonial.

Ada walaupun orang yang membuat wang dengan menawarkan untuk menulis testimonial memujuk, semulajadi. Dan ia juga tidak kos nasib bagi sebuah syarikat untuk mempunyai ini dilakukan – dalam beberapa kes, orang akan menulis mereka bagi sedikit sebagai pasangan dolar!

Kedua, mengikut jenis produk atau perkhidmatan, beberapa testimonial boleh diberi sebagai pertukaran untuk salinan percuma. Walaupun ini tidak bermakna salinan kajian itu adalah rasuah, ia bermakna bahawa sesetengah orang mungkin merasa bertanggungjawab untuk “kembali memihak” dengan memberi Testimoni yang baik daripada mereka mungkin mempunyai sebaliknya.

Ulasan perniagaan berasaskan rumah Tip # 2 – menjaga emosi anda pada Daftar

Saya sedar saya telah dilindungi separa ini tetapi di atas, ia adalah sangat penting untuk diingat…
Setiap tahun, terdapat kes-kes yang tidak terkira banyaknya orang-orang yang benar-benar mendapat ditipu oleh Syarikat-syarikat yang rendang dan individu. Penipuan loteri, persaraan penipuan, penipuan insurans kesihatan – senarai menyala.

Penipuan ini yang kadang-kadang berjaya dengan tidak lebih daripada surat yang ringkas atau dua, dihantar melalui pos.

Dalam talian, anda punya bergelumang melalui persembahan video jualan flashy, Surat jualan yang direka penuh kepakaran dan pelbagai lain kreatif – semua jauh lebih menarik yang Surat yang ringkas.

Sekarang, jangan salah faham. Banyak legit pemasar menggunakan jenis bahan-bahan yang sama.
Mujurlah, jika anda menggunakan keputusan terbaik anda, bukanlah terlalu sukar untuk melihat perjanjian sebenar. Ingat: jika ia seolah-olah terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, ia mungkin adalah!

Petua Ulasan perniagaan berasaskan rumah # 3 – mempertimbangkan pelan keluar anda

Dalam erti kata lain, apakah matlamat anda dan bagaimana anda menilai peluang perniagaan berasaskan rumah membantu?

Ingat untuk tidak mendapat embroiled idea bahawa anda boleh menggunakan peluang-peluang yang dikendalikan oleh Syarikat-syarikat lain untuk mengekalkan diri anda selama-lamanya.

Sebaik-baiknya, mendaftar untuk peluang perniagaan berasaskan rumah yang sepatutnya menjadi satu cara untuk mencapai tiga perkara:
1. Mendapatkan modal untuk meletakkan ke arah usaha tetap perniagaan anda sendiri…
2. Belajar asas-asas mempromosikan produk-produk dalam talian…
3. Membuat kesilapan, belajar dari mereka, dan meraih pengalaman dalam persekitaran berisiko rendah…
Sekali lagi, anda perlu sentiasa bekerja ke arah membina perniagaan anda sendiri…

Perniagaan berasaskan rumah Ulasan Tip # 4 – tahu kedudukan anda!

Apabila anda memilih tawaran yang dikendalikan oleh syarikat lain, ingatlah bahawa anda adalah masih bertanggungjawab untuk pemasaran dan pengiklanan.

Sesetengah syarikat akan menyediakan kreatif berbeza (grafik banner, sentuhan e-mel, risalah, dan sebagainya), tetapi anda akan sentiasa bertanggungjawab dengan meletakkan mereka gunakan.
Seperti juga dengan mana-mana pemasaran dan pengiklanan, anda perlu sentiasa mempunyai rancangan dan menjaga perkara-perkara yang konsisten.

Petua Ulasan perniagaan berasaskan rumah # 5 – Jangan biarkan Spoil “Bad Apple” satu tandan seluruh

Anda boleh mengambil ini dua cara sebenarnya:

1. Ia adalah malang, tetapi majoriti perniagaan berasaskan rumah gagal. Jika ini berlaku kepada anda, ia mungkin hanya bermakna anda perlu mencari sesuatu yang lebih sesuai. Jangan biarkan satu pengalaman buruk yang menghalang anda daripada bekerja ke arah matlamat anda dan mencapai impian anda.

2. Dengan itu dalam fikiran, ia didapati agak bahawa ramai marketer lain akan juga mendapati ia sukar untuk buat duit dengan satu atau lebih rangkaian.

Jadi, hanya kerana mereka juga tidak pernah mengecewakan, tidak bermakna yang sama adalah benar untuk semua orang.

Petua Ulasan perniagaan berasaskan rumah # 6 – bertanya

Jika anda telah mendapati rangkaian anda anda berminat untuk menyertai, tetapi masih tidak pasti, mengapa tidak bertanya untuk pendapat orang lain?

Anda juga boleh mencari forum dalam pasaran anda, dengan melakukan carian cepat Google atau melawat Big-papan. Kebanyakan Forum adalah percuma dan membolehkan sesiapa sahaja untuk menyertai, yang bererti anda boleh mendaftar untuk seberapa banyak yang anda suka dan berhubung dengan orang lain yang banyak dalam pasaran anda.

Rumah berdasarkan Ulasan perniagaan – tutup fikiran

Pada penghujung hari, rasa baik adalah sekutu kuat anda.
Seperti yang disebutkan di atas, jika Bunyi untuk tawaran atau peluang yang terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, ia mungkin adalah.
Ia mungkin menggoda apabila anda melihat tanda-tanda dolar di mata anda, tetapi jangan biarkan ketamakan buta anda dan menyebabkan anda untuk membuat keputusan yang miskin!

Melakukan kerja rumah anda, melabur masa dan wang anda dengan bijak, dan yang lain akan ikut…

Salah satu rangkaian saya secara peribadi telah menyertai dan telah mendapati berguna adalah “JustBeenPaid!” (JBP).

Jika anda bekerja dengan wang yang terhad atau tidak lagi selesa untuk melabur wang anda sendiri, mereka membolehkan sesiapa sahaja untuk memulakan dengan memberi $ 10 percuma kepada ahli-ahli baru.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *