Kebaikan dan keburukan vakum Rainbow

Kebaikan dan keburukan vakum Rainbow

Kebanyakan vakum menggunakan beg untuk menyimpan vacuumed kotoran dan habuk. Bagaimanapun, menyimpan jenis ini adalah agak dipersoalkan apabila ia datang kepada keberkesanannya. Terdapat keadaan apabila kotoran melarikan diri beg, dan ia kembali ke atas karpet. Oleh itu, anda mungkin perlu debu selepas vacuuming, yang boleh menjadi tertekan dan memakan masa. Selain itu, alergen itu adalah berbahaya kepada kesihatan ahli-ahli isi rumah dengan asma dan Alergi.

Rexair LLC, Syarikat di belakang vakum Rainbow, dikonsepkan cara yang lebih baik dalam penyerapan dan memerangkap kotoran di dalam. Oleh itu, mereka telah menjalankan tipu daya penggunaan air dalam vakum bagless mereka. -Vakum yang dibuat menyeluruh dan mendalam kering mungkin, tanpa apa-apa bahaya kepada kesihatan kepada ahli-ahli isi rumah yang menyamar.
Walau bagaimanapun, pengguna produk mempunyai pelbagai pendapat tentang produk ini. Mari kita meneroka kebaikan dan keburukan ini jenama vakum.

Faedah-faedah:
1. Ianya lebih menjimatkan dan praktikal untuk digunakan.
Hakikat bahawa anda tidak perlu membeli dan menggantikan beg adalah bukti cukup praktikal yang Rainbow vakum. Bayangkan berapa banyak wang yang anda boleh simpan, berbanding bagged vakum yang bergantung tetap penggantian beg.
2. Takungan air yang mudah dibersihkan.
Secara semulajadi, Kanister habuk yang boleh dibasuh. Anda hanya boleh mengalih keluar Kanister air, tuangkan air keruh, dan meletakkan kembali dalam. Dengan vakum Rainbow, anda menyelamatkan diri daripada pendedahan kepada sedutan habuk setiap masa yang anda kosongkan beg vakum. Hanya mencurahkan air kotor dalam singki atau tandas.
3. Vakum adalah tahan lama dan dibina untuk bertahan seumur hidup.
Kebanyakan pengguna mempunyai vakum mereka selama 12 hingga 15 tahun. Malah, vakum ini adalah heirlooms yang menghitung dekad. Bahan-bahan yang kukuh yang digunakan dalam mesin akan pasti bernilai wang anda.
4. Ia adalah mesra alam.
Terdapat kurang sampah yang dihasilkan dengan menggunakan vakum Rainbow. Jika semua isi rumah menggunakan mesin ini, tidak lagi akan beg habuk kertas atau beg kain yang berlonggok di sekitar tempat pembuangan sampah. Inilah salah satu cara terbaik untuk mengurangkan pengeluaran kertas yang digunakan dalam membuat beg habuk.
5. Sedut adalah konsisten kuat.
Anda tidak akan mempunyai sebarang masalah berkaitan dengan sedutan vakum Rainbow. Selagi anda menyimpan Kanister air yang bersih, ada isu yang tidak kehilangan sedutan yang disebabkan oleh tersumbat.

Kelemahan:
1. Rainbow vakum adalah lebih mahal daripada kebanyakan pembersih hampagas.
Mesin ini boleh dikenakan bayaran sebanyak seribu ringgit. Yang pasti mempunyai lubang di dalam poket anda, oleh itu, ia bukanlah pilihan yang hebat bagi mereka yang berjimat shoestring.
2. Rainbow vakum berat satu tan.
Jika anda sedang mencari satu vakum yang ringan, kemudian jenama vakum ini bukanlah produk untuk anda. Kebanyakan pengguna mengadu mengenai berat secara besar-besaran vakum ini; Ia adalah agak mustahil untuk menolak dan tarik mesin ini dengan begitu mudah.

Beberapa patah perkataan pada vakum Rainbow

Sebelum anda membuat keputusan untuk membeli vakum Rainbow anda sendiri, pastikan bahawa anda-mula menimbang Pro dan kontra. Vakum ini sememangnya tidak seperti vakum biasa yang anda lihat di pasaran. Anda perlu menjadi biasa dengan ciri-ciri sebelum anda akhirnya boleh memutuskan jika ini adalah vakum yang sesuai untuk anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *