Kebaikan dan keburukan penggunaan minuman tenaga Frs sebelum bersenam

Kebaikan dan keburukan penggunaan minuman tenaga Frs sebelum bersenam

Minuman tenaga telah menjadi popular kerana meletakkan pil tenaga sepanjang hari, telah menjadi sesuatu yang lampau tandus. Bukan sahaja boleh mengambil pil tenaga menjadi satu tugas yang mudah, tetapi ia juga telah menjadi bebas tidak wujud kerana keupayaan mereka untuk merosakkan hati dan organ-organ lain badan dengan penggunaan yang berlebihan. Walau bagaimanapun, manakala minuman tenaga mempunyai trumped pil tenaga, kebanyakan minuman tenaga mula fasa serta kerana keupayaan mereka dapat benar-benar bertahan sepanjang hari tanpa kemalangan amat ditakuti yang datang tidak lama selepas ditelan. Walau bagaimanapun, dengan hari reformulations, minuman tenaga baru yang dinamakan FRS mempunyai kelebihan yang kuat ke atas lain-lain minuman tenaga dengan keupayaan untuk memberikan manfaat kesihatan dan keupayaan untuk digunakan sebelum latihan.

FRS atau Scavenger radikal, minuman tenaga formulasi baru kini telah ditambah spokesmen yang besar seperti Lance Armstrong, tujuh pemenang Tour de France dan kanser testicular yang masih hidup. Sebab gembar-gembur dan jurucakap yang hebat adalah disebabkan oleh kelebihan minuman. Tidak seperti lain-lain minuman tenaga, FRS dirumus dengan antioksidan penting yang dipanggil quercetin. Tidak seperti lain-lain minuman tenaga yang akan dimuatkan dengan gula dan kafein, quercetin adalah antioksidan manfaat kesihatan yang bertanggungjawab untuk membantu dalam tenaga berpanjangan tanpa kemalangan yang pengguna minuman tenaga lain mungkin mengalami. Quercetin boleh ditemui di dalam kulit buah-buahan dan sayur-sayuran seperti epal, blueberry dan bawang merah. Alasan quercetin yang bermanfaat itu adalah kerana dengan keperluan sendiri, penggunanya dapat mengalami serangan yang hebat daripada tenaga manakala pada masa yang sama menambah antioksidan pertempuran kanser dalam badan pada masa yang sama, sekali gus menambah untuk kebaikan dan kepentingan FRS sebelum sesi latihan.

Mengambil FRS sebelum sesi senaman adalah satu idea yang hebat kerana quercetin antioksidan yang membolehkan pengguna untuk mempunyai jumlah tenaga yang diperlukan untuk melengkapkan senaman sukar yang hebat. Kadang-kadang, badan bukanlah semata-mata mampu mencapai tahap tertentu siap apabila ia datang untuk bersenam. Ini adalah di mana FRS mula memainkan peranan. Oleh kerana badan tidak dapat mencapai ke tahap yang lebih tinggi daripada ketahanan dan stamina yang diperlukan, quercetin yang di mana FRS, kebanyakannya terdiri daripada akan memastikan bahawa senaman yang sukar boleh dicapai dengan penggunaannya. Kesan-kesan yang membolehkan FRS adalah sama seperti yang daripada creatin, Walau bagaimanapun creatin, jika tidak digunakan dengan betul, boleh menyebabkan pertambahan berat badan, kerosakan hati dan buah pinggang, serta dehidrasi. FRS menghapuskan kesan-kesan sampingan yang negatif kerana ia mengandungi sumber semulajadi.

Walaupun terdapat beberapa kebaikan ke keburukan penggunaan FRS wujud untuk menggunakan minuman tenaga. Manakala manfaat antioksidan yang besar bersama-sama dengan jumlah tenaga yang boleh digunakan, melalui penggunaan produk ini sebelum senaman boleh menyebabkan kebergantungan di atasnya kerana ia bukanlah badan yang bertanggungjawab melakukan kerja-kerja semata-mata. Selain itu, walaupun ada tidak apa-apa kelemahan untuk lebih menggunakan antioksidan, bagi menjalankan tujuan, lebih menggunakan FRS akan menambah kalori kosong ke dalam diet anda kerana minuman tenaga mengandungi kafein dan gula. Manakala PLK mengandungi hampir banyak kafein dan gula seperti lain-lain minuman tenaga, idea tambahan gula dan kafein ke anda diet tidak melakukan kerosakan kepada anda senaman dan diet rutin kerja, menyebabkan usaha tambahan yang dimasukkan ke dalam sesi untuk membakar kalori yang berlebihan daripada gula.

Walaupun terdapat kebaikan dan keburukan kepada FRS, produk itu benar-benar mengagumkan menawarkan manfaat antioksidan dalam kombinasi dengan tenaga yang luar biasa dengan cara yang paling semulajadi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *