Kajian semula sistem rahsia langsing ibu

Kajian semula sistem rahsia langsing ibu

Kehamilan membawa bersamanya beg campuran emosi – perasaan “teruja” untuk memupuk ikatan baru kegembiraan, dan “takut” kehilangan sebuah badan yang cantik. Dalam kes-kes tersebut, “Slim ibu rahsia sistem” datang kerana breather yang kerana ia membantu anda kehilangan post-pregnancy berat badan secara semulajadi. Disediakan seperti halaman 117 digambarkan e-book, bersama-sama dengan Perpustakaan audio & video, program yang sistematik ini mencadangkan secara meluas diteliti dan masa diuji, kaedah semulajadi. Di samping itu, e-Book menyangkal beberapa mitos kehamilan dan menyediakan tip-tip mudah untuk menjaga beberapa masalah kehamilan yang biasa. Jennifer Polimino, yang diperakui pelatih peribadi dan kecergasan profesional dengan lebih daripada 16 tahun pengalaman, telah menyusun program yang membimbing anda dari trimester pertama kehamilan melalui penghantaran.

“Slim ibu rahsia sistem” menekankan kepentingan pemakanan seimbang dan senaman yang sesuai dalam mengurangkan berat badan. Jika diikuti juga, rejim membantu anda menurunkan berat badan dalam tempoh 37 hari penghantaran pos. Dinyatakan di bawah adalah beberapa penyelesaian yang berkesan, termasuk program:

• Kiraan kalori pada peringkat yang berbeza semasa hamil dan selepas bersalin – pada awal kehamilan, bakal perlu tidak mengambil sebarang kalori tambahan. Pada penghujung kehamilannya, dia perlu mengambil beberapa beratus-ratus kalori tambahan dan ketika menyusukan bayi, kalori 1000 dengan tambahan harus mencukupi.

• Senaman untuk perut yang kukuh – selepas bersalin, melakukan senaman lantai pelvik seperti ‘crunch’ dan ‘berbohong kaki menimbulkan’ adalah amat berkesan untuk mengembalikan perut pre-pregnancy yang kukuh.

• Breast-feed untuk menurunkan berat badan – penyusuan susu ibu membantu rahim anda kembali ke saiz pre-pregnancy, manakala juga menggunakan Kedai-kedai lemak anda.

• Apakah makanan yang perlu anda makan untuk membantu mengurangkan berat badan – muslihat adalah untuk makan makanan yang meningkatkan metabolisma dan rendah lemak & kanji. Anda boleh memilih dari keseluruhan roti gandum, bijirin, sayur-sayuran, kekacang, susu tepung skim, buah-buahan, yogurt, daging tanpa lemak, ayam tanpa lemak, ikan, putih telur, kacang dan biji benih.

• Makan makanan ringan yang sihat – untuk Snek antara hidangan perlu mengisi, berkhasiat, dan lebih-lebih lagi senang. Popcorn, kacang panggang dan keropok gandum adalah beberapa pilihan yang baik.

• Cara untuk makan makanan segera yang sihat – ianya bukan mudah untuk membendung keinginan untuk hidangan yang lazat, seperti sebuah hamburger. Walau bagaimanapun, anda boleh juga menggantikannya dengan salad ayam salai untuk memastikan pengambilan makanan yang sihat semasa mengandung.

• Minum sekurang-kurangnya 2 liter air setiap hari – menyusukan bayi dehydrates badan. Bagi pengisian, anda perlu cuba menentang dorongan untuk mengambil minuman soda gula tinggi. Air tidak akan hanya memenuhi keperluan, ia juga akan memberi anda rasa kenyang dengan tiada beban tambahan kalori.

• Tetapkan matlamat yang realistik – bermula dengan serendah 10 minit sehari untuk bersenam dan secara beransur-ansur meningkat kepada 30 minit setiap hari. Masa terbaik untuk bersenam adalah awal pada waktu pagi; Jika tidak, grind dalam bahagian yang kemudian hari boleh membunuh motivasi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *