Kebenaran di sebalik topeng kolagen dan Collagen Gel ubat

Kebenaran di sebalik topeng kolagen dan Collagen Gel ubat

Ia akan menjadi sukar bagi anda untuk digest yang topeng kolagen yang anda menggunakan muka anda atau kursus Collagen gel ubat yang anda sedang menjalani, benar-benar tidak berguna.

Ia mungkin berasa yang anda sedang melakukan sesuatu yang baik untuk kulit anda, tetapi yang tidak kes. Dan apa jua manfaat yang topeng kolagen akan berbuat apa-apa kaitan dengan kolagen di dalamnya!

Bagaimana saya boleh katakan ini? Saya akan tunjukkan anda banyak sebab yang kuat mengapa walaupun collagen gel ubat adalah sia-sia.

Walaupun saya adalah orang yang beriman daripada topeng kolagen. Tetapi kepercayaan saya di dalamnya adalah menghancurkan kerana fakta-fakta yang saya dapati.

Mari kita mulakan dengan proses oleh yang usia kulit. Semakin kita berusia, semakin tahap protein kolagen dan elastin dalam badan kita. Mereka bertanggungjawab untuk sihat, ketegasan, keanjalan dan suppleness kulit kita. Jadi, dengan logik jika kita berfikir bahawa mengenakan topeng kolagen dan collagen gel ubat adalah satu penyelesaian yang bagus.

Tetapi, mereka tidak banyak digunakan untuk kulit muda yang kita kehendaki. Ia kerana bukti saintifik yang membuktikan bahawa kolagen yang terkandung dalam topeng kolagen dan collagen gel ubat ini tidak diserap oleh kulit.

Malah, lapisan kulit Epidermis yang dipanggil hanya mestilah diutamakan menolak molekul kolagen kerana ia terlalu besar untuk masukkan. Oleh itu apa-apa kolagen yang digunakan melalui cara topical adalah benar-benar sia-sia.

Ia mungkin bahawa beberapa bahan lain di dalam collagen mask collagen gel ubat atau mungkin memberikan anda sementara menenangkan perasaan. Tetapi, secara saintifik, mereka tidak boleh memberi anda-

• Meningkatkan keanjalan kulit.
Pengekalan kelembapan • yang bertambah baik.
• Pencegahan dan memperlahankan daripada kulit proses penuaan.

Sesetengah bahan-bahan mungkin juga membuktikan membahayakan kulit anda dalam jangka masa panjang.

Kita mahu produk-produk yang meningkatkan kulit kita dan berikan menahan dan kesihatan yang berpanjangan selama bertahun-tahun. Topeng kolagen atau collagen gel ubat bukanlah jawapannya.

Terdapat bahan-bahan semulajadi yang berfungsi dengan berkesan dengan membantu meningkatkan kami sendiri penghasilan kolagen, yang membawa kepada keputusan sebenar perjalanan yang tahan lama. Dan ini secara saintifik dan klinikal terbukti.

Seperti Phytessence Wakame, adalah cabutan yang kelp Khas Laut Jepun. Tidak hairanlah mengapa wanita Jepun cenderung usia begitu anggun.

Satu lagi adalah Cynergy TK, yang merupakan ekstrak properietary dari bulu kambing biri-biri Australia yang. Ia mengandungi protein yang berfungsi, yang dipanggil Keratin. Cynergy TK telah memuji sangat bahawa ia telah diterangkan serupa “cecair kulit”.

Ini bermakna bahawa Cynergy TK berfungsi dengan berkesan dalam pengekalan lembapan kulit, keanjalan kulit, mengurangkan wrinkly dan meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin badan anda dengan cara yang mampan.

Secara ringkas, anda boleh mencapai peningkatan kulit yang tulen dan berkekalan dan perlindungan. Tetapi ubat gel Collagen Mask dan kolagen tidak pasti jawapannya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *