Kebenaran tentang Melanin Inhibitors

Kebenaran tentang Melanin Inhibitors

Ini takut saya mati! Terdapat hanya beberapa inhibitors melanin yang berkesan dan terdapat bukti-bukti untuk mempercayai bahawa ramai di antara mereka mungkin berbahaya kepada kesihatan kulit anda. Di sini, anda boleh belajar tentang inhibitors pengeluaran melanin yang paling selamat, serta orang-orang yang tidak selamat.

Pendekatan gabungan adalah cara yang paling berkesan untuk pemutihan kulit anda. Langkah pertama adalah untuk menghadkan pendedahan anda kepada matahari, menggunakan pakaian, topi, terendak lampu atau matahari-blok berkesan. Kini, banyak sunscreens yang popular adalah nampaknya tidak yang selamat. Terbaru, penyelidik melaporkan peningkatan bilangan metastatik malignan, serius bentuk kanser kulit, kalangan pengguna tetap pelindung matahari.

Ia tidak lagi diketahui jika punca over-reliance dengan pelindung matahari, kegagalan untuk memohon semula secara tetap atau aktiviti karsinogen di antara bahan-bahan yang digunakan untuk scatter sinar UV. Sunscreens dan sun-block tidak melanin inhibitors, per se; mereka hanya melindungi sel-sel kulit dari sinar UV yang merangsang pengeluaran melanin, sebatian yang menyebabkan kulit mempunyai warna.

Bahan-bahan pilihan untuk sunscreens akan zink oksida dan titanium dioksida. Orang-orang untuk mengelakkan termasuk oxybenzone, avobenzone dan benzophenone. Sebagai derivatif menyebabkan kanser benzene, mereka boleh meningkatkan risiko kanser anda.

Inhibitors pengeluaran melanin yang paling terkenal adalah hydroquinone dan bahan seperti hydroquinone yang dipanggil arbutin, yang diperolehi daripada pelbagai jenis tumbuh-tumbuhan. Hydroquinone juga dipercayai meningkatkan risiko kanser anda dan walaupun arbutin bahan yang berlaku secara semulajadi, ia boleh mempunyai aktiviti yang sama. Sudah tentu, risiko kanser meningkat boleh semata-mata disebabkan oleh pengeluaran melanin yang berkurangan. Oleh kerana sel-sel gelap yang melindungi lapisan yang lebih mendalam daripada kerosakan UV, penyebab kanser kulit.

Inhibitors pengeluaran melanin Tempahan berasal daripada sejenis tumbuhan yang berbeza yang oleh nama-nama yang pelbagai, bergantung kepada di mana ia tumbuh. Ia boleh dipanggil sedge nut ungu atau merah atau hanya nut rumput. Ia adalah berasal dari kawasan-kawasan Eropah, Afrika, India dan Asia Selatan. Ia adalah tumbuhan ubat-ubatan, dengan akar yang telah digunakan selama berabad-abad untuk merawat luka, lebam dan lain-lain masalah kulit.

Apabila penyelidik moden mula menilai akar, mereka tidak mencari melanin inhibitors, tetapi untuk bahan untuk melegakan kerengsaan kulit. Ia adalah hanya belajar kemudian bahawa ekstrak dari akar telah inhibitors pengeluaran melanin yang berkesan.

Anda akan melihat keputusan yang terpantas dengan krim yang mengandungi melanin inhibitors dan bahan-bahan yang meningkatkan kadar bertukar-lebih sel-sel kulit yang baru. Kebanyakan syarikat menyarankan pengelupasan bagi maksud itu, tetapi mereka sering menyebabkan kemerahan dan kerengsaan.

Untuk bahan yang dipanggil SINERGI TK telah ditunjukkan untuk merangsang pengeluaran sel kulit, tanpa menyebabkan kerengsaan. Ia adalah sebenarnya baik untuk kesihatan kulit anda, kerana protein merupakan komponen utama. Daripada inhibitors pengeluaran melanin yang berasal dari akar umbi-nut, sebuah. kepekatan 5% telah terbukti paling berkesan, menghalang pengeluaran melanin dengan lebih daripada 40%.

Membuat kesilapan tidak mengenainya. Syarikat-syarikat yang lebih baik mengesyorkan bahawa anda alternatif penggunaan inhibitors melanin dengan krim, setiap bulan, bergantung kepada masa yang anda luangkan di matahari hari yang standard.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai vitamin untuk kulit yang sihat, dan lain-lain bahan semulajadi yang luar biasa untuk penjagaan kulit sihat semulajadi yang selamat, layari laman web saya semalam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *