Kajian pemasaran yang berteknologi tinggi nasib – adalah FHTM perjanjian sebenar?

Kajian pemasaran yang berteknologi tinggi nasib – adalah FHTM perjanjian sebenar?

Jika anda ingin menyemak artikel ini, peluang yang anda sedang mencari untuk maklumat di Fortune Hi-Tech pemasaran (FHTM). Jika anda sedang mempertimbangkan peluang FHTM, saya nasihatkan anda untuk membaca keseluruhan artikel ini terlebih dahulu kerana saya akan pergi ke maklumat tentang Syarikat dan peluang mereka.

FHTM adalah sebuah syarikat pemasaran rangkaian yang menjual pelbagai produk dari pelbagai industri. Syarikat telah dimulakan pada tahun 2001 oleh pengasas kilang-kilang Tom dan kilang-kilang Orberson.Both Paul dan Oberson telah pemasar rangkaian berjaya sebelum mereka mula FHTM. Tetapi, mereka ingin menggunakan pengetahuan mereka untuk mencipta apa yang mereka fikir, akan menjadi syarikat pemasaran rangkaian yang sesuai.Tema re-berlaku satu dengan Orberson dan kilang-kilang, adalah berdiri mereka di pematuhan dan etika, bukan sahaja dengan FHTM, tetapi dengan industri itu sendiri. Apabila menyemak laman web FHTM, ia adalah mudah untuk melihat kepada etika dan latihan adalah keutamaan utama dalam Syarikat. Di samping itu, FHTM adalah ahli DSA, atau Persatuan jualan langsung.

Selain itu, walaupun FHTM adalah berdasarkan dari Kentucky, Syarikat dibuka untuk perniagaan di seluruh Amerika Syarikat, Kanada dan United Kingdom.

Setakat produk mereka pergi, FHTM menjual pelbagai produk di pelbagai industri. Sejak menjual pelbagai produk dan perkhidmatan dari pelbagai industri yang berbeza, mereka akan mampu menjadi fleksibel dan menahan perubahan setiap industri. Sebahagian daripada produk yang dipasarkan oleh FHTM wakil termasuk pemakanan tambahan dan produk penurunan berat badan, Kad Kesihatan, sistem keselamatan rumah, perlindungan kecurian identiti, perjalanan, belah dalam talian dengan kedai-kedai yang lebih 900, TV satelit, Perkhidmatan selular, Perkhidmatan telefon VoIP, Perkhidmatan internet, penapis udara dan air dan pelbagai produk lain. Seperti yang anda lihat, Terdapat pelbagai produk dan perkhidmatan untuk dipilih jika anda berfikir tentang menjadi seorang wakil FHTM.

Yang membawa kita kepada peluang perniagaan mereka. Anda boleh menjadi seorang wakil FHTM $299. Sekarang, sebelum anda mula berfikir bahawa FHTM adalah satu penipuan kerana anda perlu membayar $299 untuk menyertai, saya ingin mencabar anda untuk berfikir tentang berapa banyak ia akan kos anda untuk pergi ke perniagaan untuk diri sendiri. Berapa banyak modal yang perlu anda broker perkongsian dengan syarikat-syarikat yang bergabung dengan FHTM?Berapa banyak wang yang anda perlu bayar sebuah syarikat perisian dan laman web untuk membina laman web anda?Berapa kos untuk menyewa dan melatih wakil Perkhidmatan pelanggan untuk berurusan dengan pelanggan, atau sistem pembayaran gaji untuk membayar pekerja anda? Mungkin lebih daripada $299!

Rancangan membayar FHTM membolehkan anda menjana wang dalam beberapa cara. Walau bagaimanapun, mereka boleh semua boleh dipecahkan kepada 3 Kategori: terlebih dahulu pendapatan, pendapatan residual bulanan dan ganjaran wakil. Syarikat ganjaran pemimpin insentif percutian dengan program kereta mewah. Setakat ini, Terdapat kira-kira 150 pengedar FHTM yang memiliki kelayakan untuk program kereta.

Secara ringkasnya, ianya tidak sukar untuk melihat bahawa FHTM adalah sebuah syarikat yang boleh dipercayai dan stabil. Syarikat mempunyai kepimpinan yang kukuh, produk berkualiti tinggi dan perkhidmatan dan yang kuat membayar pelan. Walau bagaimanapun, hanya menyertai FHTM tidak akan secara automatik membuat anda berjaya dan kaya. Satu-satunya perkara yang memberikan FHTM adalah peluang.Akhirnya, kejayaan anda akan bergantung kepada sama ada atau tidak anda boleh mengambil wakil baru, menjual produk dan penduaan kemahiran tersebut dengan pasukan anda. Dan keupayaan anda untuk mengambil kakitangan dan pelanggan secara langsung berkaitan dengan kebolehan anda untuk pasaran anda sendiri dan menjana satu aliran yang tidak berkesudahan daripada petunjuk. Jika anda tidak boleh menjana leads, anda akan berjuang dan akan mati di dalam air. Nasihat saya adalah untuk memanfaatkan penjenamaan tarikan yang membawa sistem pemasaran yang akan memberikan latihan pemasaran yang betul anda supaya anda boleh menjana 50 + harian sendiri. Jika anda boleh menggabungkan sistem pemasaran tarikan dengan peluang perniagaan di FHTM, anda boleh menjadi cara untuk membina perniagaan amatlah berjaya FHTM.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *