Kajian semula Melaleuca: Adakah ia satu penipuan?

Kajian semula Melaleuca: Adakah ia satu penipuan?

Jika anda berada di halaman ini anda mungkin telah diperkenalkan kepada produk Melaleuca (atau Melaluca kerana ia sering dicari dalam talian) dan anda tidak mahu maklumat lanjut mengenai syarikat kesihatan ini dan bagaimana anda sebenarnya boleh membuat duit dengan mereka. Terdapat beberapa laman web yang mendakwa Melaleuca hanyalah satu penipuan tetapi jika anda membaca keseluruhan artikel kami, anda bukan sahaja akan tahu apa yang Syarikat Melaleuca adalah, dan anda juga tahu bagaimana untuk mendapatkan hasil yang cepat daripada perniagaan MLM rumah anda.

Melaleuca membangun, menghasilkan dan memasarkan produk kesihatan dan kesejahteraan yang 350 untuk kegunaan di homestead. Kempen pemasaran di Melaleuca berpusat sekitar hakikat bahawa produk mereka telah membawa teknologi hijau dan tidak buruk bagi bumi. Ia tidak menghairankan bahawa sebuah syarikat MLM seperti Melaleuca melihat pertumbuhan tersebut, terdapat melonjak dalam perniagaan kesihatan & kesihatan dengan pesat dalam semua mencari bantuan semula jadi untuk penyakit tersebut. Dengan ekonomi yang tidak stabil dan 13 juta jobless, membuat wang secara online menjadi semakin berleluasa.

Adalah Melaleuca satu penipuan?

Terdapat banyak ujian scrupulous bahawa produk Melaleuca lulus dan menghasilkan beberapa maklum balas luar biasa daripada pengguna. Harga sedikit tinggi daripada farmasi purata anda tetapi sesetengah mendakwa bahawa ia adalah bernilai harga meningkat. Melaleuca berstruktur sebagai MLM perniagaan (atau pemasaran affiliate seperti Melaleuca suka panggil). Mereka mematuhi semua peraturan FTC kepada, dan perniagaan yang sah. Melaleuca bukanlah satu penipuan, tetapi orang biasa akan dapat bersara dari usaha mereka dengan Melaleuca?

Melaleuca mendakwa bahawa mereka adalah tidak seperti lain-lain syarikat MLM (Multi-Level Marketing) kerana tidak ada permintaan untuk mendaftar seberapa banyak pengedar yang mungkin. Kebenaran perkara itu adalah, jika anda sedang mencari untuk membuat pendapatan yang besar, anda akan perlu mempunyai salesforce yang aktif bergerak produk. Seolah-olah sama seperti semua yang lain MLM Home perniagaan.

Anda tidak perlu membayar $90 untuk mengaktifkan keahlian anda dan kemudian membuat pesanan produk anda. Anda memerlukan sekurang-kurangnya 35 mata supaya anda boleh membuat komisen (yang berfungsi untuk kira-kira $80,00 produk) bulanan, jika anda memerlukan lebih banyak produk atau tidak.

Anda akan dapat melindungi mata ini jika anda boleh mendaftar ahli-ahli yang cukup di bawah anda berusaha juga ke arah matlamat bulanan anda. Laman web peluang Melaleuca akan menunjukkan kepada anda testimonial keluarga yang kini bebas dari segi kewangan kerana produk-produk ini, tetapi mari kita meletakkannya di nombor nyata untuk anda.

Untuk membawa dalam semakan gaji yang layak, yang boleh menggantikan pendapatan anda sekarang, anda perlukan satu pasukan sekurang-kurangnya 100 Pengedar di bawah anda dan mereka semua perlu Melaleuca mempromosi dan membuat jualan.

Anda boleh memperolehi pendapatan yang layak di Melaleuca?

Anda akan gila untuk tidak akan perasan dengan perubahan yang besar dalam MLM ke Internet. Taktik tradisional bekerja dan telah mencipta banyak jutawan, membuat senarai tiap-tiap orang tunggal yang anda pernah temui, meletakkan iklan dalam kertas, menyiarkan risalah tingkap Kereta, tinjauan-tinjauan Hotel dua kali seminggu dan sebagainya. Tetapi, jika perniagaan 97% MLM rumah berasaskan pemasar yang sedang berjuang, ia adalah jelas bahawa gaya lama pemasaran perlu dibawa ke abad ke-21.

Internet adalah menukar wajah industri MLM dan akan menjadi kunci kepada kejayaan di Melaleuca atau apa-apa Syarikat anda adalah dengan pemasaran rangkaian.

Bagaimana untuk berjaya di Melaleuca dalam talian:

Rahsia untuk berjaya dalam perniagaan MLM anda, termasuk Melaleuca, adalah untuk meletakkan diri sendiri dalam talian sebagai pemimpin profesional yang orang-orang yang ingin bekerja dengan. Bilangan pemilik perniagaan MLM adalah besar, dan mereka di luar sana memberitahu semua orang mengapa produk-produk mereka adalah yang terbaik. Produk anda tidak akan membawa para pengedar, ramai orang akan menyertai anda kerana anda.

Pada asas mingguan, terdapat sekurang-kurangnya 1 juta hits untuk perniagaan berasaskan rumah dalam talian dan majoriti daripada mereka tidak tahu bagaimana untuk melakukannya.

Adakah anda mahu untuk menjadi perunding yang lain untuk perniagaan MLM anda mempromosikan produk atau akan anda sebaliknya dilihat sebagai satu MLM Guru yang menyediakan orang dengan alat-alat yang mereka perlukan untuk mencapai kejayaan?

Pilihan kedua ialah bagaimana anda akan menemui kejayaan MLM yang sebenar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *