Kanak-kanak motivasi melalui buku kanak-kanak ‘Marble ajaib’

Kanak-kanak motivasi melalui buku kanak-kanak ‘Marble ajaib’

Motivasi kanak-kanak untuk potensi mereka sepenuhnya adalah aspek yang sangat penting dalam pembangunan peribadi mereka. Satu aspek, yang akan mempunyai kesan ke atas mereka sepanjang kehidupan mereka. Untuk ini, kita semua perlu sedikit bantuan dan apa-apa bantuan adalah mesra dialu-alukan. Jadi sekarang fikir sejenak, tentang anak-anak anda, kanak-kanak dalam kelas anda, atau bahkan anak jiran. Tiada siapa yang suka untuk berfikir kanak-kanak, dispirited, unenthusiastic dan gundah gulana. Itulah sebabnya mengapa kita akan menandakan Auriel Blanches, buku menakjubkan, The Magic cermin mata hitam.

Sebaik sahaja kegiatan yang membawa watak Samantha perjalanan di dalam buku ini anda akan melihat seorang kanak-kanak yang baru. Bayangkan sekarang, anak anda tidak lagi perlu berasa tidak digalakkan, tertekan dan kecewa daripada semua set balik dan cabaran bahawa beliau menghadapi setiap hari. Sekarang pembaca boleh secara peribadi dan secara bebas mengejar setiap halangan yang lompat dengan senyuman. Mereka hanya memerlukan galakan kecil dan motivasi, yang buku hebat ini akan memberi inspirasi kepada!

Marble Magic, ditulis oleh Auriel Blanche (sering dikenali sebagai Angela Buck) – adalah sebuah buku motivasi untuk kanak-kanak berumur 7-9 tahun. Membolehkan ibu bapa, pendidik, dan pekerja penjagaan kanak-kanak untuk memberi inspirasi dan mendidik anak-anak untuk memimpin sihat, diperkayakan, dan gaya hidup yang bersemangat. Angela Buck, juga pengasas “The Magic cermin mata hitam projek” percaya ini semua unit mula dibina di dunia yang suka bermain, ajaib yang childs imaginasi… “Saya mimpi komuniti di seluruh dunia kanak-kanak yang datang untuk belajar bagaimana untuk menghargai diri sendiri dan menggunakan potensi mereka, untuk hidup sendiri berjaya dan menyumbang kepada kejayaan orang lain” merupakan etos beliau dan inspirasi untuk bersenang-senang beliau buku fantasi.

Angela percaya semua pencapaian yang besar mula di imaginasi seseorang. Dengan ini sebagai fokus, The Magic Marble menggunakan paradigma yang berkuasa untuk memberi pemikiran kanak-kanak yang menghargai nilai-nilai khas mereka sendiri dan memahami bahawa setiap orang adalah layak kejayaan. Buku ini menggunakan satu baris cerita yang inovatif dan kreatif ilustrasi inspirasi dan motivasi kepada semua kanak-kanak.

Imaginasi memungkinkan kita untuk berfikir secara berbeza mengenai apa yang patut, apa yang telah, dan membayangkan apa mungkin. Ia adalah apa yang membolehkan kita untuk berfikir di luar normality tanggapan kami, untuk mewujudkan sebuah dunia tanpa sempadan atau sekatan. Samantha tidak menghadkan dirinya apabila kuasa-kuasa super daripada gelas dalam tindakan. Bilakah mereka akan tidak lagi dengan dia ini masih tidak dapat mencapai cita-cita beliau.

Ariel percaya bahawa kanak-kanak harus bercita-cita untuk kemungkinan-kemungkinan yang tidak terhingga, melalui imaginasi mereka. Di dalam buku motivasi dalam kanak-kanak yang dibawa kepada kehidupan. Impian ini inovatif dan aspirasi Samantha dalam buku ini memberi inspirasi anak-anak untuk mengejar cita-cita & impian mereka sendiri. Cermin mata hitam sihir boleh memberi rangsangan harian menjadi sumber inspirasi kepada kanak-kanak untuk memastikan harapan mereka hidup kerana mereka menghadapi cabaran-cabaran seharian di dunia nyata. Jadi mengapa tidak memberi bantuan dalam tangan, membaca Marble sihir sebagai bercerita sebelum tidur, atau hanya membeli mereka sedikit hadiah untuk menikmati.

Ariel mengalu-alukan kanak-kanak secara global untuk memenuhi impian mereka, berusaha potensi mereka, tidak menghadkan diri mereka dan memperkayakan kehidupan mereka sendiri secara bebas. Dengan cermin mata gelap sihir, mereka akan bebas daripada sekatan objektif dengan galakan untuk meninjau kemungkinan. Ketika mereka membaca bagaimana lagi kanak-kanak bermain (Samantha) dan impian. Mereka juga membayangkan diri mereka untuk menjadi superstar, menyanyi untuk orang ramai adoring. Mereka juga boleh berpura-pura berpakaian sebagai seorang puteri atau seorang. Mereka juga boleh bayangkan dapat makan seberapa banyak gula-gula, biskut dan Aiskrim kerana ia seperti. Mereka juga boleh bermain di mimpi buruk sendiri sihir dan jembalang dan mengatasinya dengan keyakinan dan cita-cita enthused di dalam buku ini.

Maksud dan tujuan cermin mata hitam yang ajaib – ini pada dasarnya untuk memberi motivasi kepada kanak-kanak dengan imaginasi dan kreativiti. Pura adalah penting untuk perkembangan intelektual dan kesihatan mental. Ia adalah sebahagian daripada zaman kanak-kanak. Ariel Blanche ialah seorang penulis yang berpengaruh dan The Magic Marble sepatutnya berada di setiap rumah keluarga. Kami berharap beliau akan memberi inspirasi dan memperkasa kanak-kanak bagi tahun akan datang.

Untuk maklumat lanjut dan sehingga dan akan datang acara, bengkel dan signings buku – sila pergi ke www.themagicsunglasses.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *