Kajian Mlm Nuverus: Fakta tentang peluang Nuverus Mlm

Kajian Mlm Nuverus: Fakta tentang peluang Nuverus Mlm

Latar belakang NuVerus MLM:

Model perniagaan mlm NuVerus mula itu pra-pelancaran pada pertengahan tahun 2009 menambah lagi mlm kesihatan dan kesejahteraan yang lain di pasaran. Perniagaan adalah masih dalam pra-pelancaran pada hari ini. Objektif pertama mereka adalah untuk mencapai $500 juta dalam jumlah perniagaan menjelang 2012.

Produk NuVerus MLM – euforia:

NuVerus dalam Bahasa latin bermakna “baru kehidupan.” Ia adalah prinsip selain mereka. Ia adalah tambahan antioksidan kuat yang datang dalam bentuk jus yang. Tambahan yang mengandungi beberapa bahan yang termasuk:

1. Hitam biji (Habatus Sauda)
2. Acai Berry
3. Aloe Vera.
4. Blueberry
5. Curcumin (Tumeric)
6. Goji Berry
7. Resveratrol
8. Teh hijau
9. Manggis
10. Noni
11. Delima

Kesan gabungan nutrien ini akan mempunyai kesan positif yang mendalam terhadap kesihatan. Sebahagian daripada ini adalah mengurangkan keradangan, penurunan risiko serangan kanser dan jantung, serta banyak lain-lain faedah yang anda akan mendapatkan dari mengambil antioksidan.

Beberapa orang doktor termasuk terkenal Dr. Julian Bailes terdiri daripada Lembaga Penasihat Perubatan yang mengesahkan NuVerus dan euforia. Dr Bailes adalah cukup terkenal dalam bidang kesihatan otak untuk kerja-kerja beliau dengan pemain bolasepak NFL yang mengalami kecederaan di kepala.

Titik harga runcit bagi bekalan bulan euforia ialah $59.99. Perniagaan mlm NuVerus menawarkan program pilihan pelanggan di mana pembeli runcit mendapat diskaun 10% untuk mendapatkan euforia mereka melalui sistem auto-kapal. Ini menggalakkan pelanggan agar mematuhi penggunaan suplemen mereka dan menyediakan aliran pendapatan berterusan untuk rakan-rakan perniagaan NuVerus.

Selepas keuntungan ini terdapat 9 aliran lain pendapatan anda boleh mencipta dengan pelan mlm NuVerus. Mari kita masuk ke dalam bahagian perniagaan Perjanjian ini.

Peluang perniagaan NuVerus MLM:

Terdapat 10 avaliable komisen kepada assoicates di NuVerus.

1. Keuntungan runcit – runcit/borong perbezaan daripada pembelian pelanggan.
2. Runcit auto-kapal hasil
3. Fast Start bonus – satu masa bonus dibayar apabila anda menaja seseorang.
4. Pasukan Suruhanjaya – berdasarkan jumlah perniagaan pasukan anda mencipta setiap minggu.
5. Sepuluh generasi padanan bonus – Bonus untuk jumlah yang dicipta yang pergi 10 tahap mendalam.
6. Kolam bonus kepimpinan
7. Elit kepimpinan kolam bonus
8. Bergaya kereta bonus – wang yang anda perolehi untuk membayar anda NuVerus syarikat kereta.
9. Masuk semula Program – memulakan perniagaan baru di atas anda yang sedia ada apabila anda maksimum keluar pelan comp
10. Khas – NuVerus menambah insentif khas dan ganjaran.

Anda akan bekerja dengan satu struktur pembayaran perduaan. Matlamat pertama anda akan mendaftar 2 pemilik perniagaan serta merta.

Anda kemudian akan menjadi “Pengarah.” Bila anda mencapai pangkat yang anda akan Buka Semua keuntungan.

Mari kita lihat sekarang, apakah kos untuk mendaftar dengan Syarikat ini? Mereka menawarkan tiga pakej: basic ($199), perniagaan ($399), dan profesional ($999). Kerana ia adalah dengan kebanyakan syarikat mlm yang lebih besar depan pelaburan memberikan anda komisen lebih besar. Melainkan jika anda hanya merancang menyimpan sedikit wang untuk membeli euforia maka anda akan perlu untuk mendapatkan pakej penyertaan tertinggi.

Penggulungan:

NuVerus pasti telah melakukan banyak penyelidikan dan kajian untuk menghantar euforia kepada pengguna. Jus ini mewujudkan kesan sinergistik kesihatan yang dengan semua komponen-komponen yang bekerja bersama-sama. Radikal bebas adalah punca semua wabak kesihatan utama semalam. Kita memerlukan sesuatu untuk counter-act kesan-kesannya. Euforia berlaku menjadi selesa dan rasa baik. Struktur pembayaran mereka kelihatan sangat menguntungkan. Rancangan Khanafiah adalah kukuh.

Syarikat menawarkan beberapa sumber latihan terbaik yang saya lihat. Jelas sekali, NuVerus dikaji perniagaan lain semasa menyediakan latihan dan belakang pejabat mereka. Beberapa alatan yang mereka ada akan Webinar dengan Arkib risalah, risalah, panggilan persidangan, Kad Perniagaan, dan sebagainya. Mereka mempunyai semua bekalan yang anda perlukan untuk berjaya.

Walau bagaimanapun, NuVerus kekurangan sesuatu yang semua terlalu biasa dalam syarikat-syarikat mlm hari. Kebanyakan model perniagaan ikut tradisional luar talian pengajaran sembuh.Jika sesiapa yang menjangka untuk berjaya dalam pemasaran rangkaian hari, dia mesti belajar untuk memanfaatkan kuasa internet untuk membina perniagaan mereka.

Hakikatnya bahawa 97% daripada penduduknya dalam mlm akan gagal. Juga, 70% daripada tunai yang dibayar oleh NuVerus dan lain-lain perniagaan mlm akan diberikan kepada 3%. Inilah yang menakutkan bagi kebanyakan orang. NuVerus dan Syarikat-syarikat mlm yang lain perlu memberi fokus mewujudkan satu sistem pemasaran yang telah terbukti yang menggunakan kuasa internet. Kemudian mereka boleh melatih rakan-rakan mereka untuk berjaya memasarkan peluang mlm NuVerus mereka dalam talian serta di luar talian. Berfikir tentang hal itu. Bagaimana anda boleh mencapai kebanyakan orang? Dalam talian atau luar talian?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *