Kawasan perkhidmatan NY penyelenggaraan bangunan

Kawasan perkhidmatan NY penyelenggaraan bangunan

Perkhidmatan penyenggaraan bangunan di kawasan NY adalah sebahagian penting daripada mana-mana bangunan pangsapuri atau kemudahan sewa perdagangan. Orang-orang yang akan menyewa hartanah anda menjangka bahawa penyelenggaraan berkala akan dilakukan apabila diperlukan, dan sebahagian besar yang melibatkan pembersihan tetap Semua kawasan umum. Ini tidak boleh diabaikan jika anda ingin mengekalkan piawaian yang tinggi dari rayuan visual, serta menangkap apa-apa masalah dengan secepat mungkin. Terdapat beratus-ratus syarikat-syarikat yang menawarkan perkhidmatan pembersihan, tetapi untuk melindungi diri dan Syarikat anda benar-benar dari liabiliti hijau kering adalah cara untuk pergi.

Adakah sekadar kerosakan ozon pembersih yang kasar dan mencemarkan bekalan air tanah; mereka juga adalah merbahaya kepada sesiapa sahaja yang bernafas dengan mereka di. Menggunakan sebuah syarikat pembersihan yang memilih untuk menggunakan bilik mandi pembersihan ejen-ejen yang mengandungi asid Borik, misalnya, boleh membuka anda sehingga tuntutan sekiranya salah satu daripada penyewa anda jatuh sakit dari terhidu wasap tersebut. Walaupun Syarikat anda tidak benar-benar menggunakan bahan-bahan kimia, anda adalah masih bertanggungjawab kerana anda mengupah syarikat itu pula.

Memilih hijau yang kering untuk mengelakkan masalah seperti wasap toksik. Kerana syarikat-syarikat pembersihan yang hijau tidak menggunakan sebarang VOC, atau sebatian organik yang tidak menentu dalam produk mereka mereka yang dapat mengekalkan kualiti udara dalaman yang tinggi. Mereka juga tidak menggunakan pencuci yang mengandungi fluorocarbons jadi produk adalah lebih baik untuk setiap bahagian daripada persekitaran yang dari tanah air ozon.

Selain daripada melindungi penyewa anda dengan mengelakkan penggunaan bahan-bahan kimia yang toksik ini, anda juga membantu untuk mengekalkan kakitangan anda yang lebih sihat. Anda doorman, beli belah dan Pejabat akan semua menikmati kesihatan yang lebih baik kerana anda telah proaktif dalam memilih hijau yang kering.

Bonus pengiklanan harus tidak diabaikan, sama ada. Orang yang berminat dalam Menghijaukan dan mereka mengambil berat tentang alam sekitar. Sama ada mereka bekerja di Wall Street atau di kedai pizza tempatan, kebanyakan orang bersetuju bahawa produk pembersihan yang mesra alam hendaklah digunakan bila-bila masa yang mungkin. Pastikan untuk menyertakan fakta bahawa anda menggunakan perkhidmatan pembersihan yang hijau dalam pengiklanan anda untuk ruang pejabat atau pangsapuri. Walaupun ia mungkin satu-satunya yang memandu faktor bagi sesetengah orang, ia boleh sekeping yang membantu Petua skala memihak kepada anda.

Salah satu faktor Green pembersihan syarikat-syarikat adalah bahawa mereka juga mempunyai komitmen terhadap kecekapan tenaga. Bukan sahaja akan mereka membantu mengelakkan masalah pernafasan untuk pekerja anda dan penyewa, mereka juga komited untuk Penyenggaraan Pencegahan. Produk-produk mereka adalah lebih baik dan lembut pada kayu dan fabrik yang mereka sedang digunakan, jadi anda boleh mengharapkan untuk mendapatkan lebih banyak tahun penggunaan daripada lantai kayu atau permaidani anda.

Mereka menawarkan perkhidmatan setiap aspek harta perdagangan anda dari lantai kayu untuk tempat pembuangan fabrik dan upholsteri. Mereka masih boleh vakum di siling-siling akustik dan Poland semua bidang untuk kasut yang akan meninggalkan anda tetamu dan pelanggan-pelanggan yang berasa dialu-alukan. Tidak kira apa bidang kemudahan yang anda perlu dibersihkan, hijau Perkhidmatan pembersihan boleh membuat mereka kelihatan hebat lagi tanpa menggunakan bahan kimia yang berbahaya, keras. Untuk atas garisan hijau yang kering untuk bangunan anda Pastikan hubungi www.1stclasscleaningnyc.com hari ini!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *