Kanser payudara dan faedah Kelp cecair.

Kanser payudara dan faedah Kelp cecair.

Kajian rumpai laut yang dikeluarkan telah muktamad terbukti bahawa orang-orang yang mengikuti regimen makan mentah kelp atau mengambil ekstrak semulajadi kelp, notis pengurangan yang pasti masa yang mereka telah ditangkap virus selsema atau flu. Manfaat kesihatan yang semulajadi kelp juga telah terbukti untuk mengurangkan jumlah masa yang kekal gejala virus selsema atau flu dengan pesakit ujian.

Pelbagai kandungan mineral akan mengukuhkan osseous tisu, kuku dan gigi dan adalah anti-penuaan yang homedic, menyediakan lebih banyak keanjalan untuk muka dan badan anda. Bencana alam yang indah telah memberi manfaat kesihatan amazing Kelp cecair yang kita ada sekarang. Lagi manfaat kesihatan kelp tambahan datang dari distilling-mineral yang diekstrak dari faktor Ocean rumput Digitata Laminaria, juga dikenali sebagai laut Kelp. Kaedah Pengekstrakan ini melepaskan vitamin & mineral dari atau tidak, bukan organik ke dalam mineral semulajadi yang boleh diasimilasikan dengan mudah memberikan manfaat kesihatan yang pasti.

Dua faktor penting yang menyumbang kepada faedah kesihatan Kelp cecair adalah:

1 – Jurnal pemakanan Februari 2005

2 – Kesihatan dan Rahsia Kecantikan, Pyramid 1970

Kanser payudara: Ini sambungan dari iodin, masalah Tiroid yang dipinda oleh manfaat kesihatan Kelp. Kanser payudara adalah salah satu yang paling akrab Kesihatan risiko wanita muka, yang boleh lihat Kesihatan kelp yang mendapat manfaat. Kadar kematian telah tidak banyak berubah sejak rekod mula disimpan dalam tahun 1920-an. Pembedahan, kemoterapi, mamografi dan radiasi tidak mendengarnya kadar kematian. Lapan puluh lima peratus daripada wanita yang menghidap kanser payudara akan mati kerana sebab-sebab yang berkaitan langsung dengan kanser payudara. (Sumber: Dr. David Derry)

Dr. Derrys hipotesis manfaat kesihatan kelp, diasaskan pada melanjutkan pengajian kertas perubatan yang diterbitkan bersama-sama dengan pengalaman beliau sebagai seorang clinician, dan tidak hanya pendapat beliau. Kajian sedang dijalankan melibatkan kesan iodin organik dari kelp pencegahan kanser dan pengurangan – beberapa kajian akan mempamerkan sangat positif Kelp khasiat produk-produk semulajadi kelp. Kerana kadar kanser payudara di seluruh dunia menjalankan untuk meningkatkan, lebih ramai orang berminat dalam intervensi awal atau pencegahan.

Dr. Derry menasihatkan mengekalkan sistem imuniti semulajadi dengan dos harian yang kecil-kecilan daripada kimia iodin semulajadi dari kelp, dan meningkatkan kesihatan yang metabolous oleh renormalising tahap Tiroid yang sesuai, mengambil kesempatan di atas faktor Kelp manfaat kesihatan.

LUPA KELP Kesihatan faedah pada bulan Februari tahun ini penyelidik kesihatan pada Berkeley(1) UCLA, dipanggil untuk peningkatan dramatik dalam penyelidikan saintifik ke manfaat kesihatan kelp selepas Discovering bahawa diet yang mengandungi kelp boleh mengurangkan risiko penyakit-penyakit yang bergantung kepada estrogen pada manusia, seperti kanser payudara”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *