Kajian semula penipuan LifeVantage

Kajian semula penipuan LifeVantage

Ditubuhkan pada tahun 2003, LifeVantage Corporation adalah yang tersenarai secara terbuka (ticker LFVN) rangkaian pemasaran Perbadanan dalam produk-produk anti-penuaan yang saintifik menggunakan suplemen Protandim yang dikaji secara klinikal.

LifeVantage mempunyai sejarah yang sangat menarik…

Di LifeVantage stok skyrocketed cara kembali pada 2005 selepas pengumuman dalam kajian klinikal dan televisyen istimewa oleh ABC, Papar dan PBS tentang produk Protandim mereka pada tahun 2005, di LifeVantage stok meroket. Ini publisiti awal dihantar saham mereka sehingga lebih daripada $20 setiap saham tetapi ia tidak boleh mengekalkan ia dengan tiada jualan untuk sandaran gembar-gembur media. Pada masa ini Protantim hanya ada saluran runcit dan jualan kedai pemakanan adalah sangat mengecewakan.

Pada April 2009, selepas lebih daripada enam bulan dan perancangan penyelidikan mereka bertukar ke pemasaran pelbagai peringkat bagi distribution|Selepas lebih enam bulan perancangan dan persiapan, bulan Mei 2009. Orang-orang yang memahami kuasa MLM tidak terkejut, jualan LifeVantage telah meningkat secara mendadak dan dengan itu harga saham mereka telah tiga kali lebih ganda daripada titik yang paling rendah kurang daripada 10 sen pada November 2008. Masih agak terlalu awal untuk mengatakan, tetapi ia kelihatan seperti rangkaian pemasaran adalah terbukti sebagai strategi yang hebat.

Dengan setiap penilaian, mari kita mulakan dengan yang paling mudah untuk mengesan penipuan… PRODUK!

Kajian Protandim – saya tidak boleh bercakap untuk produk kerana saya belum lagi diuji ia bercakap bagi produk. Apa yang saya tahu adalah saya lebih bersedia untuk mencuba daripada mana-mana barangan pemakanan lain yang saya lihat Tempahan menyeluruh kajian klinikal dan penyelidikan Wasit setara yang digunakan ke dalamnya. Lebih daripada 20 Universiti telah memulakan beberapa kajian perubatan yang self-funded pada produk dalam hubungan untuk sambungan anti-penuaan dan penyakit. Sebahagian telah selesai dan tercatat pada www.pubmed.gov di bawah Protandim untuk melihat.

Berbeza dengan kebanyakan barangan pemakanan, Protandim bukanlah antioksidan dengan tambahan sebaliknya ia adalah barangan yang mencetuskan pengeluaran badan sendiri enzim semulajadi yang menggunakan badan untuk memecahkan radikal bebas. Kajian klinikal seolah-olah mengesahkan bahawa ia adalah jauh lebih berkesan daripada mengambil antioksidan luar bagi tujuan ini. (-) Laman web korporat LifeVantage memberikan akses kepada semua kajian, laporan dan berita video siaran pada produk mereka yang menerangkan bagaimana ia berfungsi dan bagaimana ia berfungsi.

Protandim’s “keistimewaan” dari segi pemasaran…

Dalam constrast kepada banyak syarikat-syarikat MLM yang hampir selalu menggunakan shtick “mencubanya (30, 60 atau 90 hari) dan melihat bagaimana anda rasa” yang lama, LifeVantage pengedar canhonestly sambil Protandim terbukti untuk mengurangkan tekanan oksidatif oleh memperlahankan kadar penuaan sel ke peringkat yang 20 tahun.

Ini semata-mata adalah tidak cukup untuk membina perniagaan, tetapi ia adalah sebuah pemutus ais baik untuk pengedar. Mendapatkan orang untuk memeriksa produk selalunya adalah bahagian yang paling sukar dalam membentuk satu perniagaan pemasaran rangkaian pemakanan, tetapi LifeVantage seolah-olah mempunyai sedikit kelebihan dalam bidang ini.

Saya terkejut pada harga produk. Perdagangan di mana produk autoships yang rutin sedikit lebih 100 ringgit sebulan, sebulan autoship bekalan Protandim untuk runcit “pilihan pelanggan” adalah hanya $39! Harga ini adalah lebih kurang daripada norma industri, sekaligus menjadikan ia boleh dilakukan untuk mendapatkan pengguna setia runcit.

Selain dari produk teras Protandim, ia juga mempunyai produk penjagaan kulit yang dipanggil TrueScience iaitu krim kulit yang direka dengan sifat-sifat anti-penuaan Protandim. Apa yang saya suka tentang barisan produk secara keseluruhan adalah kesederhanaan; hanya dua asas produk, dengan ciri-ciri jualan asas yang satu, dan harga yang benar-benar cukup baik.

Akhirnya ia akan mengambil lebih daripada penyelidikan dan pengiklanan bagi produk untuk membuatnya. Protandim perlu membuat kesan yang ketara pada kesihatan keseluruhan orang-orang yang mengambilnya, sama ada ia menjadi tenaga tambahan, lebih baik tidur tidak mendapat sakit yang kerap, dan sebagainya. Tidak terdapat ramai orang yang akan membelanjakan wang sesuatu produk berdasarkan penyelidikan semata-mata. Jika anda membaca artikel ini dan benar-benar telah mencuba produk ini, sila berikan kami maklumbalas pada produk.

Pelan comp MLM di LifeVantage

Pelan pampasan MLM adalah begitu lumayan, bahawa saya tidak akan pergi ke sana. Terdapat cukup banyak wang boleh didapati di setiap pelan pampasan selagi ia adalah legit. Jika anda belajar dari seseorang tentang bagaimana pelan pampasan mereka membayar wang kebanyakan Perniagaan, peluang tinggi sesuatu yang tidak kena.

Teknikal bercakap LifeVantage menggunakan unilevel MLM pelan pampasan yang membayar turun 9 tahap dinamik Mampat dengan potensi untuk bonus padanan pada peringkat empat pertama dan bonus dikodkan untuk pra pakej LifeVantage yang membolehkan untuk bonus untuk diperolehi melalui kedalaman yang tak terhingga. Anda tidak perlu wory mengenainya jika tiada ini masuk akal.

Bahagian yang paling penting tentang pelan comp MLM adalah legit, kerana ia hanya membayar komisen jualan produk. LifeVantage telah mengambil satu langkah tambahan untuk menggalakkan pergerakan produk saya terutamanya suka dan yang tidak banyak untuk memastikan keesahan. Seperti tiap-tiap Syarikat, pengedar perlu menginap layak untuk mendapat komisen, di LifeVantage ini bermakna dua ratus PV setiap bulan Jumlah peribadi. Bahagian yang menarik adalah bahawa jumlah yang dihasilkan dari peribadi “pelanggan diutamakan” mengurangkan volum peribadi syarat-syarat untuk pengedar. Ini bermakna bahawa sebagai Pengedar, saya boleh mengurangkan keperluan jumlah peribadi saya bulanan ke minimum 30 PV jika saya mempunyai cukup peribadi pelanggan yang mengambil produk.

Tingkah-laku yang ganjaran akan diulang supaya apabila anda melihat ganjaran syarikat pendaftaran runcit benar “pilihan pelanggan” (pengguna untuk membeli produk, tetapi tidak padang dalam peluang perniagaan), anda kemungkinan besar akan mempunyai seorang pelanggan yang tinggi kepada Pengedar nisbah. Salah satu perkara yang paling penting yang peguam dan FTC melihat apabila menentukan jika Syarikat dalam skim piramid atau tidak adalah nisbah ini di sini…

LifeVantage – Syarikat & kepimpinan

Selain Sejarah ringkas yang saya telah sebutkan di atas, Terdapat beberapa butir-butir mengenai syarikat yang menarik. LifeVantage adalah ahli Persatuan penjualan langsung (dan (-) BBB. Mereka telah terbabit dalam dan menetap saman dengan Pharm. Dalam tuntutan ini, mereka telah dikatakan telah conspired dengan bekas Pharm pengurusan/pengedar untuk memecahkan kontrak dan beralih kepada Syarikat. Ia telah diselesaikan bagi $400,000 walaupun saman meminta ganti rugi sebanyak 250 juta ringgit. Jenis tuntutan ini adalah perkara biasa dalam perniagaan pemasaran pelbagai peringkat dan pada pendapat saya tiada yang akan bimbang tentang.

Bagi kepimpinan di belakang syarikat itu, dahulu dengan Metabolife, David Brown, Ketua Pegawai Eksekutif dan Dr. Joe McCord, orang yang diterajui Protandim, Pengarah Sains. Memang patut diberi perhatian bahawa Dr. McCord adalah co-discoverer enzim antioksida dan hubungan mereka secara percuma radikal pada tahun 1968 di Duke University. Ianya juga baik untuk mengetahui bahawa LifeVantage mempunyai penasihat undang-undang dalaman yang mahir dengan Eric Marchant, yang telah counseled networkings 100 juta dolar multinasional di masa lalu.

Mari kita lihat sejenak di industri dan pertandingan

Kita semua tahu bahawa pemakanan adalah tulang belakang perniagaan pemasaran pelbagai peringkat dan tidak ada sebarang syak bahawa kesihatan dan industri kesihatan semakin meningkat dan akan mengekalkan pertumbuhan. Pada yang sebaliknya pula saya fikir hari anda mempunyai beban lebih untuk syarikat-syarikat yang memasuki ke dalam industri dan sangat mudah untuk hilang antara muddle dan menyemakkan melainkan anda mempunyai sesuatu yang luar biasa… Saya rasa LifeVantage telah saja. Dengan titik harga produk rendah dan jenis penyelidikan dan publisiti di belakang Protandim, pada pendapat saya, mereka akan berbuat baik dalam perniagaan MLM.

Perkataan akhir…

LifeVantage menjual produk yang sah pada titik harga sebenar pengguna mampu dan pasaran melalui puak comp yang pada pendapat saya, undang-undang lebih dipercayai berbanding MLM purata anda. Walaupun Syarikat ini telah banyak penyelidikan dan publisiti yang anda masih perlu untuk memastikan keyakinan anda adalah 100% di belakang sebelum Menyelam ke dalamnya. Dalam rangkaian, anda akan dapat menjual sesuatu produk jika anda benar-benar beriman kepadanya dan anda tidak dapat Pertukaran amaun apa-apa penyelidikan yang. Jika anda tidak bersedia untuk memberikan satu tahun, maka lebih baik jika anda tidak memberikan mana-mana hari lain sekali. LifeVantage akan berfungsi jika anda bekerja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *