Kajian semula sepenuhnya GNLD

Kajian semula sepenuhnya GNLD

Emas Diamite hidup Neo, atau GNLD bagi pendek bertujuan memberi manfaat kepada kehidupan rakyat seberapa banyak yang mungkin dengan produk kesihatan & kesihatan mereka. Syarikat ini adalah idea Jerry Brassfield dan dia mengasaskan ia kira-kira 50 tahun yang lalu. Beliau mengalami pelbagai alahan dan asma teruk masalah dari usia yang muda. Ibunya mula menambah pelbagai nutrien dan mineral untuk diet beliau secara tetap dan mereka mendapati bahawa keadaan beliau meningkat dengan ketara. Ini membawa beliau kepada Pautan luar ke dalam produk tersebut dan dalam remaja akhir beliau beliau dirumuskan idea perniagaan untuk berkongsi produk-produk tersebut dengan orang lain.

Dalam kes anda tidak meneka apa semua adalah bercakap tentang mereka sesungguhnya adalah sebuah syarikat kesihatan dan kesejahteraan. Anda harus sedar bahawa sesetengah akan mengatakan ini khusus tertentu adalah sudah tepu, sama ada cara yang anda perlu bersedia untuk persaingan sengit. Saya telah mempunyai keseronokan pensampelan di antara produk-produk Syarikat ini. Mereka adalah memang baik, walaupun mungkin sedikit ‘menjalankan kilang’. Anda tidak boleh melarikan diri yang Syarikat ini telah berkembang kepada cerpen Antarabangsa bernilai berjuta-juta dolar. Apa pun sesiapa berkata, Syarikat ini bekerja, dan mereka kini beroperasi di lebih 50 negara!

Mereka mempunyai satu rangkaian produk-produk meluas pil tambahan Kesihatan & shake, mereka juga berat kehilangan produk, kulit dan produk penjagaan rumah. Semua adalah mesra alam dan disokong oleh Syarikat yang berkelayakan, luas Lembaga Penasihat saintifik.

Carian Biro Better Business, mendedahkan bahawa mendapatkan GNLD untuk A + dan untuk COP perniagaan Bertauliah, jadi ia adalah selamat untuk mengatakan tidak, mereka adalah satu penipuan!

Bagaimana anda akan mendapatkan dari GNLD

Tidak ada yang banyak maklumat mereka Laman web korporat tentang menyertai yuran, atau rancangan membayar sehingga anda akan perlu untuk menggali sedikit lebih mendalam untuk mencari maklumat ini. Untuk bermula sebagai pengedar akan kos $49, atau anda boleh pergi untuk pro-starter kit $ 99. Ini bukan harga yang buruk untuk bermula, walaupun jelas anda mempunyai sasaran jumlah produk untuk memukul untuk memaksimumkan keuntungan anda.

Pangkat tertinggi di dalam pelan membayar akan Diamond. Terdapat banyak cara yang berbeza untuk mendapatkan dari pelan comp untung runcit, bonus jualan bonus kepimpinan, kereta bonus, bonus tunai & perjalanan ganjaran. Bonus yang lebih banyak membuka lebih tinggi sehingga skala gaji anda naik

Nampaknya muka ia bahawa GNLD sangat tradisional, tiada Laman web flashy atau jualan corong di tempat. Mereka akan memberitahu kepada anda asas-asas, yang menggunakan produk ini dan berkongsi dengan keluarga dan rakan-rakan. Peratusan besar daripada orang-orang dalam rangkaian pemasaran perjuangan ini semata-mata kerana mereka tidak mempunyai prospek yang cukup layak untuk benar-benar membuat kerja ini.

Untuk akhirnya berjaya dalam perniagaan ini, anda akan perlu berfikir besar, ini adalah permainan nombor selepas semua. Anda mesti mempunyai kemasukan yang segar membawa, anda perlu banyak orang untuk bercakap mengenai perniagaan anda. Adakah anda tahu yang
? 20, membawa 30 sehari akan mendapatkan perniagaan anda bergerak pasti, anda juga boleh mencari cara untuk menggunakan sistem untuk melakukan banyak kerja keldai untuk anda. Pemasar profesional secara automatik yang menghilangkan titre kickers dan mempunyai prospek yang menghampiri mereka untuk menyertai perniagaan mereka, mereka juga tahu bagaimana untuk membuat wang daripada orang yang walaupun tidak menyertai perniagaan utama mereka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *