Kajian semula Visalus Sains ®? Sebuah gimik?

Kajian semula Visalus Sains ®? Sebuah gimik?

Berlaku perlu di laman web ini kerana anda sedang mempertimbangkan menyertai ® ViSalus Sains dan cuba untuk membuat keputusan sama ada ini benar-benar perniagaan yang tepat untuk menyertai. ATAU anda hanya ingin mengesahkan penipuan Visalus anda percaya. Baik anda telah datang ke tempat yang sepatutnya. Hanya untuk mendapatkan ini keluar dari cara sekarang, ® ViSalus Sains bukanlah satu penipuan. Ceramah Visalus penipuan ini semua karut. Dalam kajian Visalus ini, saya akan berbual tentang produk dan cara-cara untuk menjadikan pendapatan utama dengan syarikat pemasaran rangkaian mereka.

Seperti yang saya sebutkan lebih awal, Visalus adalah sebuah syarikat pemasaran berbilang tingkat yang memberi anda dan saya berpeluang menjadi fiskal percuma sebagai pemilik perniagaan dengan memasarkan produk kesihatan dan pada dasarnya menggalakkan gaya hidup sihat. Dan seperti yang anda mungkin tahu sudah, syarikat-syarikat MLM seperti Visalus biasanya dirujuk sebagai penipuan. Seperti yang disebutkan tadi, Visalus hanya bukanlah satu gimik.

Visalus adalah pemasaran Kesihatan produk melalui pelbagai peringkat pemasaran model perniagaan yang berkaitan. Dalam erti kata lain, mereka akan menjual memanfaatkan usaha masing-masing. Konsep ini adalah apa yang kebanyakan individu tidak atau tidak mahu memahami berdasarkan sebab-sebab mereka sendiri yang mementingkan diri sendiri. Semua individu terkaya di dunia ini semua menghasilkan jutawan yang jauh lebih banyak daripada sesiapa sahaja dengan memanfaatkan usaha individu tersebut. Kekayaan yang mewujudkan prinsip dipanggil Leverage. Sekali lagi, Visalus bukanlah satu penipuan.

Tambahan pula penilaian Visalus, kami akan meneliti kepimpinan Visalus. Visalus telah dimulakan oleh Ryan Blair, Blake Mallen dan Nick Sarnicola. Perkara pertama yang anda perlu lihat merupakan rangkaian pemasaran praktikal pengetahuan pemilik. Lelaki ini mempunyai ilmu. Paling penting, mereka mempunyai sokongan kewangan Blyth Inc., satu bilion dolar enterprise yang didagangkan secara umum. Perkara-perkara yang tidak akan sentiasa berjalan lancar. Visalus seolah-olah fiskal dalam kedudukan untuk menahan pergolakan yang tidak dapat dielakkan. Perkongsian Visalus Blyth perlu juga menunjukkan bahawa dakwaan penipuan Visalus adalah hanya tidak masuk akal.
Tambahan pula analisis Visalus, anda juga perlu melihat produk-produk yang dinaikkan oleh Sains ViSalus ®. Hakikat bahawa mereka adalah pemasaran sekurang-kurangnya satu produk juga perlu menunjukkan bahawa ViSalus bukanlah satu gimik. Visalus pasaran Kesihatan sistem seperti ® Vi-pak. Produk penurunan berat badan mereka termasuk Nutra-kuih – Oatmeal Raisin, TSS ™ mengisi Kit – tiada kotak dan Vi-Shape ™ campuran Shake Nutirisi. Mereka juga menggalakkan prestasi banyak (fizikal pastinya…produk peningkatan lol). Anda mungkin tidak benar-benar pergi salah produk kesihatan Kesihatan pemasaran. Ini adalah hampir industri trillion dolar.

Visalus penilaian: Menjadi pendapatan utama yang

Menjadi satu pendapatan yang utama dengan Sains ViSalus ® melibatkan pemahaman bahawa Visalus adalah sebuah syarikat. Ini adalah sebenarnya yang paling penting yang saya akan membuat penilaian Visalus ini. Ramai orang yang menyertai Visalus dengan $499 dan hasilnya berfikir bahawa ini pasti beberapa jenis hobi. Ini adalah sebuah syarikat sebenar. Sekiranya anda tidak ancaman ia sebagai perusahaan multi juta dolar yang ia, anda akan gagal di dalamnya. Yang pasti adalah hakikat yang mudah.

Juga penilaian Visalus ini, anda perlu sedar bahawa anda tidak bersekutu dalam jualan. Pekerjaan anda tidak serius untuk menjual produk. Tugas anda ialah menjual impian gaya hidup yang lebih baik. Tumpuan kepada meningkatkan kemahiran anda mencari gali dan oleh yang demikian kemahiran penajaan anda. Untuk menjadi cukup ikhlas dengan anda, wang itu dalam merekrut dan membina sebuah organisasi yang besar. Jika anda mempunyai masalah dengan hal itu, maka anda mungkin mempunyai perusahaan tiada dalam pemasaran rangkaian. Ia adalah tidak keras seperti individu telah menjadi.

Akhir sekali pada penilaian Visalus ini, anda mesti menguasai kemahiran generasi peneraju MLM. Perniagaan pemasaran rangkaian seperti Sains ViSalus ® adalah permainan nombor. Anda mesti menunjukkan perniagaan anda kepada banyak individu-individu. Majoriti individu-individu yang tidak akan mendapatkannya. Inilah sebenarnya yang utama jawapan mengapa ramai berhenti dan perusahaan atau tawaf memanggil Visalus satu gimik. Jika anda mempunyai 30-100 orang bahawa anda mesti menunjukkan perniagaan anda setiap hari, anda tidak akan mempunyai masa untuk turun kerana satu penolakan. Pemasaran generasi peneraju rangkaian dalam talian adalah sangat mudah apabila anda mempelajari set kemahiran yang betul.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *