Kajian pakar Nucerity

Kajian pakar Nucerity

Apa itu NuCERITY?

NuCERITY adalah agak baru rangkaian pemasaran syarikat mempromosi produk heathcare. Produk utama mereka adalah Skincerity. Digabungkan dengan produk ini adalah perniagaan. Ini membolehkan ahli-ahli untuk menjual produk dan mendapat komisen. Distibutors juga boleh mendapat komisen pada ahli-ahli baru yang ditaja. Seperti banyak lain syarikat pemasaran rangkaian yang mempromosi produk penjagaan kesihatan, NuCERITY mempunyai visi mereka amat menggalakkan di laman web mereka. Ini adalah untuk menjadi sebuah syarikat bilion dolar, membahagikan separuh daripada pendapatan dengan pengedar, Semua semasa mencipta kesan yang positif di dunia dengan produk unik mereka. Matematik Whoopdy.

Apakah dengan produk?

Produk utama, Skincerity, adalah sebuah tarian topen yang direka untuk meningkatkan rupa dan terdiri daripada kulit anda. Topeng yang digunakan oleh roller dan direka bentuk supaya mudah integratable dengan anda pada dasarnya NuCERITY di wawasan adalah untuk mencipta produk yang adalah mudah untuk digunakan dan ditawarkan manfaat kesihatan yang sangat besar kepada pengguna. Dari testimonial pelanggan di laman web Syarikat, nampaknya seolah-olah produk tersebut amat berkesan dan telah menerima maklum balas yang hebat.

Bagaimana pula harga? Ini adalah soalan-soalan utama yang biasanya mempunyai beberapa orang yang tidak menentu apabila ia datang untuk membeli produk-produk kesihatan melalui pemasaran rangkaian. Biasanya harga yang terlalu tinggi, atau tidak pelanggan boleh melihat membayar $140 sebulan untuk empat botol beberapa ‘kuasa jus.’ Dalam kes NuCERITY, produk ini adalah berbeza berbanding dengan minuman yang dan menawarkan manfaat kesihatan yang kuat. Produk ini adalah $89.95 untuk 1 oz dalam botol. Ini adalah agak biasa dalam industsry pemasaran rangkaian. Syarikat menggalakkan apa seolah-olah seperti satu produk yang sesuai, di mana semua sebenarnya, anda boleh membeli produk yang sama bagi separuh mati.

Bagaimana pula dengan Wang Tunai?

NuCERITY membayar 50% untuk pengedar itu. Ini adalah agak tinggi memandangkan pulangan daripada beberapa syarikat boleh serendah 15%. Saya telah melihat beberapa sebagai tinggi seperti 68%, jadi ini adalah cukup baik untuk mengatakan sekurang-kurangnya. Anda mendapat komisen dua cara asas. Satu, dengan mendaftar untuk pelanggan. Dua, dengan mendaftar pengedar ke pasukan anda untuk membantu menjual lebih banyak produk dan meningkatkan jumlah organisasi anda. Terdapat pandangan yang berbeza apabila ia datang kepada mana satu yang anda perlu memberi fokus, tetapi saya akan mengesyorkan tumpuan membina sebuah pasukan dan memanfaatkan usaha pasukan anda. Ini bekerja lebih bijak dan dapatkan di anda lebih dekat kepada yang amat dicari selepas baki pendapatan.

Pelan pampasan yang NuCERITY agak bermurah dan termasuk bonus pelanggan acquistion bonus, bonus cepat mula, ‘Diamond ganjaran’ dan matching bonus. Semua direka untuk menggalakkan pengeluaran dan pertindihan dalam pasukan anda.

Keadaan semasa NuCERITY

Seperti yang disebutkan tadi, NuCERITY yang agak baru. Ia adalah terlalu awal untuk Tentukan masa depan NuCERITY benar-benar. Mereka mempunyai sasaran yang sangat popular dan pernah meningkatkan segmen penduduk, yang dalam industri kesihatan dan kesejahteraan. Produk yang luar biasa dan nampaknya berfungsi baik. Satu-satunya perkara yang kita perlu perhatikan adalah boleh NuCERITY capatilize pada trend penjagaan kesihatan semasa dan harga yang menjadi faktor dalam mengekalkan pelanggan dan pengedar juga. Pada dasarnya bagi mana-mana rangkaian pemasaran Syarikat mengalami kejayaan dan dapat melepasi tanda 5 tahun itu, mereka perlu pengurusan atasan yang kukuh dan permintaan pasaran bagi produk mereka. Secara peribadi saya merasa NuCERITY boleh dan akan mengatasi semua halangan di laluan mereka, hanya selagi mereka terus menyebarkan mesej tentang produk mereka. Terdapat berjuta-juta orang di seluruh dunia yang mahu dan akan menggunakan produk. Ia akan menjadi syarikat dan pengedar untuk pasaran ini baik.

Beberapa pertimbangan akhir

Anda di sini sekarang untuk maklumat lanjut tentang NuCERITY. Mungkin anda hanya ingin tahu mengenai produk tersebut atau anda telah melakukan kajian untuk melihat jika peluang perniagaan adalah rigth untuk anda. Daripada lengkap secara jujur saya boleh katakan saya tidak tahu. Secara peribadi, saya hanya ketiga parti dan tidak bergabung dengan Syarikat ini. Ia akan bergantung pada sama ada anda fikir perniagaan ini adalah yang baik sesuai dan anda sebenarnya boleh mempromosikan produk. Perkara yang paling penting, anda perlu melihat itu, jika anda memutuskan untuk menyertai Syarikat ini anda akan dapat memenuhi matlamat kewangan anda dan membuat ia bekerja? Anda akan mempunyai pelan pemasaran yang anda boleh melaksanakan untuk mendaftarkan pelanggan baru serta pengedar? Ini adalah soalan-soalan yang anda perlu bertanya. Terdapat beribu-ribu Syarikat. ANDA akan Pilih NuCERITY?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *