Kebangkitan gimnasium bajet

Kebangkitan gimnasium bajet

Pertama sekali ia perlu menunjukkan keluar bajet itu gimnasium tidak satu fenomena yang baru, mereka akan ditubuhkan di Amerika Syarikat dengan baik dan dekat dengan kampung halaman di Jerman, di mana pelanggan mempunyai memeluk gimnasium ini murah. London telah lambat untuk mengambil kesempatan daripada konsep tetapi sekarang cepat membuat kalinya hilang. Dalam tempoh sepuluh tahun pelbagai rantaian seperti Fitspace, Fit4Less dan Kumpulan gimnasium mempunyai meraih konsep dengan kedua-dua tangan dan dibuka gimnasium di lokasi-lokasi yang hebat, seperti Fit4Less di Tower Hill. Gimnasium yang mudah telah memasuki pasaran Tempahan pengurusan mereka yang mengatakan mereka telah ‘salinan sehingga buku peraturan’ yang cukup terus terang adalah sampah, mereka hanya akan mereplikakan satu konsep yang mantap!

Jadi apakah ini pada kos yang rendah, tiada perkhidmatan yang lebih… bajet gimnasium maksudkan untuk anda dan saya; pelanggan. Baik pertama dan paling jelas lebih murah gimnasium. London telah bersalah dahulu mempunyai terlalu banyak kemudahan yang sesuai untuk dipilih. Gimnasium bajet menawarkan tawaran keahlian untuk sekitar £20 bulan dan dalam kes-kes tertentu yang serendah £12,99, walaupun harga ini biasanya terikat kontrak 24 bulan (dengan pertimbangan Bahawasanya hari yang memerintah semua gimnasium kontrak selama 24 bulan tidak adil kepada pengguna dan tidak boleh dikuatkuasakan jika pelanggan ingin membatalkan kita boleh mengharapkan tawaran ini akan berhenti).

Apa yang anda dapat untuk wang anda? Atau lebih kepada titik apa anda Jangan? Nah, setelah melawat pelbagai kemudahan bajet ia boleh menjadi sukar untuk memberitahu mereka Selain menawarkan paras pada harga dua kali. Kebanyakan mempunyai banyak dan hebat pelbagai mesin-mesin berkualiti tinggi pada tawaran yang terletak di tapak yang besar dengan ruang. Jadi bagaimana mereka boleh gimnasium itu murah? Atasan warga London digunakan untuk kemudahan-kemudahan seperti kolam renang, jakuzi, bilik wap atau sauna dan ia sangat tidak mungkin anda akan menemui kemudahan-kemudahan mewah di gimnasium bajet. Overhed juga diuruskan oleh terhad jumlah kakitangan yang bersedia untuk membantu anda dan ada juga benar-benar tanpa pemandu dengan sistem kod di pintu masuk gimnasium. Anda mungkin tidak akan mencari tuala percuma dan peralatan mandian di pancuran mandian. Tetapi di zaman penjimatan yang memerlukan mereka juga?

Ini seolah-olah seperti penyelesaian yang paling sesuai untuk pawagam gimnasium kasual yang tidak memerlukan kemudahan yang mewah, lebih mewah, dan boleh menguruskan tugas surmountable pembungkusan gel mandian mereka sendiri. Walau bagaimanapun, kadar keahlian yang murah boleh menghairankan keputusan (tidak begitu). Ramai orang melawat gimnasium soalan mencukupi untuk mewajarkan kos keahlian, kerana kos mengurangkan demikian tidak insentif. Dalam banyak kes bajet gimnasium menikmati kadar lawatan yang lebih rendah daripada pesaing mereka lebih mahal. Begitu juga swindle besar ini hanya satu, untuk memastikan bahawa apabila anda memotong kos dan mengkaji bajet bulanan anda yang keahlian gimnasium jatuh dari pandangan?
Mungkin, dan mungkin ia adalah model perniagaan yang cemerlang bagi pemilik gimnasium reaping manfaat daripada pembatalan keahlian yang lebih rendah dan overhed yang rendah. Tetapi akhirnya, jika anda membayar keahlian gimnasium dan Jangan pergi, anda hanya mempunyai seorang untuk menyalahkan dan bajet gimnasium hanya meluaskan tawaran pengguna dan memberi lebih banyak pilihan, yang sentiasa memberi manfaat kepada pelanggan.

Jika takut keahlian masih Hang berat cuba perkhidmatan yang ditawarkan di PayasUgym di mana anda boleh melawat pelbagai paling mewah gimnasium berhak melalui gimnasium sangat murah yang mempunyai televisyen. Pada payasUgym.com yang anda boleh membeli pay-as-you-go Pas untuk lebih daripada 130 gimnasium yang terletak di dan sekitar London (dan tidak lama lagi perkhidmatan mereka berkembang seluruh UK). Bilik-bilik ini juga mempunyai pelbagai jenis di gimnasium paling murah London mempunyai bermula dari £4 a Lawatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *