Kebebasan kebebasan rangkaian rahsia didedahkan

Kebebasan kebebasan rangkaian rahsia didedahkan

Jadi anda semua menyediakan atau mencari kebebasan kebebasan rangkaian dan bersedia untuk membuat perkara-perkara yang berlaku. Cemerlang! Kini, saya mempunyai beberapa berita yang benar-benar baik dan beberapa benar-benar berita buruk untuk memberitahu anda.

Mari kita mulakan dengan berita baik. Kebebasan kebebasan rangkaian adalah sebuah syarikat yang berdaya maju dengan beberapa bahagian yang sangat popular termasuk bahagian mudah alih Wow, satu bahagian penjanaan dana dan pembahagian, kesihatan dan kesejahteraan. Seperti juga yang sangat unik konsep pemasaran iaitu: 3 rujuk, dapatkan ia percuma. Bukan sahaja strategi ini memberikan orang keupayaan untuk mendapatkan produk dan perkhidmatan telefon percuma, tetapi untuk membuat wang yang berbuat demikian terima kasih kepada pelan pampasan yang sangat bermurah hati.

Sekarang bahawa kita telah menetapkan bahawa, saya harus memberikan anda berita buruk. Hakikat bahawa kebebasan kebebasan rangkaian mempunyai produk-produk hebat dan pelan pampasan yang bermurah hati yang tidak mengubah fakta mentah dan statistik yang membebankan dalam industri pemasaran rangkaian dan jualan langsung selama 50 tahun.

Berikut adalah fakta-fakta dan statistik:

-95% orang tidak akan menaja lebih daripada tiga orang ke dalam perniagaan rangkaian kebebasan kebebasan mereka
-Purata jangka hayat untuk reputasi kebebasan kebebasan rangkaian akan menjadi kira-kira tiga bulan
-Kebebasan wakil akan menghabiskan lebih banyak wang perniagaan daripada mereka akan membuat
-99% daripada wakil kebebasan tidak akan menerima sebarang latihan sebenar pemasaran dari penaja atau upline mereka

Semua kebebasan wakil akan memberitahu perkara yang sama apabila mereka mula untuk mempromosikan perniagaan mereka (saya pasti ini kedengaran biasa):

-Membuat senarai 100 orang yang anda tahu – pergi Dapatkan anda boleh ingat – panggilan, e-mel, memberitahu dan menjual hakikat bahawa anda mempunyai satu peluang perniagaan yang hebat
-Jika mereka pemasaran mudah alih Wow, membuat satu lagi senarai orang yang anda tahu yang mempunyai telefon pintar atau Android
-Kemudian, menjemput orang-orang ini cuba untuk mendapatkan mereka untuk mengambil masa dari kehidupan harian dan Keluarga, untuk beberapa Mesyuarat rumah atau hotel meeting untuk lihat peluang hebat ini!

Akhirnya, wakil ini sama yang begitu teruja mengenai peluang untuk mendapatkan percuma your Perkhidmatan dan produk untuk diri sendiri dan semua rakan-rakan dan keluarga tidak pernah menaja jiwa. Mereka hampir tidak boleh mendapatkan sesiapa sahaja yang menjemput mereka untuk menunjukkan walaupun ke Mesyuarat!

Mengapa anda fikir itulah? Pemasar telah tahu beberapa perkara yang telah membenarkan mereka untuk menaja rekrut baru pada rangkaian yang berjaya akan, menjana membawa 30-50 hari dan mewujudkan lima angka dan angka enam bulan, Semua auto pilot. Masalahnya bukan Syarikat. Kebebasan kebebasan rangkaian adalah sebuah perniagaan yang besar. Masalah tidak berbohong pada rakyat. Orang itu adalah orang-orang besar.

Mari kita memecahkan makna di sebalik perniagaan yang kami berada di: networking adalah Akta untuk memupuk hubungan yang lebih produktif untuk perniagaan anda. Anda boleh rangkaian dengan rakan-rakan, keluarga dan kenalan, tetapi lebih penting lagi, dengan lain-lain profesional perniagaan dan pelanggan yang berpotensi.

Pemasaran ialah proses untuk mempromosi dan menjual produk atau perkhidmatan anda. Ini adalah bergantung keupayaan anda untuk berjaya mempromosikan produk anda dengan cara yang paling cekap dan berkesan, dan dalam kes ini, salinan usaha anda supaya ahli-ahli pasukan anda boleh melakukan perkara yang sama.

Bagaimana pemasar induk mewujudkan “downline” melampau dan menjana 50 kuat membawa sehari? Petunjuk yang akan bertukar menjadi pelanggan yang sebenar? “Downline” dengan orang-orang yang terlalu banyak untuk mengira?

DARIPADA INTERNET!

Pemasar rangkaian induk menggunakan kuasa internet untuk mencapai keputusan yang hanya purata pemasar rangkaian boleh bermimpi. Dan anda tahu apa? Ini adalah orang-orang yang purata; orang-orang yang berjuang, sama seperti 95% daripada wakil Liberty, sebelum mereka mula menggunakan ini teknik pemasaran.

Kesederhanaan teknik-teknik yang menggunakan rangkaian atas pemasar akan mengejutkan anda. Ini adalah strategi mudah yang sesiapa sahaja boleh digunakan, tetapi malangnya, kebanyakan tidak akan belajar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *