Kebaikan dan keburukan Cheshire Pencampur hidroterapi dan pengairan Pencampur Cheshire

Kebaikan dan keburukan Cheshire Pencampur hidroterapi dan pengairan Pencampur Cheshire

Penjagaan usus besar seolah-olah menjadi satu trend yang popular di Kesihatan hari ini. Manakala ramai di dalam bidang perubatan perubatan dan alternatif mengatakan bahawa kebanyakan penyakit dan penyakit bermula di usus besar, terdapat permintaan yang besar untuk maklumat mengenai bagaimana untuk membersihkan dan menjaga organ penting ini.

Jika anda memutuskan untuk menambah colonics rutin kesihatan anda, anda harus memastikan bahawa anda melihat ahli terapi yang disahkan dan disyorkan oleh doktor anda. Ia adalah penting bahawa anda mengikuti kursus rawatan yang di bawah penyeliaan orang yang berkelayakan perubatan seperti hidroterapi colon adalah perniagaan yang serius. Di samping itu, anda akan mahu untuk pastikan anda mula makan sihat supaya anda boleh menyimpan usus anda dalam bentuk atas Petua sekali rawatan anda ke atas.

Sesi hidroterapi colon boleh bertahan sehingga 45 minit. Dalam prosedur ini, speculum yang dimasukkan ke dalam rektum dan usus besar dipenuhi dengan air melalui tiub melekat speculum yang. Tinja diusir melalui hos menuju kembali ke dalam mesin. Hidroterapi colon harus tidak menyakiti, walaupun anda mungkin akan mengalami sedikit gas. Juga semasa prosedur, terapis boleh urut perut anda untuk membantu gemburkan tinja yang terjejas.

Orang ramai sering terkejut untuk mengetahui berapa banyak penyakit fizikal seperti jerawat, sembelit, perut kembung, sakit kepala, dan sebagainya boleh diatasi dan walaupun dihapuskan oleh proses mudah pembersihan kolon. Ia kini dikenali bahawa untuk mencapai atau mengembalikan kesihatan pembersihan usus besar adalah penting.

Tujuan utama usus besar adalah untuk menyingkirkan bahan-bahan yang bergerak melalui saluran penghadaman, terutamanya badan buangan dan toksin. Ia adalah penting, maka, untuk “memudahkan” usus besar sekali-sekala; terutamanya memandangkan kadar terburu-buru hidup moden, pembersihan usus harus tidak boleh diketepikan.

Dua jenis asas pembersihan kolon adalah pembersihan kolon herba, yang menggunakan herba pembersih kolon, dan hidroterapi colon. Hidroterapi Colon adalah satu prosedur yang membersih usus besar; juga tahu sebagai kolon, dengan mengepam dengan air suam. Detoksifikasi usus besar adalah penting apabila merawat masalah penghadaman.

Apabila menganalisis kebaikan dan keburukan colonics kita perlu melihat kedua-dua manfaat dan risiko-risiko yang mungkin atau kelemahan prosedur. Salah satu faedah ialah dengan membersihkan mayat makanan yang telah tersekat pada dinding usus yang menghalang penyerapan dijangka mineral dan air di dalam kolon. Apabila air tidak diserap dengan betul badan cenderung menjadi dehidrasi itu berfungsi yang tidak optimum. Mineral yang penting dalam komposisi dan penubuhan beberapa penting bendalir badan dan organ-organ yang oleh itu penyerapan yang lemah membawa kepada sama ada malnourishment atau badan yang tidak berfungsi.

Satu lagi faedah colonics ini adalah bahawa ia membolehkan semakan penyakit usus dengan menilai tahap mereka atau menghalang pembangunan mereka. Kebanyakan penyakit usus besar yang membawa kepada komplikasi yang sukar untuk mengubati. Secara amnya ia membantu untuk menyemak penyakit sebagai; sakit kepala yang teruk, penyakit dada yang menyebabkan kerana straining otot dada kerana usus tersumbat, artritis dan lain-lain masalah berkaitan.

Dalam kebaikan dan keburukan yang colonics prosedur yang kita tidak harus lupa untuk mempertimbangkan Apakah kesan negatif yang boleh didapati adalah boleh membawa kepada kami. Penggunaannya untuk menyembuhkan penyakit-penyakit lain kadang-kadang boleh menyebabkan masalah lain terutamanya disebabkan oleh penembusan berterusan objek asing ke dalam badan kita. Ciri-ciri dalaman badan kita boleh cedera teruk menyebabkan jangkitan yang serius dalam luka yang dicipta.

Juga banyak kesakitan dialami apabila orang cuba untuk lulus mereka bahan najis buangan melalui tempat-tempat yang cedera. Cabutan lain belakang Pencampur adalah bahawa ia adalah terhad kepada orang-orang tertentu; orang sihat yang tidak mempunyai komplikasi jantung, rektum tumor serta komplikasi buah pinggang. Orang-orang lain yang sihat tidak boleh menjalani prosedur kerana mereka sama ada alah kepada air yang digunakan dalam pembersihan atau badan mereka bertindak balas terhadap bahan-bahan yang membuat radas prosedur.

Semua kaedah ini senaman akan menyimpan seseorang dalam bentuk yang baik dan usus mereka beroperasi dengan maksimum. Ia tidak bermakna bahawa sistem tidak memerlukan rangsangan yang kini tidak lagi, dan kolon perlu dipam sekurang-kurangnya sekali setiap tahun.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *