Kajian Organo emas

Kajian Organo emas

Organo emas adalah salah satu crazes Tempahan di dalam industri pemasaran rangkaian yang sentiasa berkembang. Ia telah berjaya melahirkan satu produk daripada industri-industri dua yang sering dilihat sebagai bertentangan secara langsung, hampir trillion dolar kopi industri dan Ya, hampir trillion dolar, kesihatan dan kesejahteraan industri. Sebelum saya pergi mana-mana pendedahan yang selanjutnya, penuh, saya saya tidak dalam apa-apa cara bergabung dengan Organo emas. OK, kopi, atau sekurang-kurangnya pengambilan kafein di dalamnya, biasanya dianggap tidak sihat, tetapi yang tidak berhenti yang ramai berjuta-juta di sini di Amerika dan di seluruh dunia dari memulakan hari mereka dengan sekurang-kurangnya satu cawan kopi sehari, kadang-kadang banyak lagi. Tetapi kini Organo emas menawarkan pengguna cawan kopi sihat dan usahawan peluang mengaut dua aliran terbesar di dunia hari. Soalan pertama anda mungkin tidak berapa boleh kopi dianggap sihat walaupun?

Sebenarnya emas Organo mempunyai beberapa produk lain selain kopi. Yang saya maksudkan teh, coklat Panas, dan produk penjagaan kulit untuk menamakan beberapa. Apa yang mereka semua mempunyai persamaan adalah bahawa mereka semua menggabungkan ganoderma lucidum. Ganoderma, juga dikenali sebagai reishi atau ling zhi, adalah cendawan yang telah ditanam di China lebih daripada 4,000 tahun. Ini cendawan, juga dikenali sebagai Raja herba di China, telah digunakan terutamanya bagi tujuan perubatan yang banyak. Cendawan ini telah dikatakan untuk melegakan keletihan, mengurangkan kolesterol dan tekanan darah tinggi, menambah stamina, meningkatkan sistem imun. Ia juga dikatakan untuk mengurangkan tumor kanser dan melambatkan pertumbuhan mereka! Sekarang, wakil Organo emas akan memberitahu anda bahawa mereka membuat sebarang tuntutan perubatan tentang produk mereka, tetapi mengenali dari testimoni ramai jumlah yang tinggi kes-kes yang “kebetulan” orang-orang yang memperbaiki kesihatan yang selepas menggunakan produk mereka. Malangnya, saya tidak mempunyai peluang untuk mencuba produk ini, jadi saya tidak boleh bercakap rasa atau apa-apa manfaat kesihatan yang saya alami. Tetapi setakat ini, saya telah mendengar tiada siapa berkata apa-apa yang buruk tentang produk.

Tidak pernah saya mendengar sesiapa berkata apa-apa yang buruk mengenai peluang. Saya telah melihat beberapa video dari beberapa peristiwa Organo emas atau fungsi, dan di dalamnya saya telah melihat banyak dipecat sehingga pengedar. Biasanya memberitahu saya bahawa orang membuat wang, banyak wang. Terdapat banyak penekanan life-style dalam video dan pengedar atas jelas menikmati semua perangkap kekayaan. Pengedar emas Organo menjadikan lebih $4 juta! Dan terdapat sekurang-kurangnya empat lain, termasuk bekas Denver Broncos penerima Rod Smith, yang membuat dekat $1 juta setahun. Pelan pampasan yang kukuh. Terdapat tujuh cara untuk mendapatkan pampasan, termasuk Pelan binari yang teguh bagi saki-baki jangka panjang, dan cepat mula bonus pek permulaan atau perintah-perintah yang pertama untuk melaburkan wang dalam poket anda dengan cepat.

Saya tidak tahu banyak tentang pengedar bagaimana baru dilatih dan diputar untuk kelajuan. Tetapi saya boleh memberitahu anda bahawa Organo emas mempunyai beberapa pemimpin yang cukup mengagumkan. Sudah tentu, ia semua bermula dengan pengasas dan CEO Bernard Chua dan wawasan beliau untuk Syarikat dan sokongan beliau menggunakan ganoderma. Dan terdapat pengedar yang terkenal dan pemimpin-pemimpin seperti Taurea Avant. Saya mempunyai nasib yang baik untuk menghadiri Latihan dihoskan kira-kira setahun yang lalu Bilakah dia telah membuat lebih enam angka setahun di syarikat lain, yang saya masih terlibat dengan Taurea. Bukan sahaja Taurea lakukan latihan khusus produk, tetapi beliau mengajar minda, pembangunan peribadi, internet marketing, network marketing, dan ada beberapa latihan teknikal yang khusus, seperti Blog, video pemasaran, pengoptimuman enjin carian, dan lain-lain. Cukup banyak saya belajar dari beliau.

Sekarang, saya boleh menulis sebuah buku mengenai Taurea, tetapi saya akan cuba untuk menjaga ini ringkas.
Terdapat dua perkara yang saya fikir penting bahawa anda tahu tentang anaknya. Nombor satu, kira-kira enam bulan yang lalu, Taurea berjalan bahawa syarikat yang saya sebutkan lebih awal dan pendapatan enam angka untuk menyertai Organo emas. Ia sepatutnya memberitahu anda banyak Organo emas.
Nombor dua, setiap sejak dia meninggalkan syarikat itu, beliau telah memanggil saya, atau melalui e-mel saya, atau IM’ed saya sekurang-kurangnya sekali sebulan untuk melihat bagaimana saya melakukan perkara-perkara yang dia mengajar saya dan lihat jika dia boleh membantu apa-apa lagi untuk saya. Dia tidak pernah meminta saya untuk begitu banyak seperti sepicis untuk membantu beliau, dan beliau tidak pernah mencuba untuk mendapatkan saya untuk membeli beberapa produk GURU. Mereka juga tidak meminta saya untuk menyertai Organo emas.
Dia memberitahu saya apa yang dia lakukan, terutamanya jika dia melakukan beberapa latihan yang baru. Beliau adalah salah satu yang jarang orang-orang yang mencapai kembali untuk membantu orang lain, Amerika Syarikat dan bukannya menari di zon hujung. Jadi, jika anda berfikir tentang menyertai Organo emas dan sedang mencari seorang pemimpin, seseorang yang tahu bagaimana untuk mendapatkan anda di mana anda hendak pergi, maka google Taurea Avant. Walaupun jika anda tidak berminat untuk menyertai Organo emas, anda perlu pergi ke laman web beliau dan check out cerita beliau. Anda tidak akan kecewa.

Secara ringkasnya, Organo emas adalah satu peluang yang baik. Mereka mempunyai satu produk yang menarik, produk yang menggunakan hampir setiap orang dewasa. Saya rasa sebagai orang belajar lebih lanjut tentang ganoderma maka peluang ini hanya akan terus berkembang. Sama ada atau tidak anda boleh membuat pendapatan yang besar dengan emas Organo sebahagian besarnya bergantung pada keupayaan anda untuk memasarkan peluang. Mempunyai seorang mentor seperti Taurea Avant akan pasti membawa anda jauh. Tapi ianya masih penting bahawa anda belajar bagaimana untuk pasaran supaya anda boleh meletakkan peluang berada di khalayak ramai sebanyak yang mungkin. Ianya juga penting untuk belajar bagaimana untuk memanfaatkan sistem supaya anda boleh mengautomasikan kebanyakan tugas yang berkaitan dengan pemasaran.
Jadi persoalannya tidak sama ada emas Organo bekerja. Percayalah, ia tidak. Soalan yang akan anda bekerja? Adakah anda sanggup bekerja keras? Adakah anda bersedia untuk kerja pintar? Jika anda akan melakukan kedua-duanya, Organo emas sememangnya kenderaan yang boleh membawa anda di mana anda hendak pergi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *