Kebenaran menyusahkan kira-kira Diy Mesotherapy

Kebenaran menyusahkan kira-kira Diy Mesotherapy

Selulit adalah salah satu daripada beberapa perkara yang mana-mana perempuan mahu mengelakkan. Walau bagaimanapun, seperti satu jenaka yang kejam dari alam semulajadi, wanita adalah lebih cenderung untuk membangunkan selulit berbanding lelaki. Tetapi di zaman ini, alam semula jadi boleh mengalahkan seorang dari banyak wanita yang scorned oleh selulit di badan mereka. Yang lebih banyak dan lebih banyak produk dan prosedur yang dicipta untuk melawan selulit, lemak ini telah menjadi lebih mudah untuk menghapuskan.

Mesotherapy adalah salah satu rawatan mengurangkan selulit yang ada semalam. Mesotherapy semakin popular di seluruh dunia kerana ia tidak memerlukan pembedahan dan agak selamat. Kerana ia adalah benar-benar cukup keras untuk menyingkirkan selulit secara semulajadi, ramai wanita sanggup menghulurkan wang semata-mata untuk memastikan mereka Ban dan paha tidak mempunyai jeruk Kupas penampilan yang dibawa oleh selulit dalam jumlah yang besar.

Pada dasarnya, mesotherapy rawatan hanya memerlukan suntikan campuran mineral, vitamin, asid amino dan sesetengah ubat-ubatan di permukaan kulit. Oleh itu, hanya kesan sampingan yang anda mungkin hadapi adalah lebam kecil. Dan itu adalah jauh lebih baik daripada mendaki bukit dan gunung.

Walau bagaimanapun, sejak mempunyai mesotherapy di klinik dan spa yang agak mahal, ramai wanita yang ingin menghilangkan selulit mereka tetapi tidak mempunyai wang yang banyak akan restart mesotherapy do-it-yourself (yang betul-betul, DIY mesotherapy) rawatan yang boleh dibeli melalui laman web Lelong dan kedai-kedai dalam talian yang lain. Walau bagaimanapun, amalan ini boleh menjadi amat berbahaya dengan sendirinya dan ramai wanita akan mempertaruhkan hidup mereka oleh mesotherapy Tadbir sendiri. Baca jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai bahaya tersembunyi menggunakan rumah-mesotherapy kit.

Kekurangan latihan

Menyuntik paha dan Ban anda dengan dadah mesotherapy mungkin nampak mudah. Hakikatnya, Walau bagaimanapun, anda perlu bulan latihan untuk tahu di mana betul-betul untuk menyuntik itu serum. Ia adalah penting untuk ambil perhatian bahawa tubuh manusia mempunyai banyak saraf, pembuluh darah, kapilari, otot dan tisu-tisu lain di bawah kulit. Oleh itu, satu kesilapan mungkin membawa kepada akibat yang serius, termasuk kerosakan otot.

Bahaya lain yang mungkin anda hadapi dalam melakukan rawatan diri sendiri ialah dengan menyuntik diri sendiri dengan picagari yang penuh dengan buih-buih udara yang terperangkap. Profesional terlatih yang hanya tahu bagaimana untuk melepaskan buih-buih yang terperangkap dalam picagari dengan selamat.

Unsterilized peralatan dan persekitaran

Anda hanya tidak dapat melaksanakan mesotherapy mana-mana sahaja. Anda memerlukan persekitaran yang bersih untuk memastikan bahawa terdapat tiada komplikasi. Selain itu, anda juga perlu memastikan bahawa jarum dalam dan lain-lain peralatan yang digunakan bersih dan steril. Jika anda membeli kit melalui lelongan dalam talian, anda tidak boleh memastikan bahawa peralatan yang dijual adalah selamat. AIDS dan sepsis terdapat penyakit-penyakit yang anda dapat daripada membuat persembahan mesotherapy dalam persekitaran yang kotor dan dengan unsterilized jarum dan syringes.

Masalah dengan ubat-ubatan Mesotherapy

Prosedur Mesotherapy adalah mahal kerana mereka menggunakan ubat-ubatan yang mahal dan peralatan. Jika anda membeli kit murah mesotherapy, anda mungkin boleh membeli ubat-ubatan yang tidak selamat, tamat tempoh atau tidak berkesan.

Terdapat ramai orang yang bertanggungjawab yang hanya berminat untuk membuat duit. Oleh itu, anda perlu berhati-hati dalam membeli dan menggunakan kit mesotherapy yang super murah. Ada kemungkinan besar bahawa dos ubat-ubatan yang diperlukan dalam Kit ini adalah tidak betul. Dan mungkin ubat-ubatan dan nutrien yang digunakan akan substandard atau ubat-ubatan yang telah luput.

Orang yang menggunakan kit mesotherapy dengan ubat yang salah telah mengalami pengelupasan kulit, sakit otot, pendarahan yang banyak, dan ruam. Beberapa bahkan perlu dimasukkan ke hospital hanya untuk memulihkan keadaan.

Jika anda tidak mampu mesotherapy atau anda tidak mahu mengambil risiko hidup anda bagi sesetengah mesotherapy DIY Lelong murah kit, Terdapat lain-lain rawatan yang pasti selamat. Produk-produk seperti Celluthin boleh membantu anda dengan selulit anda. Untuk maklumat lanjut, layari www.celluthin.com.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *