Kajian Organo emas – anda boleh kaya dengan menjual kopi sihat?

Kajian Organo emas – anda boleh kaya dengan menjual kopi sihat?

Jika anda mendaftar keluar ini, anda mungkin mencari maklumat tentang Organo emas. Organo Gold adalah sebuah syarikat yang agak baru yang menjual kopi sihat, dan produk kesihatan lain, melalui model perniagaan pemasaran rangkaian.Dalam kajian ini, saya akan mengetengahkan latar belakang Syarikat, produk, pampasan pelan dan, yang paling penting jika anda sedang mencari untuk menyertai, apa benar-benar diperlukan untuk berjaya dalam Organo emas.

Pertama sekali, mari kita pergi ke atas beberapa maklumat mengenai Syarikat. Syarikat mempunyai pejabat-pejabat korporat di Amerika Syarikat dan Kanada. Ia telah dimulakan oleh CEO Bernardo Chua dan Sarjana pengedar Shane Morand. Chua dan Morand telah dihiasi dengan latar belakang dalam jualan dan pemasaran. Malah, Chua membina satu organisasi yang melebihi 500,000 wakil dalam perniagaan jualan langsung sebelum foundind Organo Gold.As penulisan ini, Organo emas mempunyai wakil di Amerika Utara, Amerika Latin dan Eropah.

Setakat pergi produk, Organo emas menjual pelbagai produk yang mempunyai Ganoderma Lucidum di dalamnya. Sekarang, tertanya-tanya daripada anda akan sama apa Ganoderma Lucidum, anda tidak bersendirian. Ganoderma adalah cendawan ubat-ubatan yang digunakan dalam perubatan tradisional Cina selama lebih daripada 4,000 tahun. Menurut Laman web mereka, cendawan itu sendiri dianggap khazanah semulajadi, dan disebut oleh orang Cina sebagai yang “cendawan daripada keabadian”. Ada dilaporkan manfaat Ganoderma adalah Kesihatan, perlindungan imun sistem sokongan dan antioksidan.

Organo emas minuman produk termasuk produk kopi gourmet, produk latte, produk mocha, produk teh dan produk coklat panas. Semua produk ini mengandungi dos yang sihat Ganoderma. Selain itu, mereka menjual garisan tambahan yang membolehkan anda untuk mengambil Ganoderma dalam bentuk pil.

Satu Nota terakhir pada produk, saya mengesyorkan bahawa anda melakukan kerja rumah anda sendiri pada Ganoderma supaya anda boleh berasa selesa menjualnya.Terdapat satu jumlah yang besar maklumat di internet di atasnya.
Sekarang, mari kita pergi ke dalam peluang perniagaan. Perniagaan menggunakan model perduaan, di mana anda perlu membina kaki kanan dan kaki kiri. Dan pelan pampasan menawarkan 7 cara yang berbeza yang anda boleh buat duit. Kini, walaupun terdapat banyak cara untuk memperolehi pendapatan, yang boleh semua boleh dikategorikan ke dalam dua kategori: pendahuluan dan baki pendapatan. Terdapat juga kolam Bonus Global terkenal yang menghasilkan wakil boleh menguntungkan mereka. Selepas mengkaji rancangan gaji, ia kelihatan bahawa terdapat kira-kira pendapatan serta-merta dan back-end, yang baik untuk wakil sangat adil.

Sebagai penutup, Organo emas pasti adalah sebuah syarikat yang boleh dipercayai untuk mendapatkan terlibat dengan. Bilik-bilik ini mempunyai pasukan pengurusan yang baik, produk yang berkualiti dan pelan ganjaran yang lumayan. Selain itu, ia seolah-olah bahawa mereka sedang mencari untuk memperluaskan perniagaannya ke pasaran yang lebih banyak, yang menyatakan peluang-peluang yang lebih banyak untuk wakil.

Tetapi, Organo emas tidak akan menjadikan anda kaya. Ya, anda membaca bahawa benar. Sementara syarikat menyediakan peluang pepejal dan menjual produk-produk yang hebat, Semua Syarikat akan lakukan adalah memberikan anda satu peluang, itu sahaja. Dan secara jujur, bahawa semua mereka sepatutnya memberi. Akhirnya, kejayaan anda bergantung pada apa yang anda lakukan, anda mampu menaja orang baru, menjual produk dan membina downline produktif. Dan untuk melakukan semua itu, anda perlu dapat menjana membawa setiap hari. Jika anda tidak boleh menjana leads, ada ada cara yang anda akan dapat membina sebuah perniagaan yang agak besar. Jadi, jika anda ingin menang dengan perniagaan emas Organo anda, ia adalah penting bahawa anda belajar bagaimana untuk menjadi pemasar profesional jadi anda boleh menjana satu aliran yang tidak berkesudahan daripada membawa untuk perniagaan anda.

Cadangan saya adalah anda memanfaatkan penjenamaan sistem yang akan meletakkan anda dalam kedudukan untuk menjana satu aliran yang tidak berkesudahan daripada membawa pemasaran tarikan sendiri. Jika anda boleh menggabungkan sistem generasi peneraju berkesan dengan peluang perniagaan Organo emas, anda berpotensi boleh menjadi cara untuk membina perniagaan makmur untuk diri sendiri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *