Kajian ‘Memberitahu kebenaran semua’ Ardyss

Kajian ‘Memberitahu kebenaran semua’ Ardyss

Dari Meja Jenard L. Stokes, Mentor pemasaran induk

Belajar bagaimana untuk menerima Auto-kapal secara percuma setiap bulan di bawah ($197 Nilai)

Ardyss telah menjadi salah satu peluang perniagaan yang paling pantas berkembang di abad ke-21 – pemasaran ‘ sihat dan Kesihatan yang digandingkan dengan garisan reshaping dan struktur bonus PowerStart. Adakah Ardyss Antarabangsa merupakan peluang jangka panjang – atau hanya satu trend? Anda harus menyertai? Ini adalah sebahagian daripada soalan-soalan yang saya akan Bincangkan dalam kajian Ardyss ini.

OK, jadi ibu saya, bapa saudara saya dan kawan baik saya, mempunyai semua maklumat yang tepat Ardyss apa terletak kira-kira?

Ardyss International adalah sebuah syarikat pemasaran berbilang peringkat yang bermula pada bulan Ogos 2008 pemasaran ‘sihat’ gaya hidup-pakaian dan pemakanan kebanyakannya. Daripada mengambil mana-mana pendekatan tradisional untuk MLM, mereka dimodelkan pertumbuhan mereka daripada struktur bonus yang sangat lumayan yang dipanggil ‘The PowerStart Program’. Pada asasnya, powerstart program membolehkan anda dibayar atas usaha-usaha orang-orang yang tidak terlibat dalam organisasi pada semua.

Kajian Ardyss, terus…

Secara jujur, Ardyss International adalah haiwan yang unik. Benar-benar tidak ada apa-apa seperti itu (dan tidak, saya tidak terlibat – tentangnya kemudian).

Apabila aku mula berlari ke Ardyss, ia adalah kerana Bung yang lama saya hartanah dengan hanya memberi saya panggilan. Semasa panggilan, beliau begitu teruja daripada fikirannya tentang ‘peluang baru’ itu adalah ‘Kemelesetan bukti’…

Beliau memberitahu saya ‘apa yang anda perlu lakukan adalah mendapatkan orang dua belas, itu sahaja, dan anda sudah kaya’. Sekarang, anda perlu memahami, mempunyai beberapa tapak web yang menguasai enjin carian, saya mendapatkan orang-orang yang memanggil saya semua masa yang menawarkan saya ‘dalam tempahan banyak’ atau ‘produk ini menakjubkan’ dan agak terus terang, it’s tidak sejuk lagi. Jadi saya abaikan peluang Ardyss kerana saya tahu dari pengalaman bahawa bahkan jika anda mempunyai satu ‘PowerStart Program’ dan ‘menarik Insurans kempen baru’ anda perlu menaja lebih daripada 12 orang melainkan anda adalah satu bertuah orang-Dorothy Cook.

Walau bagaimanapun, saya telah Tempahan diambil melihat ke Ardyss lagi, kerana mereka telah membuat beberapa perubahan besar. Saya masih tidak jelas mengenai hala tuju syarikat dengan Mike Potillo yang berundur dari menerajui – mereka akan sekitar untuk tempoh yang lama? Atau mereka akan di sini untuk tahun akan datang? Walaupun masa depan sentiasa tidak menentu, Terdapat beberapa positif, serta beberapa kelemahan untuk model perniagaan ini.

Ardyss mempunyai tiga kekuatan utama yang memberikan super leverage dalam dunia Network Marketing. Aku akan tutup pertama ini, dari perspektif seseorang yang tidak terlibat. Mereka adalah:

1. Kuat orang jual dalam model perniagaan Ardyss, setakat ini, adalah powerstart bonus. 100% Matching bonus dalam pelan pampasan telah bermula untuk disalin oleh beberapa bereputasi MLM di dalam industri dan mempunyai peluang untuk membantu melahirkan beberapa semakan yang terbesar dalam sejarah pemasaran rangkaian. Idea profiting 100% off seseorang usaha-usaha lain adalah menarik dan menangkap imaginasi. Jika saya melakukan Ardyss-saya akan Cat ini sebagai titik jualan #1.

2. Kesihatan dan kesejahteraan akan menjadi komponen utama dalam industri rangkaian pemasaran untuk tahun akan datang. Baik, mereka mungkin tidak dalam industri ini selama-lamanya – tetapi pada 2010, kesihatan dan kesejahteraan adalah sentiasa berkembang dan semakin ramai orang menjadi pengguna produk ini setiap tahun. Malah, jualan ‘jus’ sahaja diselesaikan untuk melompat dari $5 bilion pada tahun 2009 sepanjang jalan ke $11 bilion pada 2011. Melibatkan diri dalam industri pertumbuhan yang merupakan salah satu faktor yang paling penting untuk memilih peluang MLM – terutama sekali apabila anda baru sahaja bermula.

3. Ardyss antarabangsa telah membuat komitmen untuk menjadikannya sebahagian daripada visi korporat mereka untuk menyediakan pelan penjagaan kesihatan dengan harga yang berpatutan yang memenuhi keperluan peribadi dan Kesihatan pengedar mereka. Program penjagaan kesihatan Ardyss kelihatan untuk menyediakan berpatutan kesihatan untuk pengedar Ardyss dengan matlamat untuk mencapai sihat, maju keluarga dan mempunyai taraf hidup yang lebih baik. Walaupun saya sendiri tidak akan menggunakan perkhidmatan mereka, ia merupakan tempat yang hebat dan dijangka menjana pertumbuhan.

Jadi ada anda mendapatkannya. Mengapa tidak ‘Anda’ mendapatkan PowerPack yang? Awesome Syarikat kan?

Sudah tentu, ia adalah sebuah syarikat yang menggerunkan. Walau bagaimanapun, soalan pertama saya selalu bertanya pada diri sendiri apabila melihat peluang adalah: ‘Jika saya tidak terlibat dengan perniagaan ini, akan saya menggunakan produk ini atau perkhidmatan pula?’ Bagi saya, jawapannya hanya ada. Walaupun saya melihat garis bodyshapers dan pemakanan sebagai pasaran yang menarik-saya secara peribadi tidak memakai mereka, mahupun saya menikmati produk.

Sekarang yang sepatutnya menghalang anda dari menyertai? Tentu sekali tidak. Produk yang baik – dan ia adalah keutamaan peribadi saya sendiri. Walau bagaimanapun, saya merasakan bahawa anda perlu menanyakan soalan yang sama. Akan anda menghabiskan $140 bulan, atau lebih $50 produk Ardyss jika anda tidak terlibat dalam peluang perniagaan?

Apa yang saya suka adalah apabila orang mendaftar hanya untuk Wang, dan bahawa apa yang memberi MLM reputasi yang buruk. Walau bagaimanapun, jika anda benar-benar mempunyai minat untuk Ardyss – anda perlu benar-benar mencari penaja baik dan Sertai segera. Hanya Jangan biarkan pesona ‘hype’ untuk menjadi alasan anda untuk bermula – kerana Bilakah keseronokan awal memakai, anda akan memerlukan keyakinan yang kuat dan visi untuk terus membina perniagaan anda.

Selain itu, manakala pasaran reshaping dan pemakanan pasti semakin hari, Terdapat juga kemungkinan yang kuat bahawa ia adalah satu trend yang pendek lived yang akan menurunkan dalam 5 atau 10 tahun. Jika itu berlaku, Ardyss akhirnya perlu menyesuaikan produk itu atau jatuh selain. Tetapi saya tidak ada seorang Nabi – apa yang anda fikir? Walaupun ia tidak – mungkin anda boleh membuat wang dalam jangka pendek.

Akhir kata nasihat saya tentang Ardyss ini – Pastikan jika anda membuat keputusan untuk terlibat untuk belajar bagaimana untuk memasarkan perniagaan anda dengan cara yang menarik, menyeronokkan, dan akan bekerja jangka panjang untuk anda. Apabila saya telah dihubungi mengenai Ardyss, ia adalah dari seseorang yang digunakan untuk melakukan perniagaan dengan saya. Dia menelefon saya up, senang daripada fikirannya, memberitahu saya tentang betapa dia telah dibuat dengan struktur baru ini’ bonus’. Saya mahu putuskan telefon. Belajar bagaimana untuk meletakkan diri sendiri sebagai pemimpin dan orang-orang yang menarik untuk anda – dan anda tidak akan mempunyai kesulitan atau kesusahan kawan-kawan anda, Keluarga, dan saudara-mara lagi.

Agak terus terang, jika anda belajar bagaimana untuk menarik orang dalam perniagaan anda, ia tidak kira jika anda menyertai Ardyss antarabangsa atau jika anda mencari syarikat lain. ANDA akan berjaya tidak kira di mana anda pergi. Dan perkara yang baik-anda boleh menulis cek sendiri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *