Kajian terperinci mengenai Qivana

Kajian terperinci mengenai Qivana

Qivana adalah sebuah syarikat pemasaran rangkaian yang menjual produk-produk kesihatan dan kesejahteraan. Pengasas dan CEO, Derek Hall memulakan Syarikat pada 2009. Noni, dan NuSkin. Barisan produk Kejuruteraan dan dibangunkan terutamanya oleh Dr. Marcus Laux. Beliau mempunyai latar belakang dalam perubatan naturopathic, dan Ketua Pegawai Sains Qivana. Mereka yang mendakwa untuk menjadi syarikat yang pertama menggunakan sains farmaseutikal dan proses semulajadi dan mendapatkan kelulusan FDA dalam tempoh 10 tahun. Saya tidak mampu untuk mengesahkan kenyataan itu pada masa saya menulis ini.

BERAPA BANYAK WANG PENDAHULUAN DIPERLUKAN?
Anda boleh menjangka untuk membayar kira-kira $315 yang agak rendah untuk mendapatkan perniagaan anda dan berlari. Ini termasuk suatu perintah permulaan produk dan yuran untuk menyertai Syarikat sebagai pemilik perniagaan bebas. Saya telah bercakap kepada wakil lain dan mereka telah membeli banyak jilid autoship yang tinggi untuk membolehkan mereka layak untuk keuntungan pelan pampasan yang lebih tinggi dari mula. Anda akan diberikan pilihan itu juga. Untuk bangun kepada lapan puluh ringgit, anda akan mempunyai pilihan untuk sistem teras Qivana.
Anda mempunyai akses kepada laman web pemasaran yang automatik, jualan dan produk latihan mereka dan membantu dengan profil peribadi bagi laman rangkaian sosial anda seperti Facebook. “Apa yang anda lakukan adalah menghantar orang ke laman web anda, biarkan sistem bekerja untuk anda, dan susulan dan rapat” mendakwa Laman web mereka. Lebih mudah berkata daripada dilakukan, tetapi ini adalah perkara baru kepada syarikat-syarikat yang hampir semua online. Tugas utama anda adalah untuk mendapatkan orang ramai untuk pemasaran dan web persembahan.

BARISAN PRODUK
Qivana tidak hanya menjual produk secara bersendirian; mereka telah membangunkan sebuah sistem yang terdiri daripada 3 jenis suplemen yang direka untuk membantu sistem imun anda menjadi lebih kuat. Menstabilkan-menyegarkan-mengoptimumkan: Qivana Kesihatan falsafah. Sistem ini dibahagikan kepada dua kategori utama.

* Sistem Qore: Sistem ini seterusnya dibahagikan kepada keperluan Qore, Qore Probiotics, Pertahanan Qore, dan Qore Detox. Ini adalah pelbagai bentuk pemakanan tambahan yang direka untuk diambil dalam suatu perintah yang sangat spesifik.
* Metaboliq: Ini adalah terutamanya berat badan kehilangan sistem yang dibangunkan oleh Dr. Donald Layman. Terdapat empat suplemen yang utama dalam sistem ini: Metaboliq Shake, kayu Metaboliq, pancutan Metaboliq, dan Metaboliq menolak ketidakadilan sebegini.

MEMBAYAR / PELAN PAMPASAN
Sebagai IBO untuk bagi Qivana (pemilik perniagaan yang bebas, anda boleh dibayar), dalam tiga cara: pasukan komisen, bonus dan komisen runcit. Qivana menggunakan pelan pampasan perduaan. Ini bermakna bahawa pasukan anda wakil akan terbahagi kepada dua kaki yang berasingan, kiri dan kanan. Pusingan di mana anda mempunyai jumlah jualan tertinggi biasanya dianggap kaki kuasa anda. Pusingan dengan jumlah jualan yang lebih lemah adalah dirujuk sebagai pusingan membayar. Keuntungan dibuat daripada pusingan ini.

Terdapat tiga cara utama untuk dibayar dengan pelan binary di Qivana. Ia adalah melalui komisen pasukan, executive matching bonus, dan bonus insentif. Komisen anda ialah 10% daripada jumlah dalam pusingan kecil-kelantangan anda. Untuk mulakan pendapatan keuntungan anda mestilah aktif dengan nilai-nilai Point yang tertentu setiap bulan. Selain komisen 10%, terdapat bonus tambahan keuntungan diperolehi: Bonus sepadan Eksekutif, Bonus cepat mula, pembina Bonus dan Bonus Perak, yang boleh menambah dengan ketara kepada keuntungan anda.
Pro Perak apabila anda telah menaja seseorang di sebelah kiri dan kaki kiri anda.
Bonus padanan Eksekutif (EMB) membolehkan anda untuk mendapatkan pembahagian komisen pasukan kepada orang-orang yang anda menaja, itulah sehingga 7 generasi. Satu generasi adalah mana-mana bebas pemilik perniagaan di bawah, anda yang sudah layak sebagai EMB untuk. Terdapat kriteria yang anda dan pasukan anda mesti memenuhi untuk melayakkan diri.

Yang pertama dipanggil Silver2 Bonus. Sebagai pemimpin, anda perlu membantu dengan mencapai kedudukan Perak yang anda ditaja IBO di betul-betul di bawah anda.
Seterusnya adalah Bonus cepat mula. Ia adalah cara terpantas untuk mendapatkan bonus IBO yang baru untuk Qivana.
Dan akhirnya, Bonus Builder. Anda mendapat ganjaran bila IBO tajaan anda membuat suatu perintah permulaan 225PV atau lebih tinggi. Bonus pembina yang anda terima bergantung kepada anda auto kapal PV (volum peribadi) dan bergantung kepada jumlah pesanan permulaan.
Terdapat juga runcit komisen yang diperolehi oleh setiap kali anda menjual produk, dan jika pembeli pesanan produk ini pada autoship yang mewujudkan satu lagi bentuk pendapatan residual.

TEMBAKAN PERPISAHAN
Terdapat pelbagai cara untuk anda mendapat bayaran dengan Syarikat ini. Salah satu pembolehubah utama ialah orang-orang yang anda rekrut dalam pasukan barisan bawah anda. Dengan MLM, anda perlu banyak bergantung kepada prestasi orang lain untuk membantu anda menerima bonus dan komisen. Itulah di mana sebahagian besar pendapatan anda dibuat.

Dengan populariti besar-besaran kesihatan dan kesedaran, barisan produk Qivana ini pasti akan menarik dan salah satu yang pengguna akan keinginan. Dengan memperkenalkan semua pemakanan produk, tuntutan tersebut biasanya tidak disahkan oleh Pentadbiran ubat dan makanan kita, tetapi yang telah perlahan gelombang besar barang-barang ini tidak disediakan dalam talian dan luar talian.

Satu lagi aspek untuk berhati-hati mempertimbangkan adalah produk syarikat anda telah menjadi sesuatu yang anda percaya dan menggunakan sendiri. Jika anda tidak boleh mendapatkan teruja tentang produk anda, anda akan mungkin di dalam perniagaan yang salah.

Seperti kebanyakan syarikat MLM, Qivana juga mempunyai bahagian maklum balas negatif dan Ulasan Pelanggan unsavory. Qivana menyediakan peluang yang berdaya maju dan menguntungkan, namun saya akan pastikan Adakah wajar anda sebelum menjadi Pengedar. Berhati-hati menilai produk atau perkhidmatan sebelum memilih untuk menyertai Qivana atau mana-mana perniagaan pemasaran rangkaian MLM. Ia boleh mempunyai kesan yang dramatik terhadap kejayaan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *