Kajian penulis Ashley dan Blaise Ryan

Kajian penulis Ashley dan Blaise Ryan

Di internet, bilangan kajian penulis Ashley dan Blaise Ryan positif diadakan pasangan pilihan sebagai salah satu yang terbaik yang ibu bapa profesional di negara ini. Penyelesaian yang berguna untuk kanak-kanak berkelakuan baik terperinci dalam buku mereka diterbitkan.

Ryans yang mula-mula mendapat ke Mentor melalui anak-anak mereka maka 5 tahun mereka diuji keluar beberapa kaedah yang tidak melaksanakan dengan baik. Selain itu, mereka telah menemui sebuah buku keibubapaan yang serupa yang membantu mereka memperbaiki tingkah laku anak mereka. Mereka kemudian berangkat untuk mengubah gaya keibubapaan mereka yang telah dibantu keluarga mereka selama ini.

Dr. Blaise Ryan adalah seorang kanak-kanak tingkah laku penyelidik dan penyelidik perubatan Ketua Institut Penyelidikan Kesihatan otak kanak-kanak. Beliau merupakan seorang doktor perubatan semula jadi yang terkenal juga. Isteri beliau, Ashley Ryan, telah bekerja dengannya sebagai mentor keibubapaan dan maju panduan kanak-kanak gembira dalam program yang menggabungkan apa yang mereka telah sedar dan telah membantu beribu-ribu lain ibu-bapa yang menumpukan perhatian kepada masalah yang sama.

Buku menawarkan pengenalan kepada program ini. Cara-cara alternatif tetapi berkesan untuk mendisiplinkan anak-anak anda akan digariskan dalam manual lapan puluh Laman ini. Cara-cara lama untuk hukuman-hukuman yang digunakan oleh ibu bapa, malah, membuat keadaan paling teruk dan memudaratkan kanak-kanak. Terdapat cara lain maka ini dan kami akan terperinci bagaimana bermakna komunikasi boleh membantu hubungan anda sangat dalam artikel ini. Cara untuk mendapatkan anak perempuan dan anak-anak anda perhatian kepada apa yang anda katakan dan dapat bekerjasama dengan anda, buku ini menawarkan.

Prestasi dalam panduan kanak-kanak yang gembira adalah kerana matlamatnya kerana ia mempunyai jangka panjang perubahan dan cara-cara yang tidak sementara untuk membuat anak anda berkelakuan. Kaedah tradisional adalah untuk berhenti apabila gejala-gejala boleh dilihat tantrums hilang, tetapi sebenarnya, benih masih ada. Teknik-teknik yang dikenal pasti dalam buku adalah sesuatu yang luar biasa, tetapi mereka membantu membangunkan kesan yang berpanjangan. Bahagian yang paling penting program ini adalah untuk membina keyakinan diri anda sebagai ibu bapa supaya anak-anak anda akan melihatnya dan anda mendapatkan rasa hormat daripadanya.

Buku ini boleh diperolehi apabila anda mendaftar untuk program ini. Pakej ini juga terdiri daripada akses seumur hidup ke Kelab pembelajaran ibu bapa, di mana anda boleh mengakses artikel keibubapaan serta semata-mata. Juga, anda akan diberi masuk ke cerita-cerita yang meliputi topik tentang kanak-kanak yang membesar dalam sibuk abad ke-21. Akhirnya, anda akan menerima kadar diskaun pada satu-satu pelajaran dengan Ryans dalam atau mentor keibubapaan yang lain untuk membantu anda dengan keadaan tertentu anda.

Kejayaan program ini adalah bukan hanya untuk kanak-kanak, tetapi juga bagi hubungan pasangan yang telah berkahwin. Untuk menjadi ibu bapa yang lebih baik, anda harus bekerja sebagai satu pasukan sebagai suami dan isteri. Sebagai satu pasukan keibubapaan, program ini menawarkan anda tentang bagaimana untuk mengawal agresif tingkah-laku anak anda. Bagi orang-orang yang ibu bapa tunggal, mereka akan mendapat manfaat juga dengan mencari bagaimana untuk menjaga anak-anak mereka sebagai ahli keluarga yang benar.

Kursus ini ditawarkan di internet dengan maklum balas yang baik daripada ibu bapa yang memperolehi dan berkesan digunakan untuk keluarga mereka. Ia adalah mudah untuk melihat mengapa dengan penulis Ashley dan Blaise Ryan mengkaji sebagai positif kerana ini.

Baca lebih lanjut produk keibubapaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *