Kajian Perniagaan Mlm Usa kopi sihat – penipuan atau peluang perniagaan yang sah rumah

Kajian Perniagaan Mlm Usa kopi sihat – penipuan atau peluang perniagaan yang sah rumah

Amerika Syarikat kopi sihat kedudukan yang baik dalam pasaran di persimpangan tiga industri-industri Mega-bilion dolar: pemanggangan, kesihatan dan minuman tenaga. Ia telah beralih ke pasaran antarabangsa dengan penubuhan awal pejabat pemasaran di negara-negara lebih sedozen. Begitu juga Syarikat ini baru masih dalam pra pelancaran satu penipuan atau peluang perniagaan utama yang sah?

Syarikat

Kopi sihat International, Inc memberi tumpuan kepada membawa kesihatan kepada paling popular di dunia dan diedarkan meluas minuman, kopi. Pengasas adalah Rick Aguiluz, pemimpin industri yang terbukti dan jurulatih daripada berpuluh-puluh ribu Pengedar di seluruh dunia. Amerika Syarikat kopi yang sihat adalah cabang pemasaran kopi sihat International, Inc. dan menambah komponen peluang perniagaan kopi sihat dengan menyediakan satu peluang bagi orang yang purata untuk memiliki pengedaran kopi atau kopi perniagaan tanpa modal yang besar dan overhed, dan dapat pasaran global melalui internet.

Barisan produk

Barisan produk Amerika Syarikat kopi yang sihat mengandungi 3 sihat kopi rasa, kopi sihat EnerGi hitam, EnerGi Mocha kopi sihat dan EnerGi yang campuran kopi yang sihat. Terdapat juga tiga produk kopi bebas, theEnerGi coklat sihat Choco, dengan EnerGi letupan sihat minuman tenaga dan teh susu sihat EnerGi Chai. Semua barangan yang dihantar dalam beg kantung dan terdapat 20 individu hidangan ‘kayu’ satu poket beg. Dalam semua produk, anda akan mendapati dua ekstrak herba, ginseng dan reishi. Ginseng adalah herba yang diklasifikasikan sebagai adaptogen yang. Bahan aktif yang terdapat dalam akar Ginseng membantu menormalkan ketidakseimbangan dalam badan dengan meningkatkan rintangan kepada kesan berbahaya tekanan fizikal, kimia dan biologi. Reishi adalah nama Jepun bagi cendawan merah dan herba ini adalah sumber kuat anti oxidants, membantu untuk mengimbangi dan menguatkan sistem imun dan membantu menghilangkan toksin.

Pelan pampasan

Peluang perniagaan Amerika Syarikat kopi yang sihat adalah model perniagaan pemasaran rangkaian. Untuk menyertai Syarikat, anda mempunyai beberapa pilihan, sama ada anda adalah seorang pencinta kopi atau anda lebih suka lebih produk tenaga, anda mempunyai pilihan untuk menyertai sebagai Diamond $499, Platinum $299 atau sebagai emas $99. Untuk menjadi Pengedar adalah percuma. Pengedar mesti melanggan ke dalam perisian kembali pejabat sistem (SBOS) untuk menjadi seorang Pengedar yang aktif. Penghantaran tidak disediakan. Seorang Pengedar mesti pada volum peribadi $25 (PV) Autoship atau $25 pelanggan keutamaan kelantangan Autoship untuk menjadi aktif. Seseorang Pengedar Platinum mestilah pada $50 PV Autoship atau $50 pelanggan keutamaan kelantangan Autoship dan pengedar Diamond mestilah Autoship PV $100 atau $100 pelanggan keutamaan kelantangan Autoship untuk bergiat aktif. Dengan jumlah $25 peribadi yang rendah atau $25 pelanggan keutamaan jumlah kelayakan Autoship, kadar pengurangan dikekalkan untuk sekurang-kurangnya, dan anda mampu membina pendapatan residual bulanan yang benar. Pembina yang serius boleh mendapat 6 cara untuk dibayar mingguan, ditambah dengan 2 cara-cara untuk mendapatkan dibayar Monthy, untuk membolehkan mereka membina sebuah perniagaan global dan mencapai impian mereka. Seperti dengan mana-mana syarikat pemasaran rangkaian, terdapat tahap kemajuan. Dengan setiap tahap, skala gaji dan bonus meningkat.

Ringkasan

Kesimpulannya, The USA kopi sihat bukanlah satu penipuan. Ia adalah sebuah syarikat MLM yang sah yang menawarkan produk yang sebenar kepada orang ramai dan peluang untuk buat duit. Jika anda ingin maju di dalam industri MLM, ia adalah penting bahawa anda menawarkan produk yang unik dan salah satu jenis. Amerika Syarikat kopi sihat bukanlah satu-satunya MLM Syarikat yang menawarkan reishi dalam kopi atau teh. Apa yang memisahkan Syarikat ini daripada yang lain? Dan seperti mana-mana perniagaan, kejayaan akan ditentukan oleh kemahiran-set pemasar. Dalam kajian saya ini hampir tidak apa-apa tanda latihan dan Pendidikan mengenai cara-cara untuk memasarkan produk. Apabila ia datang untuk pemasaran internet, anda perlu belajar untuk membangunkan pelan strategik. Ia merupakan salah satu elemen penting untuk apa-apa jenis model perniagaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *