Kajian Qivana – penipuan atau peluang Legit?

Kajian Qivana – penipuan atau peluang Legit?

Syarikat-syarikat MLM yang baru akan Terjun ke dalam arena pemasaran rangkaian pada kadar astronomi hari ini. Sebahagian besar, ini adalah kerana ledakan internet. Qivana merupakan syarikat Tempahan mencecah pasaran. Adakah Qivana yang akan menjadi gergasi besar seterusnya, atau Adakah ia satu penipuan? Artikel ini akan memberikan anda satu kajian yang terperinci, jujur syarikat baru.

Syarikat

Qivana adalah syarikat pemasaran rangkaian baru yang pre-launched pada bulan April 2009 dan dijangka pelancaran pada bulan September 2009. Syarikat ini mempunyai 5 pengasas.

* Azlina Hall – Ketua Pegawai Eksekutif

* Rodney James – Ketua jualan

* Glazier Devin – Ketua Pegawai Kewangan

* Banner Justin – Ketua Pegawai strategi

* Craig Johanson – Ketua Pegawai Kewangan

Pengasas 5 mempunyai gabungan 75 tahun pengalaman dalam pemasaran rangkaian atau MLM industri. Lelaki ini telah menjadi pegawai peringkat atasan dengan beberapa syarikat-syarikat MLM yang paling berjaya, XanGo, NuSkin dan Tahitian Noni. Resume mereka membaca seperti yang Siapakah siapa di dalam industri MLM korporat. Ibu Pejabat Syarikat ini berada di Provo, Utah.

Produk-produk

Apabila pengasas Qivana telah mempertimbangkan barisan produk mereka, mereka ingin memastikan bahawa mereka mempunyai produk peringkat tertinggi yang disahkan oleh pakar perubatan terkenal dunia. Mereka mendapati ini dengan doktor naturopathic Dr. Marcus Laux.

Dr. Laux telah berkhidmat dalam Lembaga Penasihat Saintifik Amerika dan terus menjalankan amalan peribadi yang popular di Selatan CA. Dr. Laux telah tidak dilampirkan namanya kepada mana-mana produk yang tertentu walaupun, jadi pengasas Qivana bertanya kepadanya untuk mencipta dan merangka barisan produk mereka. Hasilnya ialah sistem Qore Qivana.

Falsafah syarikat itu, “pendekatan terbaik untuk pembaikan fizikal, teras keseimbangan dan kekuatan adalah menggunakan beberapa produk dalam satu pendekatan sistematik.”

Sistem ini mempunyai 3 fasa utama:

1.) Qore Probiotics – membawa baki anda Kiatan flora setiap hari untuk meningkatkan Pertahanan imun dan meningkatkan penyerapan nutrien.

2.) Qore mustahak – memberikan sistem anda dan keperluan harian dengan gabungan herba perubatan Islam yang terbukti dari Asia.

3.) Qore Detox – kesejahteraan anda memperbaharui 3 – 4 kali setiap tahun dengan jumlah keseluruhan badan pembersihan yang juga terbukti untuk mengalih keluar logam berat daripada aliran darah anda.

Matlamat dan falsafah utama Syarikat adalah untuk mempromosikan Kesihatan sistem Qore anda. Ini seterusnya akan membawa kesihatan anda secara keseluruhan ke dalam penjajaran.

Pelan pampasan

Pelan membayar Qivana ini merupakan kacukan perduaan. Pelan pampasan perduaan telah menjadi meluas popular beberapa tahun lepas. Sebahagian daripada rangkaian tertinggi syarikat pemasaran menggunakan jenis pelan ini sama.

Orang boleh mendaftar dan menjadi seorang Pengarah perniagaan pemilik (IBO) dengan Qivana bagi mana-mana sahaja daripada $65 $ 1,000. Terdapat titik harga bagi setiap peringkat sosio-ekonomi.

Kesimpulannya, Qivana bukanlah satu penipuan. Ia adalah peluang perniagaan yang sah. Adakah ini diterjemahkan kepada kejayaan anda serta-merta jika anda menyertai Qivana? tidak. Peluang adalah sama seperti mana-mana. Yang sama adalah benar Syarikat ini seperti dengan mana-mana, anda perlu membina perniagaan anda untuk memperoleh pendapatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *