Kajian Mlm ASEA – dimatikan Asea perjanjian sebenar atau koyak?

Kajian Mlm ASEA – dimatikan Asea perjanjian sebenar atau koyak?

ASEA adalah peluang MLM yang baru, yang menawarkan produk kesihatan dan kesejahteraan (dinamakan selepas itu sendiri, banyak dengan cara yang sama bahawa “Monavie” Syarikat adalah juga nama “Monavie” produk). Sebagai sebuah syarikat pemasaran rangkaian, ia juga memberi peluang kepada orang-orang yang bergabung untuk menjadi wakil jualan produk mereka.

Adakah mereka perjanjian sebenar? Mari kita lihat lebih dekat:

ASEA: Pandang pertama

Syarikat ini telah ditubuhkan oleh Verdis Norton dan James Pack. Mereka adalah Ketua-Ketua Eksekutif Syarikat, dengan Verdis yang menjadi salah satu yang mencipta teknologi di sebalik produk. Mereka mempunyai satu pasukan korporat di tempat, termasuk:

Richards Kurt – pembangunan korporat
Bruce Call – pemasaran dan jualan
Justin Wilson – pembangunan bersekutu
Jarom Webb – CFO
KimMarie Laren – Pengurus acara

Walaupun kepimpinan korporat dan struktur mereka berpengalaman, perkara yang menarik mengenai Syarikat ini adalah produk mereka.

ASEA: Air garam?

Bahan-bahan dua yang disenaraikan di produk adalah air suling dan natrium klorida. Atau dikenali sebagai air garam.

Saya biasanya rizab penilaian peribadi tentang produk-produk dalam rangkaian industri, dengan kepelbagaian dalam industri adalah apa yang menjadikan ia baik. Tapi serius… air garam?

Saya rasa air garam mempunyai beberapa faedah kesihatan… tapi ia dijual melalui Asea $ 1 per auns. Itu bukan satu typo: per auns.

Saya akan biarkan anda membuat kesimpulan sendiri terhadap daya maju jangka panjang Syarikat tertentu, tetapi sangat menggalakkan anda untuk mengkaji teknologi berupa di sebalik produk. Kerana is…salt produk siap air.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *