Kajian semula Program pemasaran berbilang tingkat Kesihatan Integris

Kajian semula Program pemasaran berbilang tingkat Kesihatan Integris

Integris Kesihatan Domain telah didaftarkan pada Februari 1996 yang bermaksud yang mereka telah ada masa yang sangat lama. Kenalan Domain mereka berasal daripada bandar Oklahoma, Oklahoma. Kesihatan Integris asalnya diasaskan pada tahun 1983 sebelum sesiapa tahu bagaimana untuk log masuk ke internet dan Syarikat-syarikat MLM ini bertujuan untuk membantu dari segi kewangan Pusat Perubatan Pembaptis Integris di Oklahoma City. Bahagian MLM Syarikat ini dilancarkan pada tahun 1997. Larry Cantrell dan Willam Kellas adalah dua orang yang mengasaskan Syarikat ini. William Kellis juga menulis beberapa buah buku. Satu dipanggil Surviving krisis toksik dan lain-lain adalah berkembang di dunia yang beracun.

Yang paling sangat produk renowed Kesihatan Integris (banyak kali disebut sebagai Integris Global sekarang) menjual dipanggil Solubles hidup. Produk ini dibuat dari beras dan mempunyai anti-oksidan yang lebih tujuh puluh hadir. Syarikat berkata kesan tempat mengambil produk ini dengan serta-merta, dan penyerapan itu lebih cepat adalah hanya bertujuan apa sifat. Satu lagi produk yang mereka jual adalah dipanggil emas Kona. Produk ini adalah terdiri daripada Malaysia dan alga yang dikumpul sekitar lautan Hawaii dan nutrien dan mineral yang diambil dari plankon dan alga ini.

Syarikat mendakwa bahawa semua aktiviti gunung berapi yang sentiasa berlaku dalam kira-kira 2,000 dalam air laut sepanjang abad-abad telah dalam keadaan berterusan pengayaan nutrien. Ini membentuk apa yang dipanggil susu glasier yang dikecualikan dari Racun rumpai, racun perosak serta pencemaran logam berat. Integris kesihatan dan kemudahan tetamu, anda juga akan mempunyai produk yang dipanggil sistem Paragon yang digunakan untuk membersihkan parasit.

Pelan pampasan MLM untuk Integris Kesihatan adalah pelan membayar tahap tunggal. Syarikat membayar 3% bagi aras 6 dan 7% pada tahap 1-5. Sesiapa sahaja yang berumur lebih 18 tahun boleh menyertai program ini, dan Syarikat mempunyai sejumlah 7 produk yang anda boleh menjual mereka.

Dari apa yang saya telah membaca Integris jenama tidak dinaikkan secara meluas pangkat atau ia belum diiktiraf sebagai pemain yang serius. Juga kefahaman saya adalah bahawa produk-produk ini tidak lagi telah diluluskan oleh FDA. Walau bagaimanapun dalam keadilan semua ini adalah kes dengan banyak syarikat MLM yang beroperasi hari ini.

Menjual produk kesihatan Integris boleh akhirnya menjadi sukar untuk menjual daripada banyak arus perdana MLM program sana. Saya katakan ini kerana saya tidak nampak banyak banner canggih, susulan sistem, sistem generasi peneraju atau perekrut besar Lembaga. Jadi sekurang-kurangnya menjual produk mereka di internet boleh menjadi sukar. Walau bagaimanapun jika anda menjual ini kepada sekumpulan kecil orang sedikit Wang Tunai tambahan, seperti Kumpulan Gereja anda mereka boleh menjual dengan baik.

Kit Integris perniagaan pemilik (IBO) hanya $29,95 untuk bermula, jadi pelaburan untuk pergi adalah sangat minimum jika anda mahu untuk mendapatkan kaki anda basah di sini dan menguji perairan. Kit permulaan ini merangkumi dasar-dasar dan prosedur Manual, permohonan IBO, dan butir-butir mengenai pemasaran Integris dan pelan pampasan. Ia juga termasuk resit runcit dan goodies yang agak lebih sedikit. Berdasarkan masa yang Syarikat ini berdaftar dengan domain, dan hakikat bahawa kita tidak pernah melihat sebarang aduan dan kos permulaan yang rendah, saya akan pasti mengatakan Syarikat ini adalah sah dan tidak menimbulkan apa-apa bendera merah dengan kami.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *