Kasut Geox: Kasut yang bernafas

Kasut Geox: Kasut yang bernafas

Pembentukan garis Kasut Geox Geox

Kasut Geox berasal dari Itali dan diasaskan oleh Mario Moretti Polegato pada pertengahan 1990-an yang selepas melakukan joging beberapa merasakan bahawa kakinya panas membuat dia tebuk beberapa lubang pada kasutnya. Ini menandakan penemuan, pembangunan dan paten Kasut bernafas yang akan nama GEOX. Nama Geox datang dari Geo yang bermaksud ‘bumi’ kami berjalan dan piawaian X teknologi. Sejak penubuhannya, Kasut Goex mengusahakan Goex lelaki, Geox wanita dan kanak-kanak Kasut Geox dengan kejayaan besar dan telah memainkan peranan yang besar di dalam merevolusikan industri Kasut. Pada masa ini Syarikat Kasut adalah mempelbagaikan produk berkaitan dan aksesori lain.

Kasut ini adalah terutamanya untuk para pelanggan sedar kesihatan yang perlu untuk melindungi kaki mereka dari penyakit yang datang dengan penggunaan kasut yang miskin. Inovasi Kasut Geox menyelesaikan masalah sedia ada yang lama bau dan bakteria penuh kaki; gembar-gembur adalah hanya kedua untuk ciptaan outsoles getah tahun 1940-an dan awal tahun 1950-an. Ini ciri-ciri keupayaan kaki ke nafas adalah sangat penting untuk anda anak-anak kerana mereka adalah sangat aktif walaupun hari Justeru perspire pertumbuhan mikro-organisma yang sangat menarik. Ia menjadikan anak-anak anda kaki kekal bersih dan segar sepanjang hari.

Ini sangat dituntut jenama Itali adalah sangat baik dan sangat praktikal bagi kedua-dua kanak-kanak lelaki dan kanak-kanak perempuan memandangkan bahawa ia datang dalam pilihan hebat sebagai jurulatih, Kasut kasual, clogs, berpakaian, but berpakaian, berpakaian kasual, slaid, toe lambakan, berjalan, hujan-Kasut, but dan sandal. Kasut adalah bergaya dan berkualiti tinggi

Kelemahan outsole Kasut getah

Getah luar soles hasil kutipan dan pemeluwapan lembapan perspired yang menghimpunkan bersama-sama seperti beg-kesan plastik di dalam kasut kanak-kanak yang membawa kepada beberapa penyakit kaki dan berbau busuk. Penyelidikan Teknologi dan berkebolehan telah membolehkan Kasut Geox menggunakan getah yang mempunyai membran berliang mikro yang khas yang membantu kaki bernafas dan kalis air dengan menyerap dan membuang peluh perspired tanpa membiarkan lebih air dalam atau biarkan ia terpeluwap di Kasut; kaki kanak-kanak yang disimpan kering dan suhu yang betul maka kekal sihat. Pembersihan dan penyelenggaraan Kasut getah yang lebih awal adalah rumit dan sering menyebabkan kelembapan beberapa yang ditinggalkan di dalam kasut di batin semata-mata.

Reputasi Kasut Goex berkembang pesat sejak lima belas tahun yang lalu dan telah menembusi pasaran di lebih daripada enam puluh lapan negara-negara seluruh dunia. Mereka juga telah menyahut strategi pemasaran termasuk banyak pemain yang memasarkan dan runcit jenama mereka. Dalam kebanyakan kes, Syarikat telah berkeras penghantaran percuma di kebanyakan negara-negara bahawa kasut yang dijual khususnya di UK. Kedai-kedai dalam talian menawarkan lebih cekap membeli-belah pengalaman itu akan menjadi pilihan ideal anda.

Penciptaan, pembangunan dan penggunaan teknologi terkini di dalam kasut Geox yang berterusan telah membolehkan ia untuk perlawanan atas kedudukan anak-anak global Kasut pasaran walaupun mereka yang agak baru berbanding dengan jenama lain yang mantap sebagai Startrite.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *