Kanser ramalan bagi 2011

Kanser ramalan bagi 2011

Orang dengan bulan mendaftar sebagai kanser menyediakan diri untuk memasuki tahun baru 2011. Pelan anda tahun 2011 teliti supaya anda meraih manfaat maksimum dalam tempoh ini. Anda adalah orang-orang yang keras pada permukaan tetapi lembut dari dalam dan bentuk pencerobohan ini terutamanya untuk pertahanan diri.
Anda sentimental dan mempunyai kekuatan ingatan yang baik dan mempunyai kecenderungan untuk berada lebih perlindungan terhadap ahli-ahli keluarga yang muda. Anda mungkin memilih dalam membuat kawan-kawan tetapi setelah keputusan dibuat persahabatan anda masih kukuh dan mendalam. Seperti bulan yang cemerlang apabila penuh dan kusam bila di menakutkan yang terendah, mood kanser mungkin baik pada masa-masa dan mungkin tidak bagus pada masa lain. Emosi mengambil tol dengan setiap yang berlaku, ia mungkin kecil atau besar.
Orang kanser adalah sangat kreatif dan mempunyai pelbagai idea-idea dan unjuran yang bagus apa alang-alang keluar dari dia bahawa dia sentiasa betul tetapi factually beliau mungkin tidak. Membuat berhati-hati keputusan mungkin cabaran terbesar dan konsisten juga mungkin titik kebimbangan.
Kanser orang adalah sangat kreatif sehingga ungkapan-ungkapan yang luar biasa, menarik dan sering disukai oleh orang lain, ia bertindak ke atas hati nurani, adalah amat muram tetapi sebaliknya bersabar dan keras bekerja dan juga terbuka kepada pemikiran baru, yang akan sangat bersimpati dan jenis hearted.
Ia boleh diperhatikan bahawa yang berbeza-beza saiz bulan setiap hari sekali gus berbeza ciri-ciri personaliti individu kanser yang. Seseorang yang dilahirkan pada hari bulan penuh dengan ketara berbeza dari seseorang yang dilahirkan pada baharu hari bulan.

Sekarang mari kita kita lihat apa yang ada di kedai untuk anda di tahun baru akan datang. Panduan ini akan membantu anda dalam perancangan hal-ehwal anda supaya ciri-ciri yang disebutkan di atas kerja terbaik untuk anda.

Jupiter akan bergerak dalam tanda Pisces sehingga Mei 2011 dan selepas daripada itu akan Arian yang mendaftar sehingga akhir tahun ini. Musytari transiting akan mandi rahmat dan sehingga Mei 2011 dan selepas Mei 2011 positif ini hendaklah sepenuhnya sedikit. Nasib keseluruhan anda akan meningkat, akan ada pertambahan kekayaan dan anda akan makan makanan yang baik untuk kesihatan anda. Selepas Mei perkara-perkara yang positif ini akan berkurangan dan di samping itu anda boleh membangunkan geseran dengan orang yang anda sayangi.

Pada bulan Januari dan Julai 2011 boleh ada sesetengah manfaat tambahan sebagai positif hendaklah diselitkan oleh Marikh transiting juga. Peribumi boleh mendapat manfaat dengan kemenangan ke atas musuh-musuh lama, lama harta pertikaian dapat diselesaikan dan penawar untuk penyakit juga disiarkan.

Penempatan Zuhal di rumah keempat daripada natal bulan bagi sebahagian daripada tahun dan daripada tergelincir ke rumah kelima bukanlah juga yang produktif bagi peribumi. Peribumi perlu menjaga hartanya, kenderaan yang sangat teliti. Kesihatan ibu juga adalah beberapa kebimbangan.

Rahu hendaklah kekal di dalam rumah yang keenam daripada natal bulan hingga Mei 2011 dan seterusnya ia akan slip masuk ke rumah kelima, tempoh permulaan yang sangat bagus untuk peribumi dan selepas bahawa kajian tersebut, cinta boleh mengalahkan seorang.

Ketu di rumah kedua belas dari bulan dan kemudian berhijrah ke rumah kesebelas pada Mei 2011 juga akan menunjukkan beberapa keputusan yang bercampur-campur. Kesihatan dan wang prospek akan mengambil telah pada mulanya tetapi hendaklah ditampal tidak lama lagi dan keputusan yang lebih baik dapat dilihat.

Marilah kita pastikan bahawa pelbagai aspek kehidupan perilaku bagi Gemini yang tahun 2011.

• Keseluruhan personaliti dan pencerobohan:-perkara kesihatan akan memberi kesan yang positif anda tahun ini. Anda boleh meningkatkan kepadanya dan mendapat kelebihan kesihatan yang mantap. Aspek personaliti juga akan boom. Anda akan lebih yakin dalam tahun 2011.

• Kejayaan kekayaan dan bahan-bahan:-Sila membaiki cara melalui mana memperolehi wang dan ketidakhadiran kekayaan dijangka, sebagai mengikuti jalan yang soleh tahun ini juga boleh meningkatkan kekayaan kekayaan anda. Melabur dengan bijak kerana kesan-kesan negatif daripada pelbagai planet transiting boleh merosakkan yang sukar mendapat nasib.

• Adik-beradik, keberanian dan perjalanan kecil anda:-Jika hubungan dengan adik-beradik adalah tidak mark, ini adalah tahun untuk membaiki hubungan sebagai usaha kecil dan menghasilkan keputusan yang positif yang besar. Begitu juga, anda akan merasa meningkatkan keberanian anda untuk keuntungan anda. Perjalanan kecil yang dilakukan, tidak akan mengecewakan.

• Rumah anda, keluarga dan kenderaan:-aspek ini telah diambil berhati-hati pada tahun ini. Luangkan masa yang berkualiti bersama keluarga untuk cek hubungan dengan ahli keluarga sebagai altercations yang kecil boleh membawa kepada perbalahan yang lebih besar dan disharmony. Pilihan kenderaan telah dibuat dengan bijak, jika sekali pembelian berkenaan dan jika anda mempunyai kenderaan yang sesuai untuk anda, melindungi daripada kemalangan dan kecurian.

• Pendidikan & kanak-kanak:-tahun ini akan menjadi baik untuk pelajar-pelajar daripada tanda bulan kanser kerana kajian yang berkesan akan mengubah keputusan yang baik. Mengambil pengajian tinggi juga dinyatakan. Bagi mereka yang bimbang anak-anak mereka agak terlalu banyak perlu berhenti melakukan supaya sebagai keseluruhan tahun berorientasikan keputusan yang bagus.

• Cinta dan romantik:-aspek ini dalam hidup anda hendaklah dada. Hanya memilih rakan dengan berhati-hati sebagai tahun yang seterusnya, aspek ini akan mengalami pasti rakyat tanda bulan ini. Jadi nikmati kehidupan anda disayangi dan memilih anda menjadi rakan kongsi dengan berhati-hati.

• Penyakit: – Jika anda akan ailing untuk beberapa waktu kini dan penyakit masih belum dirawat atau ubat setiap membuktikan tidak berkesan, berputus-asa kerana tahun ini telah datang dengan banyak janji dan akan membasmi masalah anda kepada maksimum. Pergi mengambil inisiatif.

• Pasangan:-hubungan dengan pasangan hendaklah baik bagi sebahagian besar tahun 2011. Memupuk humor baik dan menikmati hubungan dengan pasangan anda. Ini juga akan menjadi keamanan memberi. Anda berpeluang baik untuk membaiki reputasi anda.

• Penyakit hutang dan Terminal: – membaiki tabiat dan memupuk kemuliaan baik anda, ia akan membantu dalam memerangi masalah ini. Pinjaman bagi membeli rumah Walau bagaimanapun boleh hal-ehwal yang menguntungkan. Pemeriksaan kesihatan yang tetap adalah satu kemestian kerana apa-apa penyakit yang kian anda diam-diam boleh terperangkap.

• Fortune:-tahun hendaklah penuh peristiwa. Karaka nasib adalah Raj Yog – Karak pada tahun ini. Anda akan mempunyai untuk menjadi orang yang beriman daripada diri anda tahun ini. Anda boleh memasang roda nasib memihak kepada anda dan melihat keputusan yang datang seperti jangkaan anda. Mendapatkan bacaan terperinci nasib anda seperti kedudukan planet dalam horoskop anda mungkin menukar keputusan lebih baik.

• Profesion dan pekerjaan:-pergi Tukar kerja, anda pasti akan berbuat baik. Membuat carian yang lengkap untuk pekerjaan yang baik, peluang berada di sana anda akan mencari pekerjaan impian tidak lama lagi dan anda tidak akan bertaubat meninggalkan semasa. Prospek Perniagaan akan kekal panas tahun ini untuk anda. Melabur minda, masa dan wang yang positif hasil akan berada di sana untuk anda.

• Keuntungan:-anda akan menikmati keuntungan yang anda perolehi pada tahun ini. Jika keputusan awal tidak boleh memuaskan hati anda tidak perlu risau kerana tidak lama lagi ia akan. Terdapat kemungkinan bahawa anda membuat harta tahun ini.

• Kerugian: – kerugian dinyatakan tetapi kuantum akan menjadi kecil dan tidak membimbangkan. Cuba untuk menderma pada hari Selasa supaya aspek ini adalah juga dijaga mati.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *