Kanta kenalan yang terbaik untuk sukan dan atlet

Kanta kenalan yang terbaik untuk sukan dan atlet

Memakai cermin mata adalah tidak benar-benar pilihan bagi sukan yang serius, jadi hubungan adalah jawapan dan sesetengah kanta kenalan yang terbaik menggunakan tint penapisan cahaya yang meningkatkan kuasa focusing visi atlet.

Kanta terbaik bekerja dengan menyekat gelombang tertentu yang panjang daripada cahaya yang memastikan butir-butir seperti bola yang kelihatan jelas dan membuat mereka yang menonjol terhadap latar belakang, memberikan anda bahawa tepi yang penting.

Terdapat juga keuntungan yang ditambah silau dan meningkatkan perlindungan UV
Orang hubungan boleh guna lembut inovatif ini cenderung untuk datang dalam dua tints yang utama;

Kelabu hijau – golf dan berjalan

Amber – ideal untuk bola sepak, besbol dan Tenis

Tint hijau digunakan dalam cahaya matahari yang terang apabila anda mahu bola kontor dan butiran pengesanan menjadi rangup seperti yang mungkin, seperti golf.

Tint permulaan kuning jingga yang membantu anda untuk mengesan bola bergerak pantas dengan membuat LOMPAT dari latar belakang, memberi anda kelebihan bersaing.

Jadi, dengan kanta kenalan yang terbaik anda mendapat kelebihan jelas wawasan yang lebih baik tanpa bingkai, sesuai atau masalah nosepiece; dan sudah tentu akan tidak pernah ada sebarang penyemburan kanta.

Kenalan sukan disediakan untuk semua jenis atlet yang membolehkan anda untuk melihat dengan cara yang tidak boleh didapati melalui cermin mata hitam atau bahkan mereka mata yang semula jadi.

Tetapi anda perlu preskripsi walaupun anda tidak memakai cermin mata atau kenalan – plano kerana doktor mata panggilan itu.

Ini adalah kerana kanta kenalan yang terbaik disediakan untuk memuatkan bentuk mata anda jadi preskripsi adalah penting bagi kesihatan mata dan unggul dan unik untuk mata anda individu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *