Kajian pakar Jusuru

Kajian pakar Jusuru

Betul-betul Apakah Jusuru?

Jusuru adalah rangkaian pemasaran Syarikat yang mempromosikan produk kesihatan dan kesejahteraan. Lebih khusus lagi, satu dalam bentuk sebuah nutrional cecair. Jusuru dilancarkan pada 2009 dan secara relatifnya adalah baru kepada rangkaian pemasaran adegan. Jusuru mendakwa bahawa produk mereka mengandungi banyak nutrien penting untuk kesihatan yang optimum. Nutrien ini termasuk asid lemak, antioksidan, vitamin dan mineral, pelbagai khasiat dan kolagen your Bil mereka dipatenkan. Berehat dengan minuman yang kuat ini adalah peluang perniagaan yang membolehkan pengedar untuk mendapat komisen atas jumlah produk dan ahli-ahli baru yang ditaja.

Produk berfungsi atau Adakah ia hanya gembar-gembur?

Secara jujur, produk tidak menetapkan berapa banyak kejayaan yang anda ada dengan Syarikat ini. Kejayaan anda dengan batang pada keupayaan anda untuk pasaran baik dan Serlahkan diri anda kepada orang. Berkata Jusura dalam menjual produk mereka sendiri. Kenyataan ini sebenarnya telah dibuat berkali-kali di masa lalu dari banyak Jusuru mempunyai produk yang hebat dengan nutrien yang bermanfaat ya, tetapi itu sahaja tidak menjamin anda akan berjaya dengan Syarikat.

Bagaimana anda dibayar?

Jusuru akan membayar anda bergantung kepada organisasi anda jumlah dan berapa ramai orang yang anda menaja ke dalam pasukan anda. Jusuru mempunyai gabungan unsur-unsur pelan berbeza compenation dan berpadu mereka yang membayar anda agak baik. Anda sebagai pengedar akan dikehendaki membeli $140 bernilai produk setiap bulan untuk layak komisen. Ini adalah bagaimana syarikat-syarikat pemasaran rangkaian membuat sebahagian wang mereka. Mereka akan mengenakan anda Pengedar dan pelanggan setiap bulan. Untuk maklumat yang lebih khusus, sila layari laman web Syarikat di Jusuru.

Tidak kira apa pelan pampasan Jusuru kelihatan seperti, atau mana-mana syarikat lain untuk perkara itu, anda harus faham bahawa jumlah wang yang anda perolehi berpunca pada keupayaan anda untuk pasaran. Bukan sahaja produk, tetapi anda dan bagaimana anda pasaran kepada orang lain. Perkara lucu tentang rangkaian pemasaran adalah bahawa ia adalah utama berasaskan pemasaran, kemahiran yang kebanyakan pemasar rangkaian tidak mempunyai petunjuk tentang!

Apa Jusuru Separates dari syarikat pemasaran rangkaian yang lain?

Dalam kes ini ia benar-benar bergantung pada produk dan pengurusan. Syarikat pemasaran rangkaian datang sepicis sedozen dan ramai di antara mereka memberi tumpuan kepada jualan kesihatan dan kesejahteraan ini ‘super jus.’ Beberapa nama lain yang terkenal termasuk Mona Vie, Pharm, Vemma dan XocaiVemma, Xocai, Pharm dan Mona Vie. Syarikat-syarikat yang telah melakukan kerja yang luar biasa dan Pas tanda lima tahun biasanya mempunyai pengurusan teriffic, produk dengan pemasaran yang mantap dan wawasan. Dalam kes Jusuru ia adalah terlalu awal untuk memberitahu. Dari pengalaman saya selama dalam industri saya akan jujur mengatakan bahawa Jusuru mempunyai pukulan yang layak, selagi mereka mempunyai pasaran yang mahukan produk jenis ini dan mereka boleh terus menjadi sangat inovatif pada tahun-tahun yang akan datang.

Bagaimana kejayaan dicapai?

Jusuru antara setiap rangkaian pemasaran syarikat lain, memerlukan anda untuk menjadi mahir dalam satu kemahiran. Kemahiran ini adalah pemasaran. Ya, ada kemahiran lain seperti mengambil dan menjual yang akan komputer juga, tetapi tiada seorang pun boleh sepadan dengan magnitud pemasaran. Ingat, kebanyakan orang tidak tahu bagaimana memasarkan. Dan ianya tidak ada kesalahan. Kebanyakan syarikat pemasaran rangkaian, termasuk Jusuru, mempunyai kecacatan yang mereka. Kecacatan ini adalah cara mereka adalah latihan pengedar mereka bagaimana untuk memasarkan. Typcially, pengedar diminta untuk menghubungi mereka senarai hangat yang termasuk rakan-rakan, keluarga dan orang lain mereka tahu. Pemasaran rangkaian pada asalnya adalah berasaskan pemasaran dari mulut ke mulut dan masih sedang diajar semalam.

Untuk pengalaman kejayaan dalam Jusuru, anda perlu untuk pemasaran untuk orang yang betul. Ini adalah orang-orang yang secara aktif mencari peluang perniagaan. Tidak anda uncle Bob atau Tukang paip anda. Juga, Jangan hantar orang untuk Jusuru anda Laman web yang direplika melainkan mereka sudah bersedia untuk mendaftar. Semua orang adalah pemasaran di lokasi sama. Bagaimana efektif pemasaran anda boleh jika anda menunjuk orang ke tempat yang sama rangkaian pemasaran adalah semua tentang mewujudkan hubungan dan penghubung dengan rakyat. Anda melakukannya dengan pemasaran yang baik.

Akhir fikiran…

Daripada seseorang yang telah ini industri sepenuh masa saya jujur boleh mengatakan bahawa Jusuru yang kelihatan seperti sebuah syarikat yang menjanjikan produk yang mempunyai pasaran yang sangat besar. Satu-satunya untuk mengingati adalah bagaimana akan Jusuru dan ia adalah pengedar memasarkan produk dan perniagaan dan berapa lama sebelum ia merebak dengan cepat sekali? Jika anda mempertimbangkan untuk menyertai, memastikan bahawa ia adalah sesuai dan anda melaksanakan pendekatan pemasaran yang berkesan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *