Kajian Treadmill Tunturi T20

Kajian Treadmill Tunturi T20

Keselesaan, kebolehpercayaan dan mudah diguna – ini adalah cara yang paling mudah untuk menggambarkan Tunturi T20. Betul-betul dari kotak, menyediakan alat senaman ini adalah semudah pai dan menggunakan ciri-ciri yang banyak juga agak mudah. Treadmill Tunturi T20 mempunyai kelajuan maksimum sehingga 10 km sejam dan kecenderungan ini boleh pergi sehingga 12% yang membuat Tunturi T20 jenis treadmill yang anda ingin gunakan jika anda ingin sebenar berpeluh. Treadmill Tunturi T20 mempunyai lebih daripada beberapa ciri lain yang akan meningkatkan kerja anda memastikan bahawa treadmill yang tidak mendapatkan cara untuk sepanjang masa Bilakah anda tidak menggunakannya.

Kawasan berjalan Tunturi T20 adalah dalam julat sederhana tinggi meliputi 47 SM oleh cm 142 yang bermaksud bahawa anda akan mampu untuk berjalan dengan selesa atas treadmill ini. Ini menjadikan ia sangat berguna untuk sesiapa yang baru sahaja bermula. Bermula atas treadmill ini memerlukan masa untuk anda untuk digunakan untuk itu. Saiz ini adalah juga agak sesuai kerana ia memastikan bahawa walaupun anda tidak selesa apabila berjalan, anda juga tidak perlu bimbang tentang ruang untuk treadmill yang akan mengambil selepas digunakan. Kawasan berjalan juga folds ke seluruh enjin itu menduduki kawasan lebih kurang apabila treadmill yang tidak digunakan.

Tengah-tengah treadmill Tunturi T20 adalah 2.5 motor CHP yang cukup kuat untuk stillrun dengan lancar pada kelajuan dan ketinggian mana-mana dan belum cukup kecil untuk tidak menduduki mana-mana ruang yang ketara. Kelajuan T20 itu pergi sehingga 10 km yang PH yang agak purata tetapi 12% incline T20 yang memerlukan banyak tenaga untuk mengekalkan pada kelajuan tinggi dan Itulah mengapa motor ini adalah sangat sesuai.

T20 Treadmill ini penuh ciri-ciri khas. Sebagai permulaan di kawasan berjalan adalah dek T-Flex diimbangi memastikan keselesaan yang maksima semasa ia berjalan manakala menghalang anda selamat ketika berjalan. Mengatasi kadar jantung akan mengukur denyutan jantung anda dengan tepat manakala pemegang botol akan memastikan minuman kesihatan anda yang tidak pernah keluar dari jangkauan tangan. Atas, Tunturi T20 dilengkapi roda yang berguna supaya bergerak dalam bentuk Mesin tempat akan menjadi isu yang tidak.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *