Kajian Millsberry – yang hebat, percuma untuk bermain dalam talian dunia maya

Kajian Millsberry – yang hebat, percuma untuk bermain dalam talian dunia maya

Millsberry adalah sebuah permainan dalam talian dunia maya yang dicipta oleh kilang-kilang besar, gergasi makanan. Dunia maya ini Walau bagaimanapun tidak 3D dan 2D. Millsberry boleh dimainkan dalam talian dan benar-benar bebas daripada kos. Sebaik sahaja pemain sign up dan mencipta akaun, dia mempunyai pelbagai pilihan untuk dipilih – keluar avatar yang melihat, pakaian dan sebagainya. Perkara-perkara ini boleh dibeli dengan menggunakan Millsbucks, Mata Wang bentuk permainan. Pada mulanya setiap pemain diberikan sejumlah wang yang tertentu, tetapi kemudian, pemain perlu mendapatkan wang dengan bermain permainan mini yang berbeza.

Prestasi setiap pemain dalam permainan diadili oleh yang berikut 5 faktor – Kesihatan, Kecergasan, kecerdasan, tata dan kelaparan. Malah, Millsberry adalah yang sangat mendidik Permainan-Kanak-kanak akan belajar untuk membuka akaun bank, atau menghantar pos di pejabat pos dan beberapa perkara lain, yang sangat berguna dalam kehidupan.

Walau bagaimanapun, apa menarik kanak-kanak adalah pilihan yang tersedia untuk “customisation” avatar ini dan semua gula-gula yang mereka boleh beli apabila mereka mempunyai cukup millsbucks. Mereka boleh membeli rumah sendiri, menghiasinya, membuat kawan-kawan dan melawat rumah-rumah mereka. Justeru itu, dunia maya kekurangan X factor kerana ia adalah dua dimensi. Salah satu tidak pernah mendapat idea bagaimana tempat yang kelihatan seperti yang holistik. Navigasi sedikit kasar dan terdapat masalah teknikal lain juga. Kerana ini, kanak-kanak kadang-kadang dibiarkan dejected – mereka cipta rumah mereka sempurna tetapi entah bagaimana. Ia hanya tidak kelihatan hebat dalam permainan. Masalah ini diburukkan lagi oleh hakikat terdapat tiada opsyen pratonton.

Sukan mini Millsberry yang bertujuan untuk koleksi Millsbucks yang menarik. Sukan seperti memanah dan penyelesai Simpan Kanak-kanak ketagih pada Millsberry. Mereka meletakkan penekanan yang besar terhadap aktiviti-aktiviti kreatif seperti muzik dan fotografi. Oleh itu, mereka menggalakkan kepentingan ini kanak-kanak dan kanak-kanak dapat membangunkan kemahiran mereka di sini.

Tetapi sekali lagi, mereka datang dengan masalah mereka sendiri. Arahan untuk permainan ini sangat jelas dan anak-anak dibiarkan keliru tentang peraturan-peraturan. Juga, Permainan ini cenderung untuk menjadi berulang-ulang dan membosankan selepas satu-satu masa.

Plot permainan ini mempunyai cerita-cerita mingguan yang juga berkaitan dengan permainan mini. Ini akan dikemas kini tetapi masih, tidak ada garis cerita yang tengah berjalan melalui Millsberry. Walau bagaimanapun, aspek mingguan menguruskan untuk menjaga anak-anak yang tertanya-tanya.

Satu kawasan yang sempurna Millsberry merupakan aspek keselamatan. Ibu bapa benar-benar tidak mempunyai sebab untuk berasa bimbang mengenai anak-anak mereka bermain Millsberry. Terdapat tiada Bahasa kesat, kelucahan tidak sekali. Tetapi ini adalah satu implikasi langsung hakikat terdapat tiada komunikasi dalam permainan. Millsberry tidak mempunyai sebarang ciri-ciri interaktif dan mempunyai hanya mendidik buku. Ini menjadikan permainan agak membosankan. Lagipun, kanak-kanak suka berinteraksi dan membuat kawan-kawan.

Millsberry juga jatuh pendek apabila ia datang kepada aspek komuniti. Ada yang tak kenal erti ikatan sosial. Diharapkan ia mempunyai satu komuniti yang kuat, ia menjadi satu permainan dalam talian. Tetapi terdapat ada Forum sembang atau mana-mana platform yang memudahkan perbualan antara rakan-rakan pemain. Ada sahaja yang Pilih beberapa ditetapkan terlebih dahulu frasa yang tidak menyokong perbualan biasa.

Kilang-kilang besar juga telah menggunakan Millsberry dunia maya untuk mengiklankan produk mereka sendiri. Semua produk makanan yang boleh dibeli dalam permainan membawa logo mereka. Produk-produk ini sungguh lebih berharga dan ini dilaporkan bothers ibu bapa. Mereka percaya bahawa kerana segala-galanya begitu mahal, kanak-kanak cenderung untuk taksub dengan mengumpul wang. Mereka semata-mata didorong oleh kecenderungan konsumerisme. Walau bagaimanapun, ini adalah salah satu masalah-masalah kecil.

Oleh itu, Millsberry adalah comel dan menyeronokkan untuk kanak-kanak. Tetapi ia mempunyai bahagian masalah-masalah teknikal dan tema yang perlu melihat ke dalam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *