Kajian peralatan kecergasan: Sukan Beny V-fit Ar1 Artemis udara Ii dayungnya Mesin

Kajian peralatan kecergasan: Sukan Beny V-fit Ar1 Artemis udara Ii dayungnya Mesin

Senaman yang anda boleh mengambil sukacitanya di memang jenis yang terbaik. Tidak ada apa-apa lebih teruk daripada bangun ke treadmill yang benar-benar tidak menarik dan berjalan secara berterusan dan. Selain daripada itu, orang secara amnya menggunakan treadmill bagi senaman badan yang lebih rendah, yang bermakna mereka perlu sebahagian peralatan untuk syarat bahagian atas badan yang lain. Ini boleh menjadi sangat memakan masa untuk pengguna. Jawapannya? Mendapatkan sebuah mesin senaman untuk bersenam fizikal keseluruhan anda. Sesuatu jenis peralatan kecergasan yang boleh memberikan senaman ini adalah Mesin dayungnya. Terus membaca untuk mengetahui tentang satu exerciser mesra kos: rower Penyaman Beny sukan V-fit AR1 Artemis II.

Penilaian:

4.5 daripada 5 bintang

Aspek Ketua:

Fesyen seperti rowers kelab kesihatan yang berharga beratus-ratus ringgit yang lebih tinggi, Mesin udara ini dihasilkan dengan struktur rintangan udara sepenuhnya encased. Walaupun ia berfungsi seluruh badan, rower yang seperti AR1 V-sesuai terutamanya menyasarkan bahagian belakang, bahu dan lengan. Anda juga boleh mendapatkan manfaat kardiovaskular daripada menggunakan Mesin dayungnya. Kerana aluminium kukuh mendayung keretapi, peralatan ini akan lipat ke bawah untuk membuat simpanan kurang sukar. Kerusi empuk dalam mesin yang besar, selesa dan dilampirkan kepada sebuah radas roller yang tahan lama, licin. Operasi melalui di gimnasium-gaya yang mendayung tindakan, Mesin ini meliputi gerakan mengalir tetapi ketahanan tidak fleksibel. Ia mempunyai sebuah flywheel seimbang 7kg besi Tuang. Di samping itu, ia mempunyai tali kaki dapat menyesuaikan diri.

Tag harga:

Kira-kira £250.00

Penerangan produk:

Jauh berbeza dengan banyak dayungnya mesin dan peralatan kecergasan dalam Kumpulan Syarikat, AR1 dalam memiliki tanda TUV SGS-GS; ini adalah satu Pensijilan barangan secara sukarela dan neutral yang dikenali luas dan sangat dihormati dari Jerman. Item-item yang ditandakan seperti itu akan dinilai dan disahkan untuk mematuhi satu Akta Keselamatan produk yang tegas. AR1 yang akan menyokong pengguna maksimum berat badan 115 kg, dan seberat 19.5kg apabila dipasang sepenuhnya. Ia selesai dengan lapisan serbuk epoksi putih deterrent cip yang kacak. Dibina dengan roda jenis mudah alih yang terletak di topi akhir Penyambut bingkai, Mesin dayungnya ini boleh dipindahkan atau diletakkan tanpa kesukaran. Ia juga mempunyai kerangka belakang duduk-rata sokongan caps. Tindakan rowing adalah tunggal/sculling. Terdapat cabang berturut-turut iaitu sebuah bar 25mm dan tinggi ketumpatan busa empuk jenis genggaman.

Maklumat teknikal produk:

Bahagian-bahagian kerangka utama bujur gaya tiub keluli adalah 80 mm x 40 mm x 50 mm x 25 mm. Oblong yang mendayung rel langkah 115 mm x 50 mm. Langkah-langkah rower dipasang 44 cm x 74 cm x 212 SM. AR1 yang dibincangkan bagi kediaman pekerjaan oleh Beny sukan yang mempunyai lebih daripada sepuluh paten rekabentuk dan koleksi barangan yang mematuhi standard keselamatan yang ketat Eropah. Item-item yang serba moden Beny sukan dipasarkan di kebanyakan negara Eropah Barat, Amerika Selatan, serta Amerika Syarikat. AR1 yang terdapat di kedai-kedai khusus, kedai serbaneka, pasar raya besar dan Katalog pesanan mel.

Akhir fikiran

Jika anda sedang mencari untuk peralatan kecergasan seperti satu peringkat kemasukan udara rower, baris Beny sukan merits rupa yang serius. Ia memberikan anda gabungan maksimum kecekapan dan inexpensiveness bagi orang-orang yang mempunyai bajet yang rendah dan hanya mula rutin kecergasan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *