Kanser payudara – 3 cara kuat rohani menyembuhkan kanser

Kanser payudara – 3 cara kuat rohani menyembuhkan kanser

Terdapat banyak perkara yang perubatan moden tidak dapat menjelaskan. Ramai yang telah didiagnosis dengan kanser payudara menjadi lebih baik, dan lain-lain yang mempunyai jagaan perubatan yang terbaik kadang-kadang tidak. Ya, diagnosis awal adalah berguna, tetapi walaupun anda berada dalam peringkat seterusnya terdapat perkara-perkara yang boleh anda lakukan untuk memanfaatkan kepada anda tenaga penyembuhan rohani. Berikut adalah 3 perkara yang akan membantu anda:

1) IMAN TIDAK TAKUT

Tidak kira apa fahaman anda agama, mempunyai kepercayaan dan memanggil Rabb alam semesta tidak membantu. Doa sentiasa akan terjawab jika anda bertanya dengan cara yang betul. Takut boleh menyekat panggilan anda untuk bantuan dan sambungan kepada kuasa ini. Jika anda mempunyai kanser payudara masa terbaik untuk tanya diri dalaman anda untuk membantu adalah apabila anda pergi tidur pada waktu malam atau waktu Bilakah anda membangunkan. Ini adalah masa apabila minda sedar anda takut tidak sepenuhnya aktif, dan anda mempunyai sambungan yang baik ke fikiran bawah sedar anda. Minda bawah sedar adalah sambungan langsung kepada Rabb alam semesta.

2) MINDA POSITIF

Doktor masih tidak dapat menjelaskan mengapa sesetengah pesakit “miraculously” menjadi lebih baik dan lain-lain tidak. Anjakan minda anda dan cara anda fikir dan rasa tentang diri anda boleh mempunyai keputusan yang menakjubkan dalam membantu anda pulih. Walau bagaimanapun, apabila anda melawan kanser payudara yang mengekalkan minda yang positif adalah lebih mudah berkata daripada dilakukan. Anda perlu menggunakan fikiran untuk memberi tumpuan kepada hasil yang positif. Mereka jika anda perhatikan aliran pemikiran fikiran yang negatif, tidak kekal pada mereka. Tukar fikiran anda dan menggantikan mereka dengan fikiran-fikiran yang positif. Ini akan mengambil amalan tetapi lebih banyak anda memantau pemikiran anda lebih baik anda akan menjadi pada perubahan mereka. Ini akan membolehkan tenaga rohani untuk mengalir melalui tubuh dan menyembuhkan anda. Tumpuan fikiran negatif boleh menghalang tenaga badan anda memerlukan untuk sembuh. Jika anda mempunyai masalah memberi tumpuan kepada pemikiran positif kemudian terlibat dalam sesuatu aktiviti yang akan membawa fikiran anda dari fikiran negatif.

3) VISUALISASI DAN IKRAR

Ia adalah satu kenyataan yang baik didokumenkan Perancis psikologi Emile Coue membantu menyembuhkan beratus-ratus pesakit dengan mengajar mereka untuk mengulangi ikrar yang berikut setiap pagi dan petang:

“Setiap hari, dalam setiap cara, saya mendapat lebih baik dan lebih baik”

Walau bagaimanapun perlu diingat jika anda mindlessly mengulangi penegasan tanpa menggambarkan perubahan yang anda mahu berlaku, keputusan yang anda kehendaki mungkin tidak akan pernah datang membuahkan hasil. Visualisasi membolehkan minda sedar anda untuk menyambung ke fikiran bawah sedar, dan fikiran bawah sedar anda mempunyai akses terus ke diri dalaman anda kuat. Anda juga perlu percaya kepada Ikrar yang akan berulang. Jika anda sedar mengulangi afirmasi itu tetapi tidak percaya mereka fikiran bawah sedar anda akan bertindak balas dengan menyekat sambungan anda kepada Roh. Berikut adalah senarai penegasan yang anda boleh menggunakan:

» Cahaya Ilahi menyembuhkan saya sekarang
» Saya sel-sel menyerap tenaga penyembuhan dan kasih sayang
» Saya sel-sel yang sihat menghasilkan tubuh yang sihat
» Badan saya adalah kanser percuma
» Aku hidup gaya hidup sihat
» Saya sistem imun yang kuat dan sihat
» Saya melepaskan ketakutan saya
» Cahaya adalah sentiasa dengan saya
» Anda adalah yang indah dan berseri menjadi
» Saya diberkati dengan kekuatan dan keutuhan
» Saya sel-sel menyerap khasiat
» Sel-sel saya akan bertenaga dan sihat
» Saya diberkati dengan kesihatan
» Tidak perlu berjuang
» Saya keseluruhan dan juga
» Penyembuhan tenaga mengalir melalui badan saya
» Saya membiarkan kuasa cinta saya sembuh
» Saya menerima Kesihatan sempurna ke dalam badan saya
» Semangat saya tidak boleh diambil daripada saya
» Saya memberi kebenaran penuh badan saya untuk sembuh
» Sel-sel saya adalah kanser percuma
» Saya rawatan yang berkesan
» Kesihatan dan saya adalah salah satu
» Saya biarkan pergi semua idea-idea yang negatif tentang badan saya
» Punca kesakitan saya menyembuhkan sekarang
» Saya sumber kesihatan saya
» Saya amat disayangi dan dihargai sentiasa
» Saya terus menerima kuasa penyembuhan
» Saya sel-sel menyerap cahaya dan cinta
» Anda terus menerima tenaga penyembuhan
» Setiap hari, dalam setiap cara, saya mendapat lebih baik dan lebih baik

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *