Kajian semula jaringan informasi Global

Kajian semula jaringan informasi Global

Rangkaian maklumat Global adalah sebuah syarikat sederhana baru yang telah dilancarkan pada tahun 2009. Rangkaian maklumat Global adalah, ahli hanya rangkaian persendirian individu yang komited fiskal kebebasan, kekayaan, kesihatan yang dinamik dan emosi kesejahteraan. Ahli gabungan akan diberikan kefahaman prinsip-prinsip utama ini secara berterusan, dengan ini latihan semakin maju sebagai sebuah syarikat bersekutu mengembara dalam peringkat keahlian dua belas.

Pembaikan peribadi bermula dari hari pertama untuk ahli-ahli dalam rangkaian maklumat Global. Di samping itu untuk mendapat capaian kepada pembangunan diri seluruh sumber audio dan video, ahli-ahli juga dibenarkan untuk mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti latihan secara langsung yang diadakan seluruh dunia. Di samping itu, setiap associateis baru yang dijemput untuk mengambil bahagian dalam sebuah kepimpinan percuma 3 hari pelayaran yang menawarkan peluang untuk rangkaian dengan ahli-ahli GIN dan gabungan lain.

Ahli-ahli yang bermula sebagai sebuah syarikat bersekutu Aras 1. Kerana mereka menghabiskan laluan pembangunan peribadi untuk ahli-ahli Aras 1 mereka kemudian dijemput untuk bergerak ke trek keahlian Aras 2. Prasyarat untuk mencapai tahap seterusnya hanya akan didedahkan apabila syarikat bersekutu memenuhi kriteria untuk kemajuan. Terdapat 12 tingkat pembangunan individu di dalam struktur GIN.

Asas peribadi penghalusan dipandu oleh kepimpinan The Global rangkaian maklumat, dikenali sebagai Majlis GIN. Kumpulan ini terdiri daripada ahli-ahli pelbagai pesanan persaudaraan yang elit dan masyarakat kedudukan teratas. Identiti Majlis GIN akan sentiasa terus tidak diketahui. Menurut Laman web Syarikat, penubuhan rangkaian maklumat Global ini adalah digalakkan dan Kejuruteraan oleh satu kumpulan elit wanita dan lelaki seperti jutawan, pemimpin-pemimpin politik, saintis dan lain-lain pemimpin yang tinggi dari seluruh dunia.

Kevin Trudeau adalah lelaki Penyambut dalam rangkaian maklumat Global. Kevin terbaik juga terkenal sebagai seorang pengarang dan dari sejumlah infomercials yang beliau telah menghasilkan beberapa tahun lepas. Trudeau adalah penyampai terutama dalam beberapa latihan yang disampaikan oleh GIN dan infomercial beliau untuk siri CD “Anda ingin adalah anda perintah” adalah salah satu daripada pemacu utama bagi pengambilan syarikat-syarikat bersekutu yang baru dan ahli-ahli ke dalam rangkaian maklumat Global.

Walau bagaimanapun Trudeau juga diiktiraf untuk beliau pertempuran undang-undang yang pelbagai sepanjang tahun. Carian Google nama beliau membawa beberapa perkara-perkara yang membawa kepada soalan jumlah keterbukaan Encik Trudeau dan urusan perniagaan beliau. satu, orang yang terlibat di dalam rangkaian maklumat Global yang pikirkan sangat Encik Trudeau dan latihan yang dicapai oleh Syarikat-syarikat bersekutu dan Syarikat-syarikat bersekutu nampaknya berkualiti tinggi.

Rangkaian maklumat yang Global bukan hanya pembangunan peribadi masyarakat, Selain itu ia mempunyai peluang pendapatan juga. Rangkaian maklumat Global beroperasi dengan menggunakan gabungan. Semua orang boleh Sertai untuk menjadi affiliate, percuma; Walau bagaimanapun, mereka adalah amat digalakkan untuk bergerak ke dalam keahlian. Kos untuk keahlian adalah $1,000 dan $150 sebulan secara berterusan. Jika $1,000 berlaku banyak, affiliate yang boleh menggunakan $1,500 pilihan pembayaran yang pelbagai, selain $150 sebulan.

Syarikat-syarikat bersekutu menerima $200 untuk setiap jualan keahlian mereka mengemukakan, termasuk $30 sebulan yuran keahlian bulanan yang tetap untuk rujukan peribadi mereka. Ahli gabungan juga menerima 20% menimpa atas penjualan keahlian yang dibuat oleh rakan-rakan Aras 1 mereka. Lebihan melanjutkan ke tahap yang lebih mendalam sebagai berkembang affiliate melalui pelan pampasan MLM. Pada peringkat atas pelan pampasan, pengasingan mengambil tempat dan gabungan yang memperolehi pengeluaran di dalam Kumpulan mereka dan jumlah penuh Kumpulan pemisahan.

Kajian saya dalam rangkaian maklumat Global membawa saya kepada beberapa titik yang ketara. Bahan penghalusan peribadi yang disediakan oleh rangkaian maklumat Global yang nampaknya baik dihasilkan dan juga tersusun. Orang-orang yang terlibat dengan sistem ini seolah-olah merasa mereka akan memperolehi manfaat untuk wang mereka. Individu perlu menentukan jika kontroversi yang mengelilingi Kevin Trudeau sesuatu yang mereka boleh mendapatkan luar, atau jika mereka tidak sebab yang mencukupi untuk mengelakkan peluang ini.

Seperti dengan mana-mana rangkaian pemasaran peluang ia adalah penting bahawa affiliate rangkaian maklumat Global dalam mempelajari prinsip-prinsip pemasaran tarikan dan bagaimana untuk menghasilkan pemasaran rangkaian mereka sendiri membawa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *