Kajian tentang pergunungan Himalaya hati penjagaan

Kajian tentang pergunungan Himalaya hati penjagaan

Hati adalah organ yang paling kompleks dalam tubuh dengan lebih 500 fungsi yang terbesar dan. Hati adalah satu “luar biasa kimia kilang,” menghasilkan banyak sebatian kimia penting yang diperlukan untuk hidup, seperti hempedu albumin, faktor-faktor pembekuan darah, kolesterol, Vitamin E. Ia menukarkan asid amino (protein) dan lipid kepada glukosa, suatu proses yang kompleks yang catalyzed oleh siri enzim. Ia memainkan peranan penting dalam mengekalkan tahap normal gula dalam darah, merupakan sumber tenaga untuk otak, jantung dan otot-otot. Kelenjar ini menjalankan pelbagai fungsi lain seperti mengawal lipid atau metabolis ditetapkan dan ke atas ubat di kaunter, alkohol, dan banyak kimia lain termakan seperti kafein, dan lain-lain. Hati membantu untuk mencerna makanan yang kita makan dan membantu mengetepikan badan banyak toksin. Ia menghapuskan pelbagai bahan-bahan kimia yang berbahaya dari badan. Ia merawat kira-kira 1,300ml darah seminit, yang sekali gus bertindak sebagai badan pelupusan sampah.

Penjagaan hati Himalaya adalah formula unik, semulajadi, Kompleks multi-ingredient. Ia adalah selamat dan berkesan dalam melindungi hati daripada toksin yang berbahaya daripada dadah, alkohol, makanan dan air. Ia membantu mengawal tahap enzim dan mengoptimumkan asimilasi. Penjagaan hati juga telah didapati boleh dikaitkan dengan peningkatan dalam serum albumin, yang merupakan indikasi lain ia menyediakan perlindungan hati. Kerja-kerja semalam menunjukkan bahawa penjagaan hati mempunyai tindakan mengawal kolesterol. Secara klinikal, ia membantu mengekalkan paras kolesterol serum, lipoprotein, phospholipid dan triglycerides.

Terdapat beberapa keistimewaan yang mempunyai penjagaan hati Himalaya. Menjaga hati Himlaya adalah formula sokongan hati yang terlaris di dunia. Penjagaan hati meningkatkan kecekapan fungsi hati. Ia mengawal paras enzim hati dan mengoptimumkan asimilasi. Formula ini menyahtoksin dan melindungi dari toksin yang berbahaya daripada makanan, air, udara, ubat-ubatan preskripsi, dan sebagainya. Penjagaan hati memastikan fungsi hati yang optimum. Penjagaan hati ini telah terbukti secara klinikal sangat bermanfaat untuk hati dalam penyakit-penyakit hati yang serius.

Pergunungan Himalaya di hati penjagaan oleh FDA yang setara yang diluluskan sebagai ubat herba untuk untuk hati di Switzerland. Ia dipercayai boleh ubat multi-herb yang pertama diberi kelulusan kawal selia sebagai dadah, itulah feat yang tertunggak bagi sesuatu produk herba. Majlis botani Amerika, herba Gram, menerbitkan kajian penyelidikan mengenai kesan baik hati penjagaan dalam Cirrhosis hati. Penjagaan hati di pergunungan Himalaya telah telah secara saintifik disahkan oleh kajian klinikal yang banyak. Formula yang telah tertakluk kepada penelitian moden ujian klinikal untuk membuktikan faedahnya dalam menangani masalah kesihatan anda perlahan-lahan, dan kualitinya adalah dikawal oleh canggih chromatographic “fingerprinting” teknik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *