Kanta kenalan Toric Biofinity mengalahkan saingan untuk keselesaan memakai

Kanta kenalan Toric Biofinity mengalahkan saingan untuk keselesaan memakai

Jika anda mempunyai tempahan telah berasa kesan-kesan negatif daripada memakai kanta kenalan anda toric, seperti gatal-gatal atau kekeringan, anda mungkin mahu pertimbangkan untuk menukar kepada jenama yang berbeza. Satu kemungkinan adalah kanta kenalan Biofinity Toric, satu jenama dari CooperVision yang berdegup dengan pertandingan memakai keselesaan dalam satu kajian yang diterbitkan. Kanta ini boleh digunakan sama ada untuk setiap hari memakai atau sebagai alternatif untuk malam sehingga enam berterusan pakai.

Bahan-bahan yang digunakan untuk membina kanta anda boleh make-or-break apabila ia datang kepada betapa baik mereka rasa dan bagaimana mereka melaksanakan. Biofinity Toric kanta diperbuat daripada bahan dipanggil comfilcon A, yang membolehkan jumlah oksigen yang dihantar melaluinya dan terus ke mata yang sangat besar. Ini perkara yang banyak apabila ia datang untuk kesihatan yang baik di mata anda, dan juga menyumbang kepada membantu kanta anda merasa baik sepanjang hari.

Selain itu, comfilcon bahan-bahan yang dianggap dengan apa pengeluar panggilan Aquaform teknologi. Aquaform mengambil apa sudah bahan air-mengekalkan dan bicu sehingga keupayaan serapan air. Aquaform adalah secara semulajadi wettable dan mencipta hidrogen bon dengan molekul air, yang menyebabkan lebih banyak air yang akan diadakan di dalam lensa. Maksimal ini keupayaan pembasahan menggalakkan perasaan Sutera-licin yang anda harus menjangkakan dari sepasang kanta toric berkualiti tinggi.

Di samping itu, kanta yang sangat mudah untuk mengendalikan. Mereka akan disuntik dengan sedikit petunjuk daripada yang tint biru yang sangat mudah untuk mengendalikan mereka sementara anda memasukkan, mengalih keluar, dan mereka kering. Tetapi jangan bimbang, anda tidak dapat melihat tint ini semua sementara anda memakai mereka.

CooperVision punggung sehingga tuntutan unggul wearing keselesaan dengan kajian penyelidikan. Penyelidikan telah sukarelawan Bandingkan Biofinity Toric kanta dengan pesaing Acuvue Oasys bagi Astigmatism yang berdasarkan beberapa faktor, dan ditanya jenama yang mereka.

Kajian mendapati bahawa 79% daripada pesakit-pesakit terpilih Biofinity Toric lebih Acuvue Oasys, 81% undian Biofinity Toric yang lebih tinggi berbanding dengan pertandingan akhir hari selesa dan 81% juga undian Biofinity Toric untuk memudahkan anda mengendalikan. Yang luar biasa perbezaan dalam keutamaan dan menunjukkan faedah-faedah yang disediakan oleh teknologi canggih yang digunakan untuk kerajinan kanta ini.

Seperti yang disebut sebelum ini, anda boleh menggunakan kanta tersebut pada sama ada pakaian harian dan asas-asas pemindahan atau sebagai alternatif untuk sehingga tujuh hari dan enam malam berterusan non-stop pakai. Ianya sentiasa menggoda untuk meninggalkan kanta mata anda untuk tempoh masa yang lebih lama, dan anda mungkin dapat berbuat demikian. Walau bagaimanapun, tidak semua orang boleh bertolak Jadual memakai dilanjutkan disebabkan oleh kebimbangan kesihatan yang unik, jadi ia adalah sangat penting untuk berunding dengan doktor mata anda dan pastikan bahawa jadual wearing jenis ini adalah sesuai untuk anda.

Seperti yang anda lihat, kanta Biofinity Toric akan senang memakai dan menggunakan. Sama ada ianya memudahkan pengendalian, penghantaran oksigen yang tinggi dan kandungan air, Jadual wearing atau kombinasi perkara-perkara ini, anda adalah sangat mungkin untuk mencari banyak cinta dalam kanta ini. Jika anda sudah bersedia untuk penyelidikan-membuktikan penguasaan dalam memakai keselesaan dan akuiti visual, tanya doktor anda mengenai kanta ini dan mencubanya hari.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *