Kebenaran tentang hidup dibantu

Kebenaran tentang hidup dibantu

Apakah bantuan sara hidup? Pernahkah anda melihat iklan tersebut di TV yang mengiklankan dibantu hidup dan kemudahan assistedliving? Ironinya, ini iklan yang sepatutnya ada iklan kemudahan kanan hidup bagi orang-orang yang boleh tidak lagi menjaga diri mereka sentiasa menunjukkan warga yang berlari-lari bermain permainan yang aktif dan hidup sihat akan mana-mana orang dewasa muda. Warga yang anda lihat di iklan hidup bantuan ini tidak tinggal di kemudahan hidup dibantu. Jangan menghukum kemudahan hidup dibantu oleh iklan atau risalah-risalah mereka, atau bahkan oleh Lawatan berjadual. Cara terbaik untuk menilai sebuah fasiliti hidup bantuan yang akan akan berpotensi menjaga tersayang yang kanan adalah dengan membuat tanpa pemberian tahu melawat,

Apa-apa kemudahan hidup bantuan baik mengiklankan Lawatan berjadual dan lawatan bagi orang-orang yang mengingati meletakkan kanan tercinta mereka dalam jagaan beberapa jenis bantuan perumahan hidup. Tetapi fikirkan, mengapa kemudahan assistedliving ini Adakah anda untuk jadual Lawatan? Supaya mereka boleh pastikan anda melihat mereka komuniti hidup bantuan pada mereka yang terbaik! Anda tidak mahu melihat masyarakat hidup kanan anda potensi pada mereka yang terbaik, anda mahu untuk melihat masyarakat hidup kanan anda potensi pada tahap purata. Apa akan anda kanan tercinta tinggal di kebanyakan masa? Jadi membuat senarai potensi hidup bantuan kemudahan dan singgah tanpa pemberian tahu Lawatan.

Perkara pertama yang anda perlu mengambil perhatian terhadap Bilakah berjalan ke dibantu kemudahan hidup adalah bau. Manakala mengingati bahawa ini dibantu kemudahan hidup pada dasarnya gergasi rumah yang dipenuhi dengan orang-orang tua, sakit, tidak perlu sebarang bau overpowering dalam komuniti kanan hidup ini. Hidup bantuan kemudahan perlu bau tinggal di tetapi tidak diabaikan. Kebersihan adalah sebahagian yang sangat penting kesihatan dalam mana-mana masyarakat, termasuk kemudahan hidup yang kanan. Pastikan anda hidup bantuan potensi yang bau kemudahan tinggal di tetapi tidak kotor.

Apabila melawat kemudahan hidup dibantu, anda harus juga diingat bahawa warga emas yang tidak datang untuk hidup hidup untuk bantuan perumahan tempat kerana dia mahu. Siapa yang mahu hidup dalam bantuan hidup. Warga emas yang datang untuk hidup hidup bantuan kemudahan perumahan kerana dia perlu membantu dan tidak lagi mengambil berat tentang dirinya. Ingat ini seperti yang anda berjalan kaki Dewan dan melihat warga uzur merata tempat. Tetapi anda juga harus mengambil tidak daripada penjagaan warga emas ini akan menerima dan bagaimana mereka akan bertindak balas terhadap rawatan yang ditawarkan kepada mereka oleh hidup bantuan kemudahan pekerja. Adakah jururawat dan penjaga penyayang dan lemah lembut dan baik? Melakukan yang terbaik untuk membantu setiap kanan dalam penjagaan mereka merasa selesa? Atau jururawat dan penjaga pendek marah dan tidak sabar? Mengambil khas tidak daripada penjagaan kanan tercinta anda akan menerima dalam hidup setiap bantuan kemudahan perumahan.

Walaupun terdapat beberapa kemudahan hidup bantuan dumpy di sana, Terdapat juga sesetengah masyarakat kanan hidup sangat bagus, sangat atas takuk yang hanya menunggu untuk diterokai oleh anda dan kanan anda. Nasib baik carian anda bagi kemudahan-kemudahan hidup bantuan yang terbaik di kawasan anda! ilities di kawasan anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *