Kajian semula peluang perniagaan Chews-4-Kesihatan

Kajian semula peluang perniagaan Chews-4-Kesihatan

Pertama sekali, saya ingin mengatakan bahawa saya saya tidak bergabung dengan Chews-4-kesihatan dalam apa jua cara. Anda boleh yakin bahawa apa yang anda baca adalah satu kajian semula yang benar-benar jujur Chews-4-kesihatan dan peluang perniagaan yang. Saya tidak saya menjual anda ke dalam perniagaan. Aku hanya memberikan maklumat yang saya tahu mengenai Syarikat untuk membantu orang lain yang sedang mencari ke dalam perniagaan.

APAKAH CHEWS 4 KESIHATAN?
Chews Kesihatan 4 adalah yang lazat merasa, doktor yang dirumuskan, tambahan kunyah semulajadi yang berasal dari sumber Tempahan-nutrien dari seluruh dunia. Ibu Pejabat Korporat Chews-4-Healths adalah di Wilmington, North Carolina.

YANG MEMULAKAN CHEWS 4 KESIHATAN?
Dr. David Friedman adalah satu yang mencipta Chews Kesihatan 4. Dr. David Friedman mempunyai Ijazah Kedoktoran kiropraktik, neurologi, dan Naturopathy. Beliau juga adalah post-doctorate disahkan dari sekolah perubatan Harvard dan Tenggara kembali Institut. Di samping itu, beliau telah menulis rencana Pemakanan Kebangsaan jurnal dan majalah yang termasuk lebih dari dua lusin: “Pemakanan hari”, “Ekonomi kiropraktik”, “The Amerika Naturopathic jurnal” dan “Kiropraktik hari ini”. Beliau adalah juga dikenali sebagai “Godfather cecair pemakanan.” Pesakit-pesakit beliau termasuklah beberapa selebriti yang terkenal dan bintang-bintang filem hari ini.
Ianya biasanya penting untuk mengetahui latar belakang pemimpin Syarikat sebelum anda menyertai peluang perniagaan. Jika anda melihat bahawa pemimpin mempunyai latar belakang yang baik, maka kemungkinan besar, perniagaan akan pergi jauh. Ia seolah-olah seperti Dr. David Friedman tahu apa yang dia lakukan dan Syarikat adalah di tangan yang sangat baik.

BAGAIMANA ANDA BOLEH BUAT DUIT DENGAN KESIHATAN CHEWS 4?
Terdapat beberapa aliran pendapatan yang berbeza dalam pelan comp Chews-4-kesihatan.
1. Keuntungan runcit – anda boleh menjana keuntungan dengan menjual produk Chews-4-kesihatan anda pada harga runcit kepada pelanggan anda. Menjadi ahli Chews-4-kesihatan dan menjual produk pada harga runcit akan memberi anda keuntungan sehingga $14,95 setiap kotak.

2.Two-Infinity Bonus pasukan – untuk menerima bonus pasukan dua-infinity anda anda perlu mendaftar dua ahli pasukan baru (satu di setiap “kaki”), yang membeli salah satu daripada pek permulaan. Ahli-ahli pasukan yang dua ini menandakan permulaan organisasi “Dua ke infiniti”.Selagi satu peribadi berdaftar ahli “Team kiri” dan “Hak pasukan” anda mengekalkan jumlah Chews bulanan 20 (CV) setiap bulan anda kekal Suruhanjaya yang mampu. Anda boleh menerima antara 4% dan 12% pendapatan bergantung kepada bilangan Autoship program apa yang anda pilih. Anda akan bukan sahaja mendapat komisen dari kerja keras anda, tetapi anda juga akan memperolehi komisyen dari usaha-usaha ahli-ahli pasukan lain di bawah anda di kaki dua. (Sila rujuk ke laman web Syarikat Chews Kesihatan 4 untuk maklumat lanjut)

3. Memadankan dua-Infinity-ini membayar peratusan daripada pengeluar atas dua anda dan kemudian beregu bahawa peratus untuk lain-lain yang semua anda telah secara peribadi mendaftar. Anda juga memperolehi peratusan setiap anda enrollees atas dua pengeluar, dan mereka tertinggi dua… ke infiniti.

4. Fast Start Bonus – sebagai ahli yang aktif, jika anda pendaftaran ahli baru, anda boleh menerima sehingga $120 bonus cepat mula.(Sila rujuk ke laman web Kesihatan 4 Chews untuk maklumat lanjut)

5. Kedudukan kemajuan Program – seperti yang anda bergerak ke hadapan dalam pangkat anda menerima pin khas, BONUS tunai sekali, pengiktirafan pada persidangan tahunan dan Sijil pencapaian. Plus, anda akan sentiasa mengekalkan anda pangkat yang tertinggi yang dicapai!(Sila rujuk ke laman web Syarikat Chews Kesihatan 4 untuk maklumat lanjut)

6. Kereta Bonus – anda boleh memiliki kereta baru dari Chews-4-kesihatan. (Sila rujuk ke laman web Syarikat Chews Kesihatan 4 untuk maklumat lanjut)

Jadi seperti yang anda lihat, Terdapat beberapa aliran pendapatan yang berbeza dalam Kesihatan 4 Chews dan anda boleh mengumpul sejumlah wang dengan Chews-4-kesihatan yang murah hati. Secara amnya, ia adalah peluang perniagaan yang sah.

Malangnya, kebanyakan ahli-ahli Chews-4-kesihatan tidak akan mencapai kejayaan yang mereka mahu kerana mereka kekurangan kemahiran pemasaran yang diperlukan untuk menjana 50 + membawa setiap hari.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *